Mortal Kombat | Xbox 360

بعد از شکست shao Kahn رو عکس یه سری توضیحات میده، مثل کومبت های قبلی. خبری از پخش فیلم نیست.
X-Ray هم خیلی راحته. کافیه وقتی 3 تا super پر شد و علامت X در پایین ظاهر شد دکمه های LT و RT را باهم فشار بدید. البته حریف می تونه دفاع کنه.

از دوستانی که بازی رو گفتن میشه بگن از کجا گرفتن؟ و آیا این نسخه که الان دارید مشکلی،ایرادی نداره؟
چون من امروز خواستم بازی رو بگیرم طرف گفتش که این نسخه ایراد داره بزارید فردا نسخه درست و حسابیش میاد و این نسخه های توپخونه ای!:d مشکل داره!

از دوستانی که بازی رو گفتن میشه بگن از کجا گرفتن؟ و آیا این نسخه که الان دارید مشکلی،ایرادی نداره؟
چون من امروز خواستم بازی رو بگیرم طرف گفتش که این نسخه ایراد داره بزارید فردا نسخه درست و حسابیش میاد و این نسخه های توپخونه ای!:d مشکل داره!
من از پایتخت گرفتم. البته طرف به قول خودش همرو جارو کرده بودن این رو دیگه از اون ته مه های کشو کشید بیرون واسم :دی! نه جزو کیفیت افتضاح باکس شاتش :))، هیچ مشکل دیگه ای نداره.

من از پایتخت گرفتم. البته طرف به قول خودش همرو جارو کرده بودن این رو دیگه از اون ته مه های کشو کشید بیرون واسم :دی! نه جزو کیفیت افتضاح باکس شاتش :))، هیچ مشکل دیگه ای نداره.
اشکالی نداره ، بعدا یه خوبشو بگیر :دی آدم برای از کف در اومدن بعضی وقتا مجبور میشه بدون باکس شات رو هم بخره :دی !

دوستان قسمت آموزشی تب دوم تمام فینیش هیم ها رو میتونید در بیارید.
فيتلتي زدن تو قسمت آموزشي راحته... داخله بازي با اين كنترلر ايكس باكس، آدم سرويس ميشه! ~x(

بخش Challenge mode واقعا سرگرم کننده هستش که شامل :
Test Your Might
Test Your Sight
Test Your Luck
Test Your Strike

سلام !آقا سهیل شرمنده این بخش Challenge mode دقیق کجای بازیه ؟؟؟همون قسمت داستانه ؟
یه سئوال دیگه این کمانجی رو چطور باید به لیست اضافه کرد ؟

درود
دوستان این لیست اچیومنتهایه بازیه ولی بعضیاش غیرممکنه:-/:-/ اونم با این دسته های عالیه xbox360:d:d
http://www.xbox360achievements.org/game/mortal-kombat/achievements/
فيتلتي زدن تو قسمت آموزشي راحته... داخله بازي با اين كنترلر ايكس باكس، آدم سرويس ميشه! ~x(

اقا نمیتونین بزنین چرا گیر میدین به دسته:))
دستش مورد نداره که:d
بزرگه؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or