خوب با اقای خاص زدم باس اخر ترکوندم :d
بچه ها یک چیزی این noob عجب فیتالیتی داره اگه تونستید حتما بزنید
http://www.youtube.com/watch?v=NLacgfw28GQ
آره همون ! بسی حرکت جالبیه ! فقط چرا جای خون یه چیز سبز رنگ میاد ؟!حسین دیدم خیلی چیز خفنی بود جونم نوب
شهاب کدوم X-ray رو میگی؟! همونی که یکی از پشت میگرفت و یکی از جلو میزد و آخرش هم یک تگری نثار دوستان می کرد؟ یا یکی دیگه رو میگی. اگه این رو میگی که تو اولین تریلر نوب که معرفیش کردن نشون دادن و روی Jade هم انجامش داد و فوق العاده باحال بود
من امروز این بازی را خریدم و اولین بازی این سبک مبارزه توی 360 من هست.
بازیش قشنگه ولی من بلد نبودم.همین طوری الکی کلید میزدم تا یارو رو بکشم.
از کجا میشه فن ها را بدست اورد؟کسی میتونه یاد بده؟
اون زربه خفنه که میزنه استخونای طرف رو توی بازی خورد میکنه و هیلت زیادی هم میبره رو چجوری باید بزنیش ؟؟؟
فکر کنم اسمش x-ray بود ...
خوب اون سبزه استفراغ هست دیگه حتما شکمش پر بوده اومده مبارزه یا شدت ضربات زیاد بودهآره همون ! بسی حرکت جالبیه ! فقط چرا جای خون یه چیز سبز رنگ میاد ؟!
بچه ها بخش داستانی برای هر شخصیت زمان متفاوتی میبره؟
هر یک از شخصیت ها داستان متفاوتی دارند یا یه داستان واحد داره؟
معروف تری شخصیت این بازی mk کیه؟
قویترین فیتالیتیو کی داره؟
گرافیک در چه سطحیه؟
ببخشید سوالام اماتوره چون تا حالا mk نزدم
ممنون
زدم شهاب خیلی باهال بود :dآقا حالا که حسین بحث نوب رو کشید وسط... برید X-ray ـش رو ببینید عجب چیز خفنیه ! برای مثال هم جلوی میلنا بار اول امتحان کنید !
من خودم نو بدسته کم گرفته بودم ولی وقتی بازیش کردم متوجه شدم یکی از قویترین شخصیت های باز ی هستحسین دیدم خیلی چیز خفنی بود جونم نوب
1:یک داستان واحد داره و در طی بازی خودش شخصیت ها را بر می داره یعنی شما نمیتونی انتخاب کنیبچه ها بخش داستانی برای هر شخصیت زمان متفاوتی میبره؟
هر یک از شخصیت ها داستان متفاوتی دارند یا یه داستان واحد داره؟
معروف تری شخصیت این بازی mk کیه؟
قویترین فیتالیتیو کی داره؟
گرافیک در چه سطحیه؟
ببخشید سوالام اماتوره چون تا حالا mk نزدم
ممنون