Mortal Kombat | Xbox 360

سلام به دوستان .
میخواستم بدونم راهی هست سیو کامل بازی مرتال رو کسی بزاره و بقیه از اون استفاده کنند. منظورم اینه که یکی سیو کامل داشته باشه که همه کاراکتراش باز شده باشن . اصلا شدنی هست این کار؟؟؟؟؟؟

سلام به دوستان .
میخواستم بدونم راهی هست سیو کامل بازی مرتال رو کسی بزاره و بقیه از اون استفاده کنند. منظورم اینه که یکی سیو کامل داشته باشه که همه کاراکتراش باز شده باشن . اصلا شدنی هست این کار؟؟؟؟؟؟
شدنی هست ولی سخت هست در ضمن هیچکی هم نداره چون کی آخه اینجا کلی پول داده تا فقط کارکتر ها باز بشن!

1- جای هست که فیلم هر کارکتر رو برای دانلود داشته باشه..؟
2- این نفر آخر شاو خان رو چه طوری باید بزنیم خیلی قویه..؟

2.تا اونجایی که میتونی ازش فاصله بگیر اگه کارکترت تِله پورت داره که فقط تله پورت+اپر کات راه حلش هست اگر نه هم سعی کن صبر کنی تا شروع کنه به حرف زدن(taunt) بعدش نزدیک شو و اپر کات بزن

شما تو زدن شاو مشکل دارین challenge tower 269 با آخری 3 تا شاو یا سه تا گرکو با یه جون
هر کاری می کنم به زور تا دومی می رسم خیلی سخته باو:-s:|:d
کسی رد کرده؟

آقا درست می فرمایید - ممنون
اما یک سوال هنوز حل نشده برام
وفتی از این حالت هم استفاده می کنم دفاع طرف مقابل شکسته نمی شه
دفت کردم دیدم مثلا ریدن یا کانو و ... بدون اینکه از خط انرژش استفاده کنن دفاع من را می شکونن و ضربه می زنن - چطوری این کار را می کنن ؟
اونها خودشون یه فن مخصوص دارن که ضربه رو بدل میکنه.
یه مثال نزدیک به این قضیه، اون فن محافظ یخی درست کردن Sub zero است. اگر کسی بهش برخورد میکرد، یخ میزد؛ اما اگر چیزی پرتاب میکرد، محافظ رو میشکست.
این هم تقریبا همون حالته.
مثلا دیده باشی Smoke یه فن داره که دستها رو به هم میزنه و انگار انرژی میگیره. تنها فایده این حرکات اینه که در مدتی که شما اون فن رو نگه داشتین، اگر کسی بهتون ضربه (مشت یا لگد یا grab) بزنه بدل میشه. به خودی خود دمیجی نمیزنه.

تا جایی که یادمه Raiden یه همچین چیزی داشت اما کینو رو مطمئن نیستم.
2.تا اونجایی که میتونی ازش فاصله بگیر اگه کارکترت تِله پورت داره که فقط تله پورت+اپر کات راه حلش هست اگر نه هم سعی کن صبر کنی تا شروع کنه به حرف زدن(taunt) بعدش نزدیک شو و اپر کات بزن
حساب باز کردن روی آپرکات کار اشتباهیه.
چون هم برای شاهرخ خان (:d) دمیج کمتری از بقیه میزنه، هم 50% مواقع به هوا پرتاب نمیکنه. نتیجه این که مثلا 3-4% دمیج میزنه، اما اون چکش درمیاره دهنت رو صاف میکنه.
شما همونطور که قبلا گفتیم فقط ازش فاصله بگیر و چیز میز بهش پرت کن :d
تحت هیچ شرایطی خودت نزدیکش نشو یا پشتش تلپورت نکن

دوستان من تازه اکس باکس گرفتم . مورتال کمبات بازی کردم . بابا یارو زد لهم کرد :d اون همش فن و اینا میزنه . من بلد نیستم . میشه بگید چطوری باید فن هارو بزنم ؟! مال همه کارکتر رو هارو بگید لطف . از من پر رو تر دیدین :d

من شاهرخ خان رو بیبی کردم شما هنوز تو فکر زدنشید؟
بهترید کاراکتر واسه زدن شاو خان اسکورپیون و کیتاناست
کسی هم خواست یادش بدیم چطور باید گورو و شاهرخ رو بایبی کرد به من مراجعه کنه
آموزش از جلسه ای 50$
و هر سه جلسه یک جلسه رایگان در نظر گرفته شده
زیر نظر استادان و کارشناسان مجرب:))
جدا اگه کسی خواست بگه تا بهش یاد بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or