Movie Center

اون فرد خود Apocalyps هست که در دوران جوانی نشون داده می شه و با نام En Sabah Nur صداش می زنن. اون چهار سوار هم سواران آخر آزمان(War، Famine، Pestilence، Death) هستند.
بنظر چیز خوفی بشه :دی
فقط اینطوری که DOFP تموم شد ممکنه نسخه های بعدی زمان گذشته که کارکترا جوونن رو دوباره روایت کنه؟ یا بقیه همش میخواد زمان حالو روایت کنه؟
چون من کلا سبک و حال و هوای Frist Class و DOFP رو خیلی بیشتر از بقیه نسخه ها دوس دارم چون بیشتر جوونیشونو روایت میکنه :دی

فقط اینطوری که DOFP تموم شد ممکنه نسخه های بعدی زمان گذشته که کارکترا جوونن رو دوباره روایت کنه؟ یا بقیه همش میخواد زمان حالو روایت کنه؟
چون من کلا سبک و حال و هوای Frist Class و DOFP رو خیلی بیشتر از بقیه نسخه ها دوس دارم چون بیشتر جوونیشونو روایت میکنه :دی

با توجه به این که James McAvoy گفته فکر کنم توی قسمت بعدی کچل می شم,پس فکر کنم از گذشته هم روایت می کنن.:d
==============
Marton Csokas reveals several Dr. Kafka scenes were cut from Amazing Spider-Man 2
Marton Csokas بازیگر نقش دکتر کافکا توی The Amazing Spider-Man 2 گفته که صحنه های زیادی رو از کافکا فیلم برداری کردن و زمان خیلی خوبی رو سپری کرده,به گفته ی خودش شاید 8 شاید هم بیشتر
کار کردن با مارک وب هم خیلی دوست داشته و گفته مارک وب فوق العاده بوده.گفته برای کاراکترم یک شروع,میانه و پایان خوب بوده.
خودش هنوز فیلم رو ندیده و نخواهد دید,اما شنیده که فقط از 2 تا صحنه هایی که بازی کرده استفاده کردن.

آخرین ویرایش:

من خوندم "نیکولاس هولت" "جیمز مک آوی" "مایکل فاسبندر" "جنیفر لاورنس" این 4 تا تایید شدن که تو نسخه بعدی هستن...

- - -ویرایش - - -

"امروز" نماینده ایران تو اسکار شد.
همینکه اعضای آکادمی فیلمو تا آخر ببینن ینی ما برنده شدیم واقعن :d
...
فیلم زیبایی بود... قطعا هیچی نمیشه ولی فیلم خوبی بود... من خوشم اومد... برای ایران البته

دوستان کسی فیلم Shame رو دیده؟
چرا فقط 10 دقیقه اول فیلم جذابه؟
و گهگاهی وسطای فیلم؟
چرا این استیو مک کوئین کارگردانی بلد نیست؟
چرا اینقدر میزنه تو ذوق؟
شما مک کوئین رو قبول دارید با این فیلمسازیش؟
تا الان 2 تا از فیلمهاش رو دیدم و میخوام خودم رو حلق آویز کنم
رسما به فیلم گند میزنه
از 3 روز پیش که shame رو دیدم دارم غصه میخورم
غصه ی این همه بازی خوب بخصوص فاسبندر
ولی این آقا گند میزنه
شما 10 دقیقه اول فیلم رو ببینید،و صد البته موسیقی رو گوش کنید
چه فیلمی اینقدر تاثیر گذاره؟
حیف واقعا
خوش حال میشم شما دوستان هم نظر بدید،که ببینم با نظر من در مورد مک کوئین موافق هستید یا نه؟

فیلم زیبایی بود... قطعا هیچی نمیشه ولی فیلم خوبی بود... من خوشم اومد... برای ایران البته

من یکی که دیگه حالم ازین قهرمانای مصنوعیِ کم حرفِ غیرقابل باور که فرشته‌ی روی زمینن به هم میخوره.بازیِ تکراری پرویز پرستویی بعلاوه پایان مثلن شوکه کننده احمقانه‌م باید اضافه کرد بهش.

و گهگاهی وسطای فیلم؟

من فک کنم شما خودت درگیری هنوز که فیلم خوبه یا نه.
شیم بهترین فیلم استیو مک کوئینه به نظر من و البته یکی از بهترینای سالِ خودش.

من یکی که دیگه حالم ازین قهرمانای مصنوعیِ کم حرفِ غیرقابل باور که فرشته‌ی روی زمینن به هم میخوره.بازیِ تکراری پرویز پرستویی بعلاوه پایان مثلن شوکه کننده احمقانه‌م باید اضافه کرد بهش.

من فک کنم شما خودت درگیری هنوز که فیلم خوبه یا نه.
شیم بهترین فیلم استیو مک کوئینه به نظر من و البته یکی از بهترینای سالِ خودش.

shame فقط نصفش خوبه
به لطف استیو مک کوئین البته
اگر یه نفر دیگه کارگردان بود مطئمن باش کل فیلم عالی از آب در می اومد
توی این دوره و زمونه کدوم بازیگری مثل فاسبندر میتونست اینقدر زیبا بازی کنه؟
ولی به لطف مک کوئین همش رو خراب کرد
با دیدن این فیلم یاد ذهن مصنوعی اسپیلبرگ افتادم
دقیقا اسپیلبرگ هم گند زد به فیلمنامه کوبریک

shame فقط نصفش خوبه
به لطف استیو مک کوئین البته
اگر یه نفر دیگه کارگردان بود مطئمن باش کل فیلم عالی از آب در می اومد
توی این دوره و زمونه کدوم بازیگری مثل فاسبندر میتونست اینقدر زیبا بازی کنه؟
ولی به لطف مک کوئین همش رو خراب کرد
با دیدن این فیلم یاد ذهن مصنوعی اسپیلبرگ افتادم
دقیقا اسپیلبرگ هم گند زد به فیلمنامه کوبریک

بلاخره مشکل از مک کوئینه یا چیز دیگه ؟ نصفش خوبه به خاطر مک کوئین ولی مک کوئین گند میزنه ؟ چی فیلم گند زده بود دقیقا ؟ فیلم قصه ای نداشت و می خواست گوشه ای از زندگی کاراکترشو نشون میداد . می خواستین چجوری باشه ؟ مثل فیلم های سانتی مانتال آخر نشون میده به راه راست هدایت میشه ؟

دقیق موشکافی کنید که اون وسطای فیلم که خوب بود کجاش بود و اون جاهایی که گند بود چرا گند بود

و گهگاهی وسطای فیلم؟
چرا این استیو مک کوئین کارگردانی بلد نیست؟
چرا اینقدر میزنه تو ذوق؟
شما مک کوئین رو قبول دارید با این فیلمسازیش؟
تا الان 2 تا از فیلمهاش رو دیدم و میخوام خودم رو حلق آویز کنم
رسما به فیلم گند میزنه
از 3 روز پیش که shame رو دیدم دارم غصه میخورم
غصه ی این همه بازی خوب بخصوص فاسبندر
ولی این آقا گند میزنه
شما 10 دقیقه اول فیلم رو ببینید،و صد البته موسیقی رو گوش کنید
چه فیلمی اینقدر تاثیر گذاره؟
حیف واقعا
خوش حال میشم شما دوستان هم نظر بدید،که ببینم با نظر من در مورد مک کوئین موافق هستید یا نه؟

دوستان خواهشا واسه فیلم ها حکم نبرید و اول هر اظهار نظری از عبارت (( به نظر من ... )) استفاده کنید . فیلم شرم به نظر من فوق العاده بود . عدم تسلسل روایت . جاهایی که نما کات نمی خورد . نگاه کردن فاسبیندر به دوربین و ... همه و همه حساب شده بود و کاملا با محتوای فیلم هم خونی داشت .

بی داستان بودن فیلم دلالت بر بی ثمر بودن و هر روز مثل دیروز بودن کاراکتر فیلم بود . شما اگه دقت کنید می بینید که در طول فیلم هیچ گاه متوجه نمی شید که ترتیب این زنانی که کارکتر اصلی باهاشون رابطه داشته چی هست و رابطه ها رو کاملا در هم و برهم و آشفته نشون میده .

مک کویین یکی از استعداد های آینده سینمای دنیا است اگر خودشو به استودیو های پول پرست هالیوودی نفروشه .

بلاخره مشکل از مک کوئینه یا چیز دیگه ؟ نصفش خوبه به خاطر مک کوئین ولی مک کوئین گند میزنه ؟ چی فیلم گند زده بود دقیقا ؟ فیلم قصه ای نداشت و می خواست گوشه ای از زندگی کاراکترشو نشون میداد . می خواستین چجوری باشه ؟ مثل فیلم های سانتی مانتال آخر نشون میده به راه راست هدایت میشه ؟

دقیق موشکافی کنید که اون وسطای فیلم که خوب بود کجاش بود و اون جاهایی که گند بود چرا گند بود

مشکل صد در صد از مک کوئینه
اون نصف فیلمی هم که گفتم بخاطر بازی عالی فاسبندر و بقیه هست
و صد در صد حال و هوای گرفته فیلم،فیلمبرداری و قاب بندی های درست
اون وسطای فیلم هم که خوبه باز بر میگرده به بازی فاسبندر،جاهایی که با زن ها میره
یا اواخرش که وارد اون کلاب هم-جنس-بازا میشه
اصلا قیافه اش یه طوریه
با آدم حرف میزنه
من رو یاد براندو میندازه

من فقط این رو میخواستم بگم
Shame میتونست حرفش رو خیلی خیلی تلخ تر از اینی که هست بگه
یعنی ته ته سیاهی
ولی این کار رو نمیکنه
چون به نظرم کوئین فیلم رو درک نکرده،شاید هم مشکل از فیلمنامه باشه!
12 سال بردگی هم باز همینجوریه
تدوین مضخرف،که اصلا لازم نبود اینجوری باشه،و انتخاب غلط بازیگر نقش اول
که فیلم رو به گند کشید
ولی بقیه بازیگرا خوبن
پس باز به این نتیجه میرسیم این مک کوئین کارش همش لَق داره
برا همین هرگز دیگه نمیخوام فیلمهاش رو ببینم

- - -ویرایش - - -

دوستان خواهشا واسه فیلم ها حکم نبرید و اول هر اظهار نظری از عبارت (( به نظر من ... )) استفاده کنید . فیلم شرم به نظر من فوق العاده بود . عدم تسلسل روایت . جاهایی که نما کات نمی خورد . نگاه کردن فاسبیندر به دوربین و ... همه و همه حساب شده بود و کاملا با محتوای فیلم هم خونی داشت .

بی داستان بودن فیلم دلالت بر بی ثمر بودن و هر روز مثل دیروز بودن کاراکتر فیلم بود . شما اگه دقت کنید می بینید که در طول فیلم هیچ گاه متوجه نمی شید که ترتیب این زنانی که کارکتر اصلی باهاشون رابطه داشته چی هست و رابطه ها رو کاملا در هم و برهم و آشفته نشون میده .

مک کویین یکی از استعداد های آینده سینمای دنیا است اگر خودشو به استودیو های پول پرست هالیوودی نفروشه .

با این قسمت از حرفتون که مک کوئین یکی از استعداد های سینماست مخالفم
استعداد یعنی چی؟
استعداد یعنی فیلم های این شخص؟
استعداد رو فینچر داره،استعداد رو لینچ داره
استعداد رو نولان داره که اتفاقا فک کنم سنش نزدیک به سن مک کوئین باشه
ولی به نظر من هیچ بعید نیست همین مک کوئین یکی از استعداد ها باشه؟
چرا؟
چون سیاه پوستِ،چون خودش برای هالیوود فیلم میسازه
و مطئمنم به قول شما ممکن معروف تر هم بشه

Thegodfather
این دلایلی که برا بد بودن فیلم میارین منو نابود کرده!
shame فقط نصفش خوبه
اون نصف فیلمی هم که گفتم بخاطر بازی عالی فاسبندر و بقیه هست
اصلا باید میدادن کلشو فسبندر کارگردانی کنه
مشکل صد در صد از مک کوئینه
باید خودشو به دکتر معرفی کنه
چون به نظرم کوئین فیلم رو درک نکرده،شاید هم مشکل از فیلمنامه باشه!
اره شاید ! شاید مشکل از فیلمنامه باشه. کی میدونه؟!
تدوین مضخرف،که اصلا لازم نبود اینجوری باشه،
دقیقا ! تدوین مزخرف که اصلا لازم نبود اینجوری باشه ! باهات موافقم
ولی این آقا گند میزنه
مردک فلان فلان شده. بریم ازش شکایت کنیم
چون سیاه پوستِ،چون خودش برای هالیوود فیلم میسازه
باید توبه کنه. پوستشم بکنه یه پوست جدید بندازه که انقدر در حق بقیه ظلم نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or