J.K. Rowling will also be a co-producer
on the project, but whilst she will
collaborate with a writer on the new
play, she will not write the script
herself.
خوبه که خودشم توی پروژه دستی داره و لی از اونجا ک اسکریپت رو خودش نمینویسه یُخده نگرانم...البته با اون دونفر ک توی عرصه تئاتر کارمیکنن هیچ آشنایی ندارمولی خب بهرحال بازگشت هری و زنده شدن یادش خوبه مخصوصا که گفتند یکسری چیزای نگفته قراره بیان شه!
مثل اینکه فیلم فرهادی توی لیست چند صدتایی اولیه Bafta هم نیست. نامزدها 8 ژانویه اعلام میشن.
از وقتی که اسمش تو شُرتلیست اسکار در نیومد، دارم فکر میکنم اگر اکران آمریکاش اواسط سال بود چهقدر وضعیتش ممکن بود فرق بکنه. اگر یهکمی حساب و کتاب میکردن و فیلم رو برای سال بعد نگه میداشتن (کاری که با «بچههای آسمان» کردن و جواب داد) احتمالا وضع خیلی فرق میکرد. البته از الان هم میشه حدس زد تو لیست برترینهای 2014 خیلی از منابع معتبر قرار میگیره، ولی فصل جوایز رو به هر حال از دست داده.
The Past (26 lists; 3 top spots)
مسئله اینه که هم از نظر کیفی هم از نظر شناخته بودن و اینا، راحت شانس داشت که امسال کاندید شه، البته تو لیست اسکار Wadjda و Bethelem هم نبودن، تا باشد که مشت محکمی باشد بر دهان نظریه پردازان توطئه من نمیدونم این اسکار که فقط به خاطر مسائل سیاسی به آرگو جایزه داد و هیچ ربطی هم به محبوبیت فیلم نداشت، چرا یهو میاد نماینده دو تا از نزدیک ترین متحد های امریکا رو جفتشون هم فیلمای خوبی بودن رو خط میزنه
The Past (26 lists; 3 top spots)[/B]
من نمیدونم این اسکار که فقط به خاطر مسائل سیاسی به آرگو جایزه داد و هیچ ربطی هم به محبوبیت فیلم نداشت، چرا یهو میاد نماینده دو تا از نزدیک ترین متحد های امریکا رو جفتشون هم فیلمای خوبی بودن رو خط میزنه