Movie Center

یه سوال الان این 169 دقیقه هست. سری فیلم های ارباب حلقه ها و هابیت رو حساب نمیکنن؟
اخه اونا حدودا 9 ساعت میشن.

INTERSTELLAR Is Nolan Longest Film To Date

+ اونا با هم 9 ساعت هستند. اینطوری باشه که الان مثلا سری اکس من یا Star Wars همرو له میکنه :دی

یه سوال الان این 169 دقیقه هست. سری فیلم های ارباب حلقه ها و هابیت رو حساب نمیکنن؟
اخه اونا حدودا 9 ساعت میشن.
اولا گفته فیلم های نولان دوما سری فیلم های ارباب حلقه ها رو داری با یه فیلم مقایسه میکنی ؟ :|

من دیگه حرفی ندارم ...

+ اونا با هم 9 ساعت هستند. اینطوری باشه که الان مثلا سری اکس من یا Star Wars همرو له میکنه :دی

اولا گفته فیلم های نولان دوما سری فیلم های ارباب حلقه ها رو داری با یه فیلم مقایسه میکنی ؟ :|

من دیگه حرفی ندارم ...
شما دوستان من ظور من رو بد برداشت کردین.
یه فیلمی مثل ارباب حلقه ها که سه قسمت هست کل این سه قسمت که ی چیزی حدود 9 ساعت میشه همش مربوط به همه یعنی میشه گفت ی فیلم 9 ساعتی رو کردن تو 3 قسمت 3 ساعتی برای همین من گفتم چرا مثلا این رو حساب نکردن.
که با این تفاسیر پس فقط ی قسمت از فیلم حساب میشه.

شما دوستان من ظور من رو بد برداشت کردین.
یه فیلمی مثل ارباب حلقه ها که سه قسمت هست کل این سه قسمت که ی چیزی حدود 9 ساعت میشه همش مربوط به همه یعنی میشه گفت ی فیلم 9 ساعتی رو کردن تو 3 قسمت 3 ساعتی برای همین من گفتم چرا مثلا این رو حساب نکردن.
که با این تفاسیر پس فقط ی قسمت از فیلم حساب میشه.
بازم ربطی نداره چون گفته طولانی ترین فیلم از فیلم های نولان ....

A Walk Among the Tombstones 2014

فیلم جدید Liam Neeson باید داستان قشنگی هم داشته باشه.

fe3c70ea1ee8a07be829744e224876cc.jpg

25d45fa4884eeb61c154664624fda80a.jpg

باز هم از اون فیلم های اکشن لیام نیسونی طرف هستیم.

آخرین ویرایش:
First Look at Reese Witherspoon & Joaquin Phoenix in Inherent Vice
Inherent Vice is an adaptation of Thomas Punchon's Novel about stoner private eye Doc Sportello in a 1970's "part noir, part psychedelic romp" detective story. In Los Angeles in 1970, drug-fueled detective Doc Sportello investigates the disappearance of a former girlfriend. The cast is led by Joaquin Phoenix, but also includes Josh Brolin and Reese Witherspoon Warner Bros. premieres the Paul Thomas Anderson film at the NY Film Festival beginning later this month and it hits theaters starting December 12th , 2014 this year, before going wide in January
qg2l53kifwqu10xr15xf.jpg

The Equalizer 2014

جدید ترین فیلم هالیوود و همچنین جدید ترین فیلم "دنزل واشنگتن" چند روز پیش به روی پرده سینما رفت.
اگه اشتباه نکنم داستان فیلم مربوط به: دنزل عضو یه مافیای روسی بوده اما بعد از چند سال خواست این شده بوده که ی زندگی و کار کاسبی دنج درست کنه و به این چیزا هم میرسه اما در اوج ارامش دنزل یک سری افراد به دنبال چیز دیگه ایی هستن...
ژانر: اکشن

85683836435092675223.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or