Mortal Kombat | Xbox 360

همون دیشب(امروز صبح بود دیگه:d)رسیدم اخرین مرحلش که باز باید با این شائو کان بی پدر باید بازی کنم....
بدبختیش اینجاست که هم شائو کان قوی مبارزه میکنه و هم این ریدن خیلی خنگه و با دسته xbox هم زیر چونه زدن با ریدن خیلی سخته چون اکثرا عوض اینکه زود زیر چون بزنه(پایین+Y) یا دستم میخوره به (پایین,راست+Y) یا (پایین, چپ+Y) که هر دوشون یه فن مذخرفه و باید به طرف خیلی نزدیک باشی تا بشه این فنها رو اجرا کرد...(پایین بالا رو میزنم از اون طرف شائو کان در میاد)
در ضمن باید اونقدر سریع اینا رو بزنی تا شائو کان برنگرده و دفاع بکنه!!!(که چون اکثرا با دسته ایکس باکس به ای ضربه زیر چانه اون دو فن رو یزنه و اتفاقی نمی افته زود شائو کان برمیگرده و حسابی از خجالتم در میاد!!!)
دوستان راه دیگه ای برای کشتن این مردک هست؟؟؟

داداش پرش رو با آنالوگ بزن و تند تند بپر اين ور اون ور از رو سرش و لگد رو بذار تو صورتش...وقتي هم لگدت رو گارد گرفت بشين و بلافاصله آپركات رو بزن زير چونش...البته آپركات رو با جهت ها بزن تا اون مورد اشتباه پيش نياد و اون فن مزخرف شوك برقي رو اجرا نكنه....سعي كن يك راند رو به اين روش بگيري...x-ray رو هم بذار براي آخرش كه جونش كمه و اول مبارزه اون رو نزن....در واقع اونو بذار به عنوان last hope....

وقتي يك راند گرفتي راند بعدي رو فقط وقت كشي كن....حسابي ازش دور شو...اگر نيزه انداخت بشين و اگر چكش انداخت بپر (گارد نگير كه جونت كم ميشه) در مواقعي كه داره برات كري مي خونه برق رو با پايين عقب x از دور براش بفرست...با همين سيستم و وقت كشي و ... راند دوم رو هم ببر و تمام... (اگر يه وقت نزديك شد همون سيستم كثيف راند اول رو به كار بگير و دوباره ازش دور شو)...

در كل فكر مبارزه زيبا و جوانمردانه و فن هاي زيبا و چند كمبويي رو از فكرت بيرون كن....فقط با وقت كشي و نامردي حالش رو بگير....

به طور تجربی من به این نتیجه رسیدم که استفاده کمبویی از Super Moveهایی که یک خط از X-RAY کم میکنه، میتونه بیشتر از خود X-RAY دمیج بزنه. (هرچی فکر میکنم اسم دقیقش یادم نمیاد :d اینجوری زده میشه: Special Move + BLOCK button)
مثلا برای میلینا میشه از ضربه مخصوص Rollingـش + ضربه مخصوص Teleport ـش + ضربه مخصوص پرتاب خنجرش استفاده کرد.

اسکورپیون در حالت عادی هم میتونی دوتا ضربه مخصوص کمبویی بزنی. یعنی یه بار تو هوا تلپورت کن (به پشت طرف) اگر ضربه رو بلاک نکرد، سریع دوباره این حرکت رو از زمین انجام بده. :d
سلام
آقا این روش را می شه بیشتر توضیح بدین؟
من که بلاک را می گیرم دیگه هیچ حرکتی نمی کنه - نه مشت و لگد، نه فن ...
اما دیدیم خود هوش مصنوعی چنان ضربه هایی می زنه که دفاع آدم هم جلو دارش نیس - یعنی از اون خط انرژی کم می کنه و ضربه رو قوی تر می زنه
منم مجبور می شم صبر کنم تا ایکس ری پر شه بعد بزنم
ممنون می شم بگی چطور مثله خودش از ضربه های قوی استفاده کنم ؟

سلام
آقا این روش را می شه بیشتر توضیح بدین؟
من که بلاک را می گیرم دیگه هیچ حرکتی نمی کنه - نه مشت و لگد، نه فن ...
اما دیدیم خود هوش مصنوعی چنان ضربه هایی می زنه که دفاع آدم هم جلو دارش نیس - یعنی از اون خط انرژی کم می کنه و ضربه رو قوی تر می زنه
منم مجبور می شم صبر کنم تا ایکس ری پر شه بعد بزنم
ممنون می شم بگی چطور مثله خودش از ضربه های قوی استفاده کنم ؟
فرض کن میخوای ضربه مخصوص یه نفر رو بزنی (مثلا فن پرتاب یخ ساب زیرو رو تو نظرت بیار)
وقتی جهتهای موردنظر برای ضربه مخصوص رو زدی، حالا علاوه بر زدن دکمه A یا B یا X یا Y (دکمه موردنظر) دفاع رو همزمان نگه داشته باش.
نباید وقتی دفاع گرفتی جهت ها رو بزنی چون اصلا حرکتی نمیکنی. اول جهت ها، بعد ضربه مخصوص همراه با زدن دفاع. ;)

داداش پرش رو با آنالوگ بزن و تند تند بپر اين ور اون ور از رو سرش و لگد رو بذار تو صورتش...وقتي هم لگدت رو گارد گرفت بشين و بلافاصله آپركات رو بزن زير چونش...البته آپركات رو با جهت ها بزن تا اون مورد اشتباه پيش نياد و اون فن مزخرف شوك برقي رو اجرا نكنه....سعي كن يك راند رو به اين روش بگيري...x-ray رو هم بذار براي آخرش كه جونش كمه و اول مبارزه اون رو نزن....در واقع اونو بذار به عنوان last hope....

وقتي يك راند گرفتي راند بعدي رو فقط وقت كشي كن....حسابي ازش دور شو...اگر نيزه انداخت بشين و اگر چكش انداخت بپر (گارد نگير كه جونت كم ميشه) در مواقعي كه داره برات كري مي خونه برق رو با پايين عقب x از دور براش بفرست...با همين سيستم و وقت كشي و ... راند دوم رو هم ببر و تمام... (اگر يه وقت نزديك شد همون سيستم كثيف راند اول رو به كار بگير و دوباره ازش دور شو)...

در كل فكر مبارزه زيبا و جوانمردانه و فن هاي زيبا و چند كمبويي رو از فكرت بيرون كن....فقط با وقت كشي و نامردي حالش رو بگير....
داداش ممون...
بازم با روش خودم 1 ساعت بعد از این پست پدرشو دراوردم...
چون دیدم وقتی میخوام آپركات رو بزنم اکثرا همون فن برقشو انجام میده و شائو بلافاصله برمیگرده و پدرمو درمیاره فقط از اینطرف و اون طرفش درمیومدم و با جهت جلو و دکمه ی a(لگد) حالشو جا اوردم...
جالبه راند 2 رو هم وقت تموم شد و بردم!!!:دی
به هر حال بازم ممنونم...

آخرین ویرایش:
فرض کن میخوای ضربه مخصوص یه نفر رو بزنی (مثلا فن پرتاب یخ ساب زیرو رو تو نظرت بیار)
وقتی جهتهای موردنظر برای ضربه مخصوص رو زدی، حالا علاوه بر زدن دکمه A یا B یا X یا Y (دکمه موردنظر) دفاع رو همزمان نگه داشته باش.
نباید وقتی دفاع گرفتی جهت ها رو بزنی چون اصلا حرکتی نمیکنی. اول جهت ها، بعد ضربه مخصوص همراه با زدن دفاع. ;)
بسیار عالی و ممنون :دی آقا من این را توی لیست حرکات دیده بودم اما همش فکر می کردم خوب بعدش دفاع می کنه !!!
یه مورد هم که سوال داشتم و با این راهنمایی شما خودم به جواب رسیدم - اینکه توی حالت تایگر وقتی دو نفر را انتخاب می کنی و وسط مبارزه اون یکی می یاد یک فن می زنه و می ره ! با همین دکمه تعویض یار و فن انجام می شه !
فقط آیا همشون فقط یک فن یکسان را توی این حالت می زنن؟!
مثلا من با اسکورپین تست کردم فقط اون حالتی که آتیش از زمین را میزنه بیرون جواب می ده، یعنی هر ترکیبی را که زدم فقط این مورد را اجرا می کنه - نه پرتاب اون زنجیر نه مثلا از پشت ظاهر شدن
یعنی توی این حالت هر کردوم فقط یک فن می زنن ؟!
ممنون

بسیار عالی و ممنون :دی آقا من این را توی لیست حرکات دیده بودم اما همش فکر می کردم خوب بعدش دفاع می کنه !!!
یه مورد هم که سوال داشتم و با این راهنمایی شما خودم به جواب رسیدم - اینکه توی حالت تایگر وقتی دو نفر را انتخاب می کنی و وسط مبارزه اون یکی می یاد یک فن می زنه و می ره ! با همین دکمه تعویض یار و فن انجام می شه !
فقط آیا همشون فقط یک فن یکسان را توی این حالت می زنن؟!
مثلا من با اسکورپین تست کردم فقط اون حالتی که آتیش از زمین را میزنه بیرون جواب می ده، یعنی هر ترکیبی را که زدم فقط این مورد را اجرا می کنه - نه پرتاب اون زنجیر نه مثلا از پشت ظاهر شدن
یعنی توی این حالت هر کردوم فقط یک فن می زنن ؟!
ممنون
نه دوست عزیز دوتا میزنه پایین عقب LB و پایین جلو LB

دوستان کسی میدونه تو این کریپتها کدوماش مخصوص نوب سایبوته؟؟؟؟؟؟
چون خیلی زیادن و پول ندارم همشو باز کنم...
+اینکه اونجا خیلی از چیزهایی رو که میخرم اصلآ نمیدونم چی هست!!!

دوستان یه سوال عجیب و خندهدار هم دارم!!!
این اچيومنت که میگین یعنی چی و کجا کار میکنه چطوری؟؟؟؟؟
من یه بار لیدررو تموم کردم با نوب و یه بار story mod رو...
الان چند تا اچيومنت دارم و اصلآ چیکار میکنه این!!!:-/

این فایل رو دانلود کن از صفحه 58 به بعد برای krypt نوشته که تو هرکدوم چی هست. برای اچیومنت ها هم از صفحه 49 به بعد نوشته.
برای اینکه ببینی اچیومنت چی هست این لینک زیر یکم توضیح داده

Attachments

آخرین ویرایش:
این فایل رو دانلود کن از صفحه 58 به بعد برای krypt نوشته که تو هرکدوم چی هست. برای اچیومنت ها هم از صفحه 49 به بعد نوشته.
برای اینکه ببینی اچیومنت چی هست این لینک زیر یکم توضیح داده
ممنون دوست عزیز...
راستی اینجا دکمه ی تشکر نداره؟؟؟

بچه ها کسی با ریدن کومبویی بالاتر از 46% بدون استفاده از X-Ray و توی وسط زده؟ من فوقش تا 46% میتونم بزنم. البته خیلی سخته :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or