Movie Center

شکی وجود داره برای اینکه گلدن گلوب و اسکار رو the hunt نبره؟ طرفداری ازش نمی کنم چون من بقیه ی فیلما رو ندیدم فقط این و گدشته رو دیدم می خوام بدونم اونا هم اگه خوبن ببینمشون.

من the hunt رو دیدم و به نظرم خیلی قشنگ بود حتی از the past بیشتر حال کردم امیدوارم اسکار رو ببره

98199376807838440441.jpg

سایت Latino Review از احتمال حضور یک villain دیگه در Avengers: Age of Ultron خبر داده. البته این خبر تایید نشده و در حد شایعه است. به نظر می رسه BARON VON STRUCKER که یکی از اعضای رهبران نازی HYDRA بوده در این فیلم حضور داره.
reports that Baron Von Stucker will be the villain The Avengers are battling at the start of the film. He will not have an ongoing role throughout the film, but he introduces Quicksilver and Scarlet Witch, who begin the film working with/for him. Their journey to become good or evil will be a major part of the film.
با این حال تا زمانی که تاییدی صورت نگیره این خبر در حد شایعه باقی می مونه.

98199376807838440441.jpg

سایت Latino Review از احتمال حضور یک villain دیگه در Avengers: Age of Ultron خبر داده. البته این خبر تایید نشده و در حد شایعه است. به نظر می رسه BARON VON STRUCKER که یکی از اعضای رهبران نازی HYDRA بوده در این فیلم حضور داره.
reports that Baron Von Stucker will be the villain The Avengers are battling at the start of the film. He will not have an ongoing role throughout the film, but he introduces Quicksilver and Scarlet Witch, who begin the film working with/for him. Their journey to become good or evil will be a major part of the film.

به نظر من بهتر بود این کاراکتر رو تو ادامه ی کاپیتان آمریکا استفاده می کردن چون بیشتر دشمن کاپیت حساب میشه تا آونجرز

98199376807838440441.jpg

عجب شخصيته كلفتيه:|

خب مشخص شد ک گذشته اصن نامزدم نشد...the hunt جزو نامزدا هستش...
به نظرم خوب شد چون the past زیاد خوب نبود،خوب بودا،ولی ن در حدی ک از جناب فرهادی انتظار داشتند.
پ.ن:کلا خودم فقط از جداییش خوشم اومده بود و الی...از خودشم کلاً خوشم نمیاد!:دی

خب مشخص شد ک گذشته اصن نامزدم نشد...the hunt جزو نامزدا هستش...
به نظرم خوب شد چون the past زیاد خوب نبود،خوب بودا،ولی ن در حدی ک از جناب فرهادی انتظار داشتند.
پ.ن:کلا خودم فقط از جداییش خوشم اومده بود و الی...از خودشم کلاً خوشم نمیاد!:دی
اوه باو این فیلمشم متای خیلی خوبی گرفته که! گلدن گلوب هم که نامزد شد! حالا یک کارگردان قرار نبوده که هر فیلمی که میسازه چیز فوق العاده ای مثل جدایی نادر از سیمین باشه! ولی خداییش متای 84 کم نیست دیگه! :دی حالا من که ندیدم ولی طبق نمرات که خیلی خوب بوده!
مثلا همین کریستوفر نولان که همه فیلماش فوق العاده هست داستان Man of Steel ـو نوشته بود ولی من اصلا باهاش حال نکردم متاشم که اصلا خوب نبود!

98199376807838440441.jpg

یک زمانی این شلوار ورزشیا خیلی مد شده بود :d احتمالا با حضور این شخصیت در avengers : age of ultron دوباره این لباس زیبا مد خواهد شد و به عرصه ی قدرتمند شلوار ورزشی و پیژامه باز خواهد گردید :>:d

تاریخ انتشار این فیلم مشخص نشده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or