The Past (26 lists; 3 top spots)[/B]
من خودم که از فیلمای امسال ماکزیمم 15 تا دیدم فکر کنم که توشون ات و اشغالم زیاد بود (البته بهترین چیزی که دیدم امسال Les Revenants بود) ولی این فیلمایی که تو پرانتز نوشتی تقریبا مهمترین فیلمای امسال هالیوودن2013 داره تموم میشه، البته چندتایی از فیلمهای اصلی (لوئین دیویس، 12 سال، گرگ، آمریکن هاسل، نبراسکا، فیلم وودی آلن که میاد تا چند روز دیگه، دالاس، هِر، آگوست و...) هنوز برای دانلود نیومدن،
جدای اینکه هیچ اشتیاقی برای فیلم اسکات ندارم، به نظرم فیلم آرونوفسکی راحت most anticipated ه، به خاطر اینکه واقعا مشخص نیست چی قراره بشه، در صورتی که فیلم اسکات احتمالا مخلطوی از troy و ده فرمان خواهد بودDarren Aronofsky - Noah (ریدلی اسکات هم Exodus رو داره، فیلم حضرت موسی با کریستین بیل. کریستین اسپنسر هم با کست سریال Bible فیلم داره)
فقط امیدوارم این کارش یه جورایی تکرار کارای قبلیش نباشه، با اینکه خیلی خوشم میاد ازش، ولی نمیدونم چرا فکر میکنم این فیلم یه مخلوطی از فیلمای قبلیشه.Wes Anderson - The Grand Budapest Hotel
اینکه سلطانه، ولی واسه 2014 میرسه قطعا؟P.T. Anderson - Inherent Vice
Inside Llewyn Davis هم متاش 92 ولی فروش چندان خوبی نداره
البته بهترین چیزی که دیدم امسال Les Revenants بود.
اینکه سلطانه، ولی واسه 2014 میرسه قطعا؟
The Returned اسم اینوریشهاسمش رو نشنیده بودم. گذاشتم تو لیست سریالهایی که باید ببینم.
کلا 8 قسمته سیزن اولش و آخرشم یه cliffhanger بدفرم داره، البته به نظر من یکی دو قسمت آخرش بعضی جاهاش یکم افت میکنه ولی کلا عالیه.این Les Revenants که میگی منظورت این سریال +CANAL هستش دیگه؟
تازه میخوام شروعش کنم و فکر میکنم خرابش بشم:d
من خودم یکی دوبار اسمش تو indiewire به چشم خورده بود، ولی یه روز دیدم تو متاکریتیک هم ریتش 92 ه و خیلی عالیاسمش رو نشنیده بودم. گذاشتم تو لیست سریالهایی که باید ببینم.
منم همینو میگم، فکر کنم نهایتا برای ونیز یا تورنتو برسه ولی بازم اکران گسترده ش بیفته واسه 2015، مگه اینکه awards prospect اش اونقدری بالا باشه که یه جوری زوری اکران کننفکر کنم برسه. فیلمبرداریش که تموم شده. البته post productionهای اندرسون معمولا 200 ماه طول میکشه!
بدترین یا بهترین؟فیلم جدید کلینت ایستوود (Jersey Boys) هم فکر کنم در بدترین حالت یه فیلم متوسط باشه.
برای فیریب (Firib) دادن ما و تشویش اذهان عمومی. هالیوود متخصص جنگ نرم هست.چرا یهو میاد نماینده دو تا از نزدیک ترین متحد های امریکا رو جفتشون هم فیلمای خوبی بودن رو خط میزنه
من تا دیدن همۀ فیلما صبر میکنم. تو همون حدودای مراسم اسکار لیست میدمبه هر حال بد نیست هرکی فیلمهای مورد علاقهاش رو بگه
تهیه کننده مایکل بی، کارگردان لیبزمن، گزینۀ خوبی برای بدترین فیلم سال میتونه باشه. :dJonathan Liebesman - Teenage Mutant Ninja Turtles (چرا که نه!؟)