*Psycho*
کاربر سایت
اون سه تا شاءو كان رو رفتم :d
بدترينش 201 هست كه بايد سيندل رو بزني !!
عفريطه واقعا شخصيت قوي هست .. هيچكس نميتونه باهاش بازي كنه :d
مرحله آخر رو چطوری رد کردی؟ :d
اون سه تا شاءو كان رو رفتم :d
بدترينش 201 هست كه بايد سيندل رو بزني !!
عفريطه واقعا شخصيت قوي هست .. هيچكس نميتونه باهاش بازي كنه :d
مرحله آخر رو چطوری رد کردی؟ :d
فن زیر رو مدام بزنمرحله آخر رو چطوری رد کردی؟ :d
منظورم مرحله 300 چلنج تاور بودها!:dفن زیر رو مدام بزن
پایین-بالا-چپ-راست-A
(دو تا فنه که با هم گفتم:dاول برو اونورش بعد شیرجه بزن طرفش:d
خب دوستان عزیز، بنده دیشب طی یک عملیات انتحاری خفن از ساعت 2 تا 2:32 دقیقه نصف شب تونستم Team Lader رو در حالت Expert (فوق سخت!) تموم کنم. افرادی که انتخاب کردم Cyrax و Liu Kang بود. Cyrax رو تازه کشف کردم! :dخیلی باحاله. تعادل شائو کان لعنتی رو با سایرکس بهم زدم. بدبخت سرش گیج میرفت. دست آخر هم خیلی باحال کشتمش. راند اول با سایرکس برنده شدم و راند دوم هم شائو کان خیلی تلاش کرد و خیلی خفن می جنگید. یه خورده خونش مونده بود و خون من از اون کم تر بود. چکش رو که ول کرد منم سریع یه بمب کوچیک ول دادم جلوش و وقتی خودم مردم یه لحظه بعدش تا لیو کانگ وارد زمین شد، ناگهان بمب جلو شائو کان ترکید و به درک واصل شد. :d خیلی حال داد. تو 32 دقیقه تونستم تیم لیدر رو رو حالت اکسپرت تموم کنم. کسی هست رکورد منو زده باشه تو زمان کمتر؟ حریف میطلبیم. :d
روش سریع رد کردن مرحله آخر اگه گیر کردین
شایو کان رو کمی بزنید تا خونش کمی کم بشه. و ازش دوری کنین و اصلا پرش نزنید و اگه نزدیکتون شد با استفاده از دکمه بالا پایین تلپورت کنین و برین به طرف دیگش و از نیزه و چکش هایی که پرت میکنه دوری کنین نیزه پرت کرد بشینین و چکش پرت کرد بپرین تا وقت تموم بشه بمیره اینکارو دو راند تکرار کنین نتیجه میگیرین؛ از اینکار راحت تر نیست.
فن زیر رو مدام بزن
پایین-بالا-چپ-راست-A
(دو تا فنه که با هم گفتم:dاول برو اونورش بعد شیرجه بزن طرفش:d
یه سوال من arcade ladder رو که دو نفره بازی می کنم بعضی مواقع گوشه پایین سمت راست تصویر عکس یه نفر میاد و سریع میره. اون چیه؟
خب اون زماني مياد كه يك آپركات در شرايط خاص بزني !!!
و كلا مورد خاصي نيست !!
از زماني كه يادم مياد اون يارو با همون صدا و همون قيافه توي كامبت ها بوده :d
یعنی شخصیت خاصی نیست؟ من گفتم سازنده ای چیزیه:d
از این به بعد تحویلش نمیگیرم