نه متاسفانهسلام دوستان این کرکتر مرتال کمبت روی اکس باکس نمیتونیم مجانی دانلود کنیم ونصبش کنیم؟
دوست من شما توی قسمت |Training بازی میرفتی جواب همه ی سوالات رو میگرفتی!سلام دوستان عزیز من میرم تو اون لیسته رمزا ولی نمیدونم کدوم فتالیتی noob هست کسی میتدونه اصلا فتالیتی وقتی استوپ میزنی اونجا تو لیست چی نوشته تو رمزا اگه نوشته چیه تیترش انگلیسی بعد برا همه کاراکترا یکیه فتالیتیش
بعد یه سوال دیگه اینکه تو حین بازی یجور کامپیوتر میزنه ادمو استخوناش میشکنه برا هرکیم فرق میکنه نوع زدنش کسی میدونه اینو چطور میزنه برا هر کی فرق میکنه یعنی زدن دکمش یا نه میشه خواهشن کمکم کنین بگین اینم چطوری میزنن من هر دکمه ای رو میزنم نمزنه 2 بار شانسی زدم خودمم نفهمیدم کدومو زدم تشکر .
تشکر دوست عزیز من اون 3 تا پایینیو پر میکنم خب دوست عزیز یعنی اگه خالی lt و rt بزنم اون حرکت شکوندن استخونو میزنه یعنی داداش اره .دوست من شما توی قسمت |Training بازی میرفتی جواب همه ی سوالات رو میگرفتی!
X-Ray اول باید سه خط پایین پر بشه بعد که نوشت X شما با زدن RT و LT میتونی با هرکارکتری X-ray رو بزنی داخل Move List میری بعد یه بار A رو میزنی میری توی قسمت ویژه بعد آخرین قسمت که نوشته Finishing Move رو انجام میدی تا Fatality رو بزنی!
حرکت شکوندن استخوان اسمش X-Ray هست دوست گلم!تشکر دوست عزیز من اون 3 تا پایینیو پر میکنم خب دوست عزیز یعنی اگه خالی lt و rt بزنم اون حرکت شکوندن استخونو میزنه یعنی داداش اره .
---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------
این LT و RT همزمان بزنم یا نه چطور بعد برا شکوندن استخون طرف باید باز 3 خط پایین پر بشه دوست عزیز تشکر از جوابتون .
سلام دوست عزیز این x-ray شما گفتین LT - RT همزمان با هم بزنید وقتی پر شد من زدم پرم بود تا X تنها کاری که میکنه فقط و فقط گارد میگیره این دوتا دوکمرو همزمان میزنم دیگه کاری نمیکنه دوست عزیز .حرکت شکوندن استخوان اسمش X-Ray هست دوست گلم!
که فقط در صورتی میشه انجام داد که اون سه خط نارنجی پایین تا ته پر بشند و علامت X رو توی دایره ی بزرگ نشون بده!
این جارو مربوط به jtag مطالعه کنین دوست عزیزمکنسول جیتگ ینعنی چی؟