AM†R
کاربر سایت
تو مراحل بازی؟راحت ترین روش واسه زدن shao چیه؟ آخه اون سه تایی های Challenge Towers سخته:d
به جز tele port+uper cut (که نداره) یا بپری uper cut راهی دیگه نیست ؟می دونم نیست:d
با رایدن؟یا لیو کانگ؟
تو مراحل بازی؟راحت ترین روش واسه زدن shao چیه؟ آخه اون سه تایی های Challenge Towers سخته:d
به جز tele port+uper cut (که نداره) یا بپری uper cut راهی دیگه نیست ؟می دونم نیست:d
شدنی هست ولی سخت هست در ضمن هیچکی هم نداره چون کی آخه اینجا کلی پول داده تا فقط کارکتر ها باز بشن!سلام به دوستان .
میخواستم بدونم راهی هست سیو کامل بازی مرتال رو کسی بزاره و بقیه از اون استفاده کنند. منظورم اینه که یکی سیو کامل داشته باشه که همه کاراکتراش باز شده باشن . اصلا شدنی هست این کار؟؟؟؟؟؟
اگر برای نسخه PS3 بخواید موجود هست Save .
یه سرچی توی گوگل بزنی پیدا میکنی!1- جای هست که فیلم هر کارکتر رو برای دانلود داشته باشه..؟
2- این نفر آخر شاو خان رو چه طوری باید بزنیم خیلی قویه..؟
1- جای هست که فیلم هر کارکتر رو برای دانلود داشته باشه..؟
2- این نفر آخر شاو خان رو چه طوری باید بزنیم خیلی قویه..؟
اونها خودشون یه فن مخصوص دارن که ضربه رو بدل میکنه.آقا درست می فرمایید - ممنون
اما یک سوال هنوز حل نشده برام
وفتی از این حالت هم استفاده می کنم دفاع طرف مقابل شکسته نمی شه
دفت کردم دیدم مثلا ریدن یا کانو و ... بدون اینکه از خط انرژش استفاده کنن دفاع من را می شکونن و ضربه می زنن - چطوری این کار را می کنن ؟
حساب باز کردن روی آپرکات کار اشتباهیه.2.تا اونجایی که میتونی ازش فاصله بگیر اگه کارکترت تِله پورت داره که فقط تله پورت+اپر کات راه حلش هست اگر نه هم سعی کن صبر کنی تا شروع کنه به حرف زدن(taunt) بعدش نزدیک شو و اپر کات بزن