Mortal Kombat | Xbox 360

سلام . :d
دوستانی که استوری رو تموم کردن :d
این تیکه که با liu kang باید با شائو کان مبارزه کنیم :d لامصب انقد قویه نمیمیره اصلا . با چه ترفندی این تیکه رو رد کردین ؟:d

خب دوستان عزیز، بنده دیشب طی یک عملیات انتحاری خفن از ساعت 2 تا 2:32 دقیقه نصف شب تونستم Team Lader رو در حالت Expert (فوق سخت!) تموم کنم. افرادی که انتخاب کردم Cyrax و Liu Kang بود. Cyrax رو تازه کشف کردم! :dخیلی باحاله. تعادل شائو کان لعنتی رو با سایرکس بهم زدم. بدبخت سرش گیج میرفت. دست آخر هم خیلی باحال کشتمش. راند اول با سایرکس برنده شدم و راند دوم هم شائو کان خیلی تلاش کرد و خیلی خفن می جنگید. یه خورده خونش مونده بود و خون من از اون کم تر بود. چکش رو که ول کرد منم سریع یه بمب کوچیک ول دادم جلوش و وقتی خودم مردم یه لحظه بعدش تا لیو کانگ وارد زمین شد، ناگهان بمب جلو شائو کان ترکید و به درک واصل شد. :d خیلی حال داد. تو 32 دقیقه تونستم تیم لیدر رو رو حالت اکسپرت تموم کنم. کسی هست رکورد منو زده باشه تو زمان کمتر؟ حریف میطلبیم. :d

خب دوستان عزیز، بنده دیشب طی یک عملیات انتحاری خفن از ساعت 2 تا 2:32 دقیقه نصف شب تونستم Team Lader رو در حالت Expert (فوق سخت!) تموم کنم. افرادی که انتخاب کردم Cyrax و Liu Kang بود. Cyrax رو تازه کشف کردم! :dخیلی باحاله. تعادل شائو کان لعنتی رو با سایرکس بهم زدم. بدبخت سرش گیج میرفت. دست آخر هم خیلی باحال کشتمش. راند اول با سایرکس برنده شدم و راند دوم هم شائو کان خیلی تلاش کرد و خیلی خفن می جنگید. یه خورده خونش مونده بود و خون من از اون کم تر بود. چکش رو که ول کرد منم سریع یه بمب کوچیک ول دادم جلوش و وقتی خودم مردم یه لحظه بعدش تا لیو کانگ وارد زمین شد، ناگهان بمب جلو شائو کان ترکید و به درک واصل شد. :d خیلی حال داد. تو 32 دقیقه تونستم تیم لیدر رو رو حالت اکسپرت تموم کنم. کسی هست رکورد منو زده باشه تو زمان کمتر؟ حریف میطلبیم. :d

منم اونو راحت کشتم ! کلا کلش سه تا راند باختم ( توی سه تا مسابقه ی مختلف ! ).
گروه من هم Raiden و Smoke ه . ( با Raiden یک کمبو 12 ضربه ای میزنم ! ) .

------------

دوستان توی Practice چطوری میتونم اون قدرت ها رو (!) ( همونی که اگه پر شه میتونیم X-ray بزنیم ) پر کنم ؟ یعنی تنظیماتش رو عوض کنم که کلا همیشه پر باشه ؟

خوب من هم پریروز گیم رو خریدم و یه مقداری بازی کردم (فعلا فقط Ladder عادی رو با Baraka تموم کردم و چند مرحله از Challenge Tower).

عجب گیم قشنگی درست کردند خداییش. چقدر محتوای قابل باز کردن داره و آدم رو دیر خسته می کنه...

عقل شون رو کار انداختتند و به جای این که خودشون رو خفه کنند برای گرافیک، روی Gameplay کار کردند.
clap.gif

فقط تنها انتقادی که دارم اینه که دسته های عزیزم دارن به باد فنا میرن!! مرتال کمبت از همون سگاش همین طوری بود! بدترین قاتل دسته بود!
wacsmiley.gif

روش سریع رد کردن مرحله آخر اگه گیر کردین
شایو کان رو کمی بزنید تا خونش کمی کم بشه. و ازش دوری کنین و اصلا پرش نزنید و اگه نزدیکتون شد با استفاده از دکمه بالا پایین تلپورت کنین و برین به طرف دیگش و از نیزه و چکش هایی که پرت میکنه دوری کنین نیزه پرت کرد بشینین و چکش پرت کرد بپرین تا وقت تموم بشه بمیره اینکارو دو راند تکرار کنین نتیجه میگیرین؛ از اینکار راحت تر نیست.

FAQ جان شما تو تمرین برو تو منو و گزینه ی practice option رو بزن . اونجا گزینه ی دوم که رو normal هست رو به full تغییر بده.اینجوری همیشه نوار x - ray پر میمونه

• Like
Reactions: Squidward
روش سریع رد کردن مرحله آخر اگه گیر کردین
شایو کان رو کمی بزنید تا خونش کمی کم بشه. و ازش دوری کنین و اصلا پرش نزنید و اگه نزدیکتون شد با استفاده از دکمه بالا پایین تلپورت کنین و برین به طرف دیگش و از نیزه و چکش هایی که پرت میکنه دوری کنین نیزه پرت کرد بشینین و چکش پرت کرد بپرین تا وقت تموم بشه بمیره اینکارو دو راند تکرار کنین نتیجه میگیرین؛ از اینکار راحت تر نیست.

فن زیر رو مدام بزن
پایین-بالا-چپ-راست-A
(دو تا فنه که با هم گفتم:dاول برو اونورش بعد شیرجه بزن طرفش:d

دوستان منظور ماها از مرحله آخر "چلينج تاور" هست
وگرنه استوري مُد رو كه استخوناشم پودر شد رفت :d

یه سوال من arcade ladder رو که دو نفره بازی می کنم بعضی مواقع گوشه پایین سمت راست تصویر عکس یه نفر میاد و سریع میره. اون چیه؟

خب اون زماني مياد كه يك آپركات در شرايط خاص بزني !!!
و كلا مورد خاصي نيست !!
از زماني كه يادم مياد اون يارو با همون صدا و همون قيافه توي كامبت ها بوده :d

خب اون زماني مياد كه يك آپركات در شرايط خاص بزني !!!
و كلا مورد خاصي نيست !!
از زماني كه يادم مياد اون يارو با همون صدا و همون قيافه توي كامبت ها بوده :d

یعنی شخصیت خاصی نیست؟ من گفتم سازنده ای چیزیه:d

از این به بعد تحویلش نمیگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or