Mortal Kombat | Xbox 360

بچه ها یه سوال: بعضی Fatality ها (مثل مال Ermac) یکی از آیتم هاش بالا (UP) هستش! مثلا پایین بالا دو بار پایین دکمه Y.
مشکل اینه که وقتی دکمه بالا رو می زنیم کاراکتر مون می پره بالا و دیگه روی هوا فتلیتی رو اجرا نمی کنه...
ما اون قدیم ها برای حل این مشکل دکمه دفاع رو نگه می داشتیم، ولی الان من چند بار امتحان کردم نشد.
راه حلش چیه؟
89.gif

بچه ها یه سوال: بعضی Fatality ها (مثل مال Ermac) یکی از آیتم هاش بالا (UP) هستش! مثلا پایین بالا دو بار پایین دکمه Y.
مشکل اینه که وقتی دکمه بالا رو می زنیم کاراکتر مون می پره بالا و دیگه روی هوا فتلیتی رو اجرا نمی کنه...
ما اون قدیم ها برای حل این مشکل دکمه دفاع رو نگه می داشتیم، ولی الان من چند بار امتحان کردم نشد.
راه حلش چیه؟
89.gif

ایشون اینجا گفتن:

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1387583&postcount=805

پ.ن: امتحان کردم، شد. :d

سلام
بازی در حالت Story m چندتا مرحله داره ؟
چرا اچیومنت نمیده ! کسی راهنمای اچیومنت داره ؟!

استوري مد اچيومنت خاصي نداره !!
يكي 50% كامل شدنش ميده يكي 100% كامل شند استوري مد
يكي برا ازاد كردن سايبر ساب زيرو
يكي برا ازاد كردن كوان چي

• Like
Reactions: .:Soheil:.
خب اون زماني مياد كه يك آپركات در شرايط خاص بزني !!!
و كلا مورد خاصي نيست !!
از زماني كه يادم مياد اون يارو با همون صدا و همون قيافه توي كامبت ها بوده :d

وقتی دیدم دوباره اون یاروb-) رو اون پایین خیلی حال کردم و منو برد تو خاطرات کودکی....:x:d

وقتی دیدم دوباره اون یاروb-) رو اون پایین خیلی حال کردم و منو برد تو خاطرات کودکی....:x:d
:p
اره من خودم فعه ي اول يارو اومد تعجب كردم ... گفتم اينا هنوز يادشون نرفته اينو؟ :d

-------------------------------------------

آقا توي چلينج تاور هر كسي مراحل 202 و 251 و 275 و 300 رو رفته اعلام كنه يك مقدار من بهش ايمان بيارم ^:)^

من واقعا اين 4 تارو نميتونم برم
بقيه رو رفتما :(

من یه چیزی رو از روزگار کهن MK های سگا تا همین نسخه هنوز نفهمیدم ! اون یارو که بعضی وقتا گوشه تصویر ظاهر میشه , هدفش چیه ؟! :دی چه زمانایی میاد ؟! :دی

:p
اره من خودم فعه ي اول يارو اومد تعجب كردم ... گفتم اينا هنوز يادشون نرفته اينو؟ :d

-------------------------------------------

آقا توي چلينج تاور هر كسي مراحل 202 و 251 و 275 و 300 رو رفته اعلام كنه يك مقدار من بهش ايمان بيارم ^:)^

من واقعا اين 4 تارو نميتونم برم
بقيه رو رفتما :(

300 رو نمی شه رد کرد به خدا !!!:|

• Like
Reactions: koorosh sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or