ن راستش...گفتم ک جدایی و دربارهی الی رو دوست داشتم و این فیلم رو هم به اندازهی اونا دوست نداشتمجدایی هم احتمالاً واسه اسکارش دوست داری نه به خاطر خود فیلم
ممنون مطلب خوبی بود...فقط راستش نفهمیدم ربطش ب پست من چی بود ک اینجور نابودم کردی حاجی
آقا هابیت چند دقیقه هست؟![]()
![]()
مسخره ترین خبرای سالARGO IS OSCAR'S BEST PICTURE
BEN AFFLECK IS BATMAN
اشتباه از من بوده که بد متوجه شدم چون فکر کردم گفتی دربارۀ الی رو خوشت نیومدهن راستش...گفتم ک جدایی و دربارهی الی رو دوست داشتم و این فیلم رو هم به اندازهی اونا دوست نداشتمنگفتم ک این کلاً بدرد نمیخوره ک اینجوری اومدی کوبوندی منو سینا جان...خود جناب فرهادی هم از از نظر اخلاقی خوشم نمیاد ازشون ک دلیلش یه ذره شخصیت ایشون هست وگرنه در مقام یک هنرمرد برای ما استادی هست ایشون...
ممنون مطلب خوبی بود...فقط راستش نفهمیدم ربطش ب پست من چی بود ک اینجور نابودم کردی حاجی![]()
فدای سرت...اشتباه از من بوده که بد متوجه شدم چون فکر کردم گفتی دربارۀ الی رو خوشت نیومده![]()
نزدیکِ نزدیک نه...ولی بودیم با یکی از اقوام درخدمتشون.آشنایی نزدیک داری با فرهادی که از لحاظ اخلاقی بهش ایراد میگیری؟
W00000W...با یه ذره فراز و نشیب باهات موافقم...نظر شخصی من اینه که "جدایی" بعد از "رقص در غبار"، "دایره زنگی" و "کنعان" (در مورد "محاکمه در خیابان" و ارتباطش با فرهادی یکم سخته نظر دادن اما یه جورایی تمیزترین کار کیمیایی در 20 سال اخیر هستش اما خیلی سخته مشارکت فرهادی در فیلم از کیمیایی رو جز کارنامۀ فرهادی حساب کرد)، از نظر مفهومی، ضعیفترین کار کارنامۀ فرهادی در مقام کارگردان و نویسنده، در تلویزیون و سینماست و شاید اولین کار فرهادی باشه که درش عملاً خبری از خط شکنی هایی که فرهادی رو تبدیل به یه کارگردان عالی در حیطۀ موضوعات اجتماعی کرده بودن، نبود. یه جورایی خودش رو تکرار کرده بود و خبری از لطافت روایی معمول فرهادی نبود و خیلی حالت in your face داشت.
خب چی باید میگفتم!!!در مورد اون مطلب، واقعاً اون مطلب خوب بود؟ سر تا پاش دروغ بود و توهم و چرند و به این دلیل تو پست قبلی نذاشتمش چون ربطی به نقل و قولی که ازت کرده بودم داشت (دلیل اینکه لینک رو از بخش نقل و قول جدا کردم همینه)، خواستم نشون بدم همچین نظرات ابلهانهای هم وجود داره که اسکار گرفتن فرهادی رو به این ربط میدن که به شکل نمایشی با سیستم مشکل داشته بدون ذرهای فکر. یا میگن فرهادی تو پشت پرده در بسته شدن خانۀ سینما دست داشته !
Doubleیه عده هستن که اصرار دارن که اسکار سیاسیه ولی احتمالاً در مقابل اینکه "پس چرا به جعفر پناهی اسکار نمیدن؟" هیچ جوابی ندارن.
واقعاً یه همچین مقالهای، خوبه؟