Mortal Kombat | Xbox 360

من نمیدونم چرا وقتی سونیا رو ور میدارم x-ray اتک میزنم اون اچیو 10 کمبویی رو میگیرم :دی اما اچیوام صفر میشن و اون اچیو ِ ثبت نمی شه ... مجبورم یه بار دیگه ساین این کنم :| کسی براش این مشکل رخ داده ؟

هنوز واسه Tier List اینا زوده، ولی بازم یه عده از خودشون Tier List ول کردن !
TOP TIER:

Shang Tsung (165/158)
Raiden (161/154)
Kung Lao (159/152)
Nightwolf (158.5/151.5)
Johnny Cage (155/147)
Ermac (154/148)
Smoke (153/147)

MID TIER:

Kabal (145/138)
Liu Kang (142/136)
Kano (140.5/134.5)
Kitana (139/133)
Mileena (136.5/130.5)
Reptile (136/130)
Sindel (136/130)
Scorpion (135.5/129.5)
Sonya (134/128)
Stryker (133.5/127.5)
Sub-Zero (133.5/127.5)

LOW TIER:

Jax (131/125)
Jade (130.5/124.5)
Cyrax (125.5/120.5)
Noob (124.5/119.5)
Sektor (123/117.5)

SHIT TIER:

Baraka (112/106.5)
Kratos (107/---)
Sheeva (105/100)
Quan Chi (103.5/98.5)
Cyber-Sub Zero (101/96)
Tier List یعنی که عده ای بازیکن Pro با همه ی کاراکترها 10 بار با هم بازی میکنن و تعداد بردهای هر کاراکتر رو جمع میکنن.مثلا اسکورپیون و ساب زیرو 10 بار با هم مبارزه میکنن و از این 10 بازی 6 بارشو اسکورپیون میبره و 4 تارو سابزیرو ! به همین ترتیب تمام کاراکترا رو رده بندی میکنن و اسمشو میزارن Tier List !
Tier List ها هر چند وقت تغییر میکنه.به عبارت دیگه نمیشه زیاد رو Tier List حساب کرد.
==============
خب منم یه نیم ساعتی تونستم MK بازی کنم.به نظرم میتونه تو تورنمنت استفاده بشه...
من کلا عادت دارم واسه Block کردن عقبو نگه دارم و از نظر خیلی با MK مشکل دارم!
به بقیه هم که تازه میخوان MK رو شروع کنن یه هشدار بدم...رفتن از SF به MK خیلی سخته !

• Like
Reactions: Dinosaur
Shang Tsung (165/158)
Raiden (161/154)
Kung Lao (159/152)
Nightwolf (158.5/151.5)
Johnny Cage (155/147)
Ermac (154/148)
Smoke (153/147)
نمیدونم چرا انقدر با Sindel مشکل دارم ! :دی به نظرم میتونه جای Johnny Cage , Raiden , Nightwolf رو توی این لیست بگیره :دی همین طور Kano

SHIT TIER:

Baraka (112/106.5)
Kratos (107/---)
Sheeva (105/100)
Quan Chi (103.5/98.5)
Cyber-Sub Zero (101/96)
یادش بخیر چقدر بد و بیراه گفتن سر این کریتوس بدبخت ! :دی تعادل بازی رو به هم میریزه و همه فقط کریتوس برمیدارن و ... :دی

دوستان یه سوال:

الان غیر از این کمبو چند ضرب های که تو لیست هر کاراکتر هست، کمبوهای دیگه ای هم وجود داره که بشه بهش اضافه کرد؟ مثلا الان kabal کلا 7 تا کمبو چند ضرب داره که تو لیست فن هاش هست و میشه اجرا کرد؛ چجوری میشه کمبو جدید به لیستش اضافه کرد؟ اصلا بازی همچین قابلیتی داره یا نه؟ مرسی از توجهتون. :)

دوستان یه سوال:

الان غیر از این کمبو چند ضرب های که تو لیست هر کاراکتر هست، کمبوهای دیگه ای هم وجود داره که بشه بهش اضافه کرد؟ مثلا الان kabal کلا 7 تا کمبو چند ضرب داره که تو لیست فن هاش هست و میشه اجرا کرد؛ چجوری میشه کمبو جدید به لیستش اضافه کرد؟ اصلا بازی همچین قابلیتی داره یا نه؟ مرسی از توجهتون. :)
فکر نکنم همچین چیزی بشه

دوستان یه سوال:

بقیه رو خودت باید اختراع کنی.چند تا چند ضرب که به هم میان رو پشت سر هم بزن.
یا اول یه سر برو youtube ببین گیمرها چه کارا که نمیکنن:d
یارو با اسکورپیون 18 ضرب میزنه
:((

چطوری میشه کمبوهای تعداد بالا مثل 8 10 یا 12 زد؟؟ شدنیه اصلا؟
من یه لیست دارم ازکمبوها ولی نا واضح توضیح داده. کسی فایلی چیزی داره یا راهنمایی کنه که به ساده تر توضیح بده؟

سلام به همه رفقا
اگر كسي راهنماي بازي را ميخواد از تايپك راهنماي بازي ها از سايت هاي خارجي استفاده كنه عاليه من مورتال را گرفتم يكذره حجمش زياد 164 مگابايت ولي ميارزه همه كمبو ها و... با تصاوير توضيح داداه باي

270 تاشو رفتم و تا حالا 201 و 251 رو هم خريدم ...
يعني چي كه 20 تا اچيومنت كمتر ميگيرم؟
ميشه بيشتر توضيح بدي؟
یعنی اینکه اگر تمامی مراحل را بدون خریدن بری آخرش بهت 20 تا اچیومنت برای کامل کردن چلنج تاور بهت میده ولی اگر مرحله ای یا مراحلی را خریده باشی آخرش فقط ده تا اچیومنت برای لباس سوم ملینا بهت میده.
من که به خاطر سلامت دسته و کنسول و البته اعصاب خودم از اون 20 تا گذشتم چون چند مرحله فوق العاده سخت داره مثل مرحله آخر یا اون که باید با سه تا شائو کان بجنگی.

سلام به همه رفقا
اگر كسي راهنماي بازي را ميخواد از تايپك راهنماي بازي ها از سايت هاي خارجي استفاده كنه عاليه من مورتال را گرفتم يكذره حجمش زياد 164 مگابايت ولي ميارزه همه كمبو ها و... با تصاوير توضيح داداه باي

از کدوم سایت ؟ اگه میشه لینکشو بذار.

وقتی این آپدیت رو انجام بدی کد سه تا بازی Black Ops و Halo Reach و Modern Warfare فعال میشه و شما باید این سه تا رو به صورت پچ شده دوباره بخری;)

شرمنده منظورتون رو از پچ شده متوجه نشدم میشه در موردش بیشتر توضیح بدید
ممنون میشم

یعنی اینکه اگر تمامی مراحل را بدون خریدن بری آخرش بهت 20 تا اچیومنت برای کامل کردن چلنج تاور بهت میده ولی اگر مرحله ای یا مراحلی را خریده باشی آخرش فقط ده تا اچیومنت برای لباس سوم ملینا بهت میده.
من که به خاطر سلامت دسته و کنسول و البته اعصاب خودم از اون 20 تا گذشتم چون چند مرحله فوق العاده سخت داره مثل مرحله آخر یا اون که باید با سه تا شائو کان بجنگی.

اون سه تا شاءو كان رو رفتم :d
بدترينش 201 هست كه بايد سيندل رو بزني !!
عفريطه واقعا شخصيت قوي هست .. هيچكس نميتونه باهاش بازي كنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or