Movie Center

The Past (26 lists; 3 top spots)[/B]

آدم لجش می‌گیره فیلم‌هایی مثل «Spectacular Now» و «Spring Breakers» (که |: ترین فیلم سال هست!!) بالاتر از «گذشته» باشن:d

//

2013 داره تموم می‌شه، البته چندتایی از فیلم‌های اصلی (لوئین دیویس، 12 سال، گرگ، آمریکن هاسل، نبراسکا، فیلم وودی آلن که میاد تا چند روز دیگه، دالاس، هِر، آگوست و...) هنوز برای دانلود نیومدن،
به هر حال بد نیست هرکی فیلم‌های مورد علاقه‌اش رو بگه. برای من:

1. The Past
  2. Frances Ha
  3. Prince Avalanche
  4. Stranger by the Lake
  5. The World's End
  6. To the Wonder
  7. Moebius/Alan Partridge: Alpha Papa
  8. Blue Is the Warmest Color
  9. The Act of Killing
  10. Only God Forgives/Saving Mr. Banks
این آقای بنکس البته یه کلمه‌اش هم راست نیست! یعنی والت دیزنی و پی. ال. تریورز به شدت از همدیگه بدشون می‌اومده و اینطور که تو کتاب‌های مختلف نوشتن حتی به درگیری فیزیکی هم نزدیک شدن و تا آخر عمر هم با همدیگه حرف نمی‌زدن و تریورز هم بعد «مری پاپینز» کلا رابطه‌اش رو با هالیوود و کمپانی دیزنی قطع کرده و خلاصه چشم همدیگه رو نداشتن. ولی بارِ احساسی فیلم من رو گرفت:d

راستی اگر مثل پارسال خواستین نظرسنجی "منتظر چه فیلم‌هایی در 2014 هستین" بذارین، یه چند تایی از اینا رو هم در نظر داشته باشین:d

Woody Allen - Magic in the Moonlight
Darren Aronofsky - Noah (ریدلی اسکات هم Exodus رو داره، فیلم حضرت موسی با کریستین بیل. کریستین اسپنسر هم با کست سریال Bible فیلم داره)
Robert Rodriguez - Sin City: A Dame to Kill For
Christopher Nolan - Interstellar
Wes Anderson - The Grand Budapest Hotel
Tim Burton - Big Eyes (بالاخره سر عقل اومد و با تیم نویسندگان «اد وود» دوباره کار کرد! داستانش هم به حد کافی تیم برتونی هست)
David Fincher - Gone Girl
P.T. Anderson - Inherent Vice
Ken Loach - Jimmy's Hall (گفته آخرین فیلم سینمایی‌ش خواهد بود...)
David Cronenberg - Maps to the Stars
Mike Leigh - Mr. Turner
Dardenne Brothers - Two Days, One Night
Terrence Malick - Knight of Cups (مثل اینکه همه‌ی دو سه پروژه‌یی که روشون کار می‌کرده 2014 میان بیرون)
Jon Favreau - Chef
George Clooney - The Monuments Men
Jonathan Liebesman - Teenage Mutant Ninja Turtles (چرا که نه!؟)
Inarritu - Birdman
Liv Ullmann - Miss Julie

2013 داره تموم می‌شه، البته چندتایی از فیلم‌های اصلی (لوئین دیویس، 12 سال، گرگ، آمریکن هاسل، نبراسکا، فیلم وودی آلن که میاد تا چند روز دیگه، دالاس، هِر، آگوست و...) هنوز برای دانلود نیومدن،
من خودم که از فیلمای امسال ماکزیمم 15 تا دیدم فکر کنم که توشون ات و اشغالم زیاد بود (البته بهترین چیزی که دیدم امسال Les Revenants بود) ولی این فیلمایی که تو پرانتز نوشتی تقریبا مهمترین فیلمای امسال هالیوودن:دی
تو اون فیلمایی که نوشتی رتبه 9 بهترین فیلم خارجی بوده که امسال دیدم، بعدشم 5، البته 2 و 4 و 8 رو ندیدم هنوز، ولی کلا بعد این کنکوره باید یه دو سه هفته ای catch up کنم:دی
Darren Aronofsky - Noah (ریدلی اسکات هم Exodus رو داره، فیلم حضرت موسی با کریستین بیل. کریستین اسپنسر هم با کست سریال Bible فیلم داره)
جدای اینکه هیچ اشتیاقی برای فیلم اسکات ندارم، به نظرم فیلم آرونوفسکی راحت most anticipated ه، به خاطر اینکه واقعا مشخص نیست چی قراره بشه، در صورتی که فیلم اسکات احتمالا مخلطوی از troy و ده فرمان خواهد بود:دی
Wes Anderson - The Grand Budapest Hotel
فقط امیدوارم این کارش یه جورایی تکرار کارای قبلیش نباشه، با اینکه خیلی خوشم میاد ازش، ولی نمیدونم چرا فکر میکنم این فیلم یه مخلوطی از فیلمای قبلیشه.
P.T. Anderson - Inherent Vice
اینکه سلطانه، ولی واسه 2014 میرسه قطعا؟

فیلم های مورد علاقه من در سال 2013

prisoners
man of steel
gravity
captain philips
stoker
evil dead
adore
the world's end
before midnight
elysium
fast 6
machete kills
lone ranger

بدترین ها رو هم انتخاب می کنم

lovelace
spring breakers
lifeguard
this is the end
big widding
canyons
look of love

- - -ویرایش - - -

Inside Llewyn Davis هم متاش 92 ولی فروش چندان خوبی نداره

داداش اکثر فیلم های ارزشمند فروش آن چنانی ندارن مثلا پریزونرز خیلی فروخته ؟؟

همین american hustle اگه فروشی هم داشته باشه به خاطر خود فیلم نیست به خاطر تیم کستینگ قوی اشه که یک مشت بازیگر مشهور رو دور هم جمع کرده که هرکدوم یکی دو تا فیلم پرفروش داشتن : کریستین بیل بتمن -جنیفر لارنس هانگر گیمز-برادلی کوپر هنگگور -جرمی رنر آونحرز و هانسل و گرتل همین باعث میشه که مردم بشینن سرش ولی فیلم کوئن ها جز جاستین تیمبرلیک آدم معروف دیگه داشت؟؟ بازیگرهای اصلی اش تو فیلم های مستقل و خاص بازی کردن که کسی به زور یادش میاد کجا دیده بودنش

Elvish Hero

این Les Revenants که میگی منظورت این سریال +CANAL هستش دیگه؟
تازه میخوام شروعش کنم و فکر میکنم خرابش بشم:d

--------------------------
آقا برای لیست دادن هنوز زوده یخورده لیست چی میدین الان!
کلی فیلم خوب مونده که برسه دستمون تا ببینیمش...

البته بهترین چیزی که دیدم امسال Les Revenants بود.

اسمش رو نشنیده بودم. گذاشتم تو لیست سریال‌هایی که باید ببینم.

اینکه سلطانه، ولی واسه 2014 میرسه قطعا؟

فکر کنم برسه. فیلم‌برداریش که تموم شده. البته post productionهای اندرسون معمولا 200 ماه طول می‌کشه!

//

راستی «محمد (ص)» مجید مجیدی رو یادم رفت!
اگر برای حضرت ابراهیم هم یکی می‌ساختن دیگه ترکیب اولوالعزم‌ها در 2014 تکمیل می‌شد.
فیلم جدید کلینت ایستوود (Jersey Boys) هم فکر کنم در بدترین حالت یه فیلم متوسط باشه.

جای بهتر از اینجا نداشتم آپلود کنم گفتم حداقل اینجا میشناسیشون ! :دی
35852604885707882048.jpg

این Les Revenants که میگی منظورت این سریال +CANAL هستش دیگه؟
تازه میخوام شروعش کنم و فکر میکنم خرابش بشم:d
کلا 8 قسمته سیزن اولش و آخرشم یه cliffhanger بدفرم داره، البته به نظر من یکی دو قسمت آخرش بعضی جاهاش یکم افت میکنه ولی کلا عالیه.
اسمش رو نشنیده بودم. گذاشتم تو لیست سریال‌هایی که باید ببینم.
من خودم یکی دوبار اسمش تو indiewire به چشم خورده بود، ولی یه روز دیدم تو متاکریتیک هم ریتش 92 ه و خیلی عالی:دی به راحتی میشه تو 3 نوبت دید 8 تا اپیزودشو:دی
فکر کنم برسه. فیلم‌برداریش که تموم شده. البته post productionهای اندرسون معمولا 200 ماه طول می‌کشه!
منم همینو میگم، فکر کنم نهایتا برای ونیز یا تورنتو برسه ولی بازم اکران گسترده ش بیفته واسه 2015، مگه اینکه awards prospect اش اونقدری بالا باشه که یه جوری زوری اکران کنن:دی
فیلم جدید کلینت ایستوود (Jersey Boys) هم فکر کنم در بدترین حالت یه فیلم متوسط باشه.
بدترین یا بهترین؟:دی ایستوود یه مدتیه داره جاده خاکی میزنه، بعد یه فیلم موزیکال؟:دی تو این فیلمایی که کرونوگرافی یه گروهه اگه فیلمی قرار بود چیزی شه همون not fade away میشد:دی اینجور فیلما تو هالیوود mainstream معمولا خوب در نمیان.

کلا 8 قسمته سیزن اولش و آخرشم یه cliffhanger بدفرم داره، البته به نظر من یکی دو قسمت آخرش بعضی جاهاش یکم افت میکنه ولی کلا عالیه.
لینک ازش داری بفرستی؟ :دی خیلی دنبالش بودم پیداش نکردم :|

پنج تا فیلم برتری که امسال من دیدن اینا بوده :d

Prince Avalanche
Prisoners
Before Midnight
The Worlds End
Aint Them Bodies Saints

ولی فیلم های خیلی خوبی اکران شده که هنوز ندیدم

چرا یهو میاد نماینده دو تا از نزدیک ترین متحد های امریکا رو جفتشون هم فیلمای خوبی بودن رو خط میزنه
برای فیریب (Firib) دادن ما و تشویش اذهان عمومی. هالیوود متخصص جنگ نرم هست.
به هر حال بد نیست هرکی فیلم‌های مورد علاقه‌اش رو بگه
من تا دیدن همۀ فیلما صبر میکنم. تو همون حدودای مراسم اسکار لیست میدم
Jonathan Liebesman -
Teenage Mutant Ninja Turtles (چرا که نه!؟)
تهیه کننده مایکل بی، کارگردان لیبزمن، گزینۀ خوبی برای بدترین فیلم سال میتونه باشه. :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or