نمیدونم چرا انقدر با Sindel مشکل دارم !Shang Tsung (165/158)
Raiden (161/154)
Kung Lao (159/152)
Nightwolf (158.5/151.5)
Johnny Cage (155/147)
Ermac (154/148)
Smoke (153/147)
یادش بخیر چقدر بد و بیراه گفتن سر این کریتوس بدبخت !SHIT TIER:
Baraka (112/106.5)
Kratos (107/---)
Sheeva (105/100)
Quan Chi (103.5/98.5)
Cyber-Sub Zero (101/96)
فکر نکنم همچین چیزی بشهدوستان یه سوال:
الان غیر از این کمبو چند ضرب های که تو لیست هر کاراکتر هست، کمبوهای دیگه ای هم وجود داره که بشه بهش اضافه کرد؟ مثلا الان kabal کلا 7 تا کمبو چند ضرب داره که تو لیست فن هاش هست و میشه اجرا کرد؛ چجوری میشه کمبو جدید به لیستش اضافه کرد؟ اصلا بازی همچین قابلیتی داره یا نه؟ مرسی از توجهتون.![]()
دوستان یه سوال:
الان غیر از این کمبو چند ضرب های که تو لیست هر کاراکتر هست، کمبوهای دیگه ای هم وجود داره که بشه بهش اضافه کرد؟ مثلا الان kabal کلا 7 تا کمبو چند ضرب داره که تو لیست فن هاش هست و میشه اجرا کرد؛ چجوری میشه کمبو جدید به لیستش اضافه کرد؟ اصلا بازی همچین قابلیتی داره یا نه؟ مرسی از توجهتون.![]()
یعنی اینکه اگر تمامی مراحل را بدون خریدن بری آخرش بهت 20 تا اچیومنت برای کامل کردن چلنج تاور بهت میده ولی اگر مرحله ای یا مراحلی را خریده باشی آخرش فقط ده تا اچیومنت برای لباس سوم ملینا بهت میده.270 تاشو رفتم و تا حالا 201 و 251 رو هم خريدم ...
يعني چي كه 20 تا اچيومنت كمتر ميگيرم؟
ميشه بيشتر توضيح بدي؟
سلام به همه رفقا
اگر كسي راهنماي بازي را ميخواد از تايپك راهنماي بازي ها از سايت هاي خارجي استفاده كنه عاليه من مورتال را گرفتم يكذره حجمش زياد 164 مگابايت ولي ميارزه همه كمبو ها و... با تصاوير توضيح داداه باي
وقتی این آپدیت رو انجام بدی کد سه تا بازی Black Ops و Halo Reach و Modern Warfare فعال میشه و شما باید این سه تا رو به صورت پچ شده دوباره بخری![]()
TOP TIER:
Smoke (153/147)
یعنی اینکه اگر تمامی مراحل را بدون خریدن بری آخرش بهت 20 تا اچیومنت برای کامل کردن چلنج تاور بهت میده ولی اگر مرحله ای یا مراحلی را خریده باشی آخرش فقط ده تا اچیومنت برای لباس سوم ملینا بهت میده.
من که به خاطر سلامت دسته و کنسول و البته اعصاب خودم از اون 20 تا گذشتم چون چند مرحله فوق العاده سخت داره مثل مرحله آخر یا اون که باید با سه تا شائو کان بجنگی.