Movie Center

کلا خودم فقط از جداییش خوشم اومده بود و الی...از خودشم کلاً خوشم نمیاد!
جدایی هم احتمالاً واسه اسکارش دوست داری نه به خاطر خود فیلم
==
این مطلب رو بخونید. من حرفی برای گفتن ندارم.

آخرین ویرایش:
جدایی هم احتمالاً واسه اسکارش دوست داری نه به خاطر خود فیلم
ن راستش...گفتم ک جدایی و درباره‌ی الی رو دوست داشتم و این فیلم رو هم به اندازه‌ی اونا دوست نداشتم:دینگفتم ک این کلاً بدرد نمیخوره ک اینجوری اومدی کوبوندی منو سینا جان...خود جناب فرهادی هم از از نظر اخلاقی خوشم نمیاد ازشون ک دلیلش یه ذره شخصیت ایشون هست وگرنه در مقام یک هنرمرد برای ما استادی هست ایشون...
این مطلب رو بخونید. من حرفی برای گفتن ندارم.
ممنون مطلب خوبی بود...فقط راستش نفهمیدم ربطش ب پست من چی بود ک اینجور نابودم کردی حاجی:دی

بجه ها خبری از فیلم Enturage ندارید ؟ :( شنیده بودم سال دیگه میاد نمیدونم کلا خیلی سیکرت هست قضیه فیلم!! دارم الان از اول سریال رو میبینم !! واقعا سریال TOP هست و جزو TOP 5 من هست!!!

J.J. ABRAMS TO DIRECT STAR WARS
DUNCAN JONES IS DIRECTING WARCRAFT
ARGO IS OSCAR'S BEST PICTURE
DISNEY PLAN NEW STAR WARS FILMS EVERY YEAR
DUMB & DUMBER TO IS BACK TO BUSINESS
SAM MENDES CONFIRMED FOR BOND 24
ZACK SNYDER OFFICIALLY ANNOUNCES SUPERMAN / BATMAN
AVENGERS SEQUEL SUBTITLE REVEALED
CHRISTOPHER MCQUARRIE IS ON FOR MISSION: IMPOSSIBLE 5
BEN AFFLECK IS BATMAN
JURASSIC WORLD ROARS IN FOR 2015
J.K. ROWLING TO SCRIPT NEW MOVIE SET IN THE WORLD OF HARRY POTTER
WONDER WOMAN WILL APPEAR IN BATMAN / SUPERMAN
X-MEN: APOCALYPSE IS COMING IN 2016
CHRIS NOLAN GOES INTERSTELLAR
تو داغتریـن خبرهایـه سینمائیـه سال به نظر من این بهترینشونـه
:d

اسکار بهترین فیلم خارجی رو میدن به فیلمی که بیشتر از رنج های موجود در کشورش بگه و اینکه داورها بعد فیلم بگن بیا برگردیم به تمدن , حالا بعضی اوقات هم یه دونه واسه رد گم کنی میدن به رمانتیک بودن قصه

ARGO IS OSCAR'S BEST PICTURE
BEN AFFLECK IS BATMAN
مسخره ترین خبرای سال :|
حالا من با بن افلک مشکلی ندارما ولی بنظرم اصلا بدرد شخصیت بتمن نمیخوره! آرگوشم در حدی نبود که Best Picture رو بگیره و بنظرم کاملا جنبه سیــــاسی داره :|
ولی باز کریستوفر نولان :x اصلا هر فیلمی که زیر دست این باشه عشق است :دی

ن راستش...گفتم ک جدایی و درباره‌ی الی رو دوست داشتم و این فیلم رو هم به اندازه‌ی اونا دوست نداشتم:دینگفتم ک این کلاً بدرد نمیخوره ک اینجوری اومدی کوبوندی منو سینا جان...خود جناب فرهادی هم از از نظر اخلاقی خوشم نمیاد ازشون ک دلیلش یه ذره شخصیت ایشون هست وگرنه در مقام یک هنرمرد برای ما استادی هست ایشون...

ممنون مطلب خوبی بود...فقط راستش نفهمیدم ربطش ب پست من چی بود ک اینجور نابودم کردی حاجی:دی
اشتباه از من بوده که بد متوجه شدم چون فکر کردم گفتی دربارۀ الی رو خوشت نیومده ;)
آشنایی نزدیک داری با فرهادی که از لحاظ اخلاقی بهش ایراد میگیری؟
نظر شخصی من اینه که "جدایی" بعد از "رقص در غبار"، "دایره زنگی" و "کنعان" (در مورد "محاکمه در خیابان" و ارتباطش با فرهادی یکم سخته نظر دادن اما یه جورایی تمیزترین کار کیمیایی در 20 سال اخیر هستش اما خیلی سخته مشارکت فرهادی در فیلم از کیمیایی رو جز کارنامۀ فرهادی حساب کرد)، از نظر مفهومی، ضعیفترین کار کارنامۀ فرهادی در مقام کارگردان و نویسنده، در تلویزیون و سینماست و شاید اولین کار فرهادی باشه که درش عملاً خبری از خط شکنی هایی که فرهادی رو تبدیل به یه کارگردان عالی در حیطۀ موضوعات اجتماعی کرده بودن، نبود. یه جورایی خودش رو تکرار کرده بود و خبری از لطافت روایی معمول فرهادی نبود و خیلی حالت in your face داشت.
در مورد اون مطلب، واقعاً اون مطلب خوب بود؟ سر تا پاش دروغ بود و توهم و چرند و به این دلیل تو پست قبلی نذاشتمش چون ربطی به نقل و قولی که ازت کرده بودم داشت (دلیل اینکه لینک رو از بخش نقل و قول جدا کردم همینه)، خواستم نشون بدم همچین نظرات ابلهانه‌ای هم وجود داره که اسکار گرفتن فرهادی رو به این ربط میدن که به شکل نمایشی با سیستم مشکل داشته بدون ذره‌ای فکر. یا میگن فرهادی تو پشت پرده در بسته شدن خانۀ سینما دست داشته !
یه عده هستن که اصرار دارن که اسکار سیاسیه ولی احتمالاً در مقابل اینکه "پس چرا به جعفر پناهی اسکار نمیدن؟" هیچ جوابی ندارن.
واقعاً یه همچین مقاله‌ای، خوبه؟

یه عده هستن که اصرار دارن که اسکار سیاسیه ولی احتمالاً در مقابل اینکه "پس چرا به جعفر پناهی اسکار نمیدن؟" هیچ جوابی ندارن.

مگه اصلاً اجازه بهش می‌دن که فیلم‌هاش برای اسکار فرستاده بشه که بخوان بهش جایزه هم بدن؟‌ :دی

اشتباه از من بوده که بد متوجه شدم چون فکر کردم گفتی دربارۀ الی رو خوشت نیومده ;)
فدای سرت...
آشنایی نزدیک داری با فرهادی که از لحاظ اخلاقی بهش ایراد میگیری؟
نزدیکِ نزدیک نه...ولی بودیم با یکی از اقوام درخدمتشون.
نظر شخصی من اینه که "جدایی" بعد از "رقص در غبار"، "دایره زنگی" و "کنعان" (در مورد "محاکمه در خیابان" و ارتباطش با فرهادی یکم سخته نظر دادن اما یه جورایی تمیزترین کار کیمیایی در 20 سال اخیر هستش اما خیلی سخته مشارکت فرهادی در فیلم از کیمیایی رو جز کارنامۀ فرهادی حساب کرد)، از نظر مفهومی، ضعیفترین کار کارنامۀ فرهادی در مقام کارگردان و نویسنده، در تلویزیون و سینماست و شاید اولین کار فرهادی باشه که درش عملاً خبری از خط شکنی هایی که فرهادی رو تبدیل به یه کارگردان عالی در حیطۀ موضوعات اجتماعی کرده بودن، نبود. یه جورایی خودش رو تکرار کرده بود و خبری از لطافت روایی معمول فرهادی نبود و خیلی حالت in your face داشت.
W00000W...با یه ذره فراز و نشیب باهات موافقم...
در مورد اون مطلب، واقعاً اون مطلب خوب بود؟ سر تا پاش دروغ بود و توهم و چرند و به این دلیل تو پست قبلی نذاشتمش چون ربطی به نقل و قولی که ازت کرده بودم داشت (دلیل اینکه لینک رو از بخش نقل و قول جدا کردم همینه)، خواستم نشون بدم همچین نظرات ابلهانه‌ای هم وجود داره که اسکار گرفتن فرهادی رو به این ربط میدن که به شکل نمایشی با سیستم مشکل داشته بدون ذره‌ای فکر. یا میگن فرهادی تو پشت پرده در بسته شدن خانۀ سینما دست داشته !
خب چی باید میگفتم!!!:دیمنوانداخته بودی گوشه‌ی رینگ داشتی میزدیا!!!:دی...اون افرادیم که او بولشت‌های خنده‌دار و مزحک رو میگن شما بیخیال شو...درسته از نظر اجتماعی یُخده نفوذ دارند و روی افکار تعداد بالایی از افراد جامعه تاثیر دارن ولی خب چرت میگند...شما اونارو ول کن.
واقعاً یه همچین مقاله‌ای، خوبه؟
Double:D...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or