تو بازی که نشون نمیده تو منوی mOVE LIST زده اگه نزنه ازکجا باید بفهمیم ؟دوستان چرا تمام فتالیتی ها توی بازی نشون میده ؟؟؟
یعنی مثلا میگه فتالیتی استراکر جلو پایین جلو A.
هست.
آخه قبلا اینجوری نبود فکر کنم.تو بازی که نشون نمیده تو منوی mOVE LIST زده اگه نزنه ازکجا باید بفهمیم ؟
تا اونجا که من یادمه تو دفترچه نوشته بود که همراه خود بازی بود (بازی اوریجینال بوده دیگه:d) حالا همونه فقط دیجیتالی شده :dآخه قبلا اینجوری نبود فکر کنم.
من از پایتخت گرفتم. البته طرف به قول خودش همرو جارو کرده بودن این رو دیگه از اون ته مه های کشو کشید بیرون واسم ! نه جزو کیفیت افتضاح باکس شاتش ، هیچ مشکل دیگه ای نداره.از دوستانی که بازی رو گفتن میشه بگن از کجا گرفتن؟ و آیا این نسخه که الان دارید مشکلی،ایرادی نداره؟
چون من امروز خواستم بازی رو بگیرم طرف گفتش که این نسخه ایراد داره بزارید فردا نسخه درست و حسابیش میاد و این نسخه های توپخونه ای!:d مشکل داره!
اشکالی نداره ، بعدا یه خوبشو بگیر آدم برای از کف در اومدن بعضی وقتا مجبور میشه بدون باکس شات رو هم بخره !من از پایتخت گرفتم. البته طرف به قول خودش همرو جارو کرده بودن این رو دیگه از اون ته مه های کشو کشید بیرون واسم ! نه جزو کیفیت افتضاح باکس شاتش ، هیچ مشکل دیگه ای نداره.
درود
دوستان این لیست اچیومنتهایه بازیه ولی بعضیاش غیرممکنه اونم با این دسته های عالیه xbox360:d:d
http://www.xbox360achievements.org/game/mortal-kombat/achievements/
فيتلتي زدن تو قسمت آموزشي راحته... داخله بازي با اين كنترلر ايكس باكس، آدم سرويس ميشه! ~x(
اقا نمیتونین بزنین چرا گیر میدین به دسته
دستش مورد نداره که:d
بزرگه؟