Mortal Kombat | Xbox 360

منم بالاخره بازی را گرفتم .
واقعا حس خوبی به آدم دست میده ، یادش بخیر 10 سال پیش یه نسخه خیلی قدیمی داشتم که روی کامپیوتر بازی میکردم . کاملا آدم را یاد قدیم میاندازه .
همه چیز عین نسخه های قدیمی فقط به روز شده است . نه اینکه بد باشه اتفاقا همه چی عالی هست . هم گرافیک ، هم گیم پلی و ....
نسخه داستانی هم با جانی کیج شروع میشه .
فقط یه چیزی : من تا چپتر دوم قسمت داستانی هم رفتم ولی خبری از سیو نبود . خودش اتوماتیک سیو میکنه ؟

Story Mode تا اینجایی که بازی کردم سبکش اینه که یسری Cut-Scene داره و بینشون مبارزات به سبک معمولی انجام میشن ! هر بار هم از دید هر نفر ( در هر چپتر ) و داستان به این شکل جلو میره مثل شوجینکو و ... نیست ! خود بازی هم اوتوماتیک هر مبارزه ای رو که پیروز میشید رو سیو میکنه ! از این نظر نگران نباشید !

بازی هم عالی هست منتهی یک باگ دیدم تو یکی از مبارزات ( در تمام طول مبارزه وجود داشت و رو مخ بود ) البته روی گیم پلی تأثیری نداشت و بجز اون بازی بسیار زیبا به نظر میرسید !

Story Mode تا اینجایی که بازی کردم سبکش اینه که یسری Cut-Scene داره و بینشون مبارزات به سبک معمولی انجام میشن ! هر بار هم از دید هر نفر ( در هر چپتر ) و داستان به این شکل جلو میره مثل شوجینکو و ... نیست ! خود بازی هم اوتوماتیک هر مبارزه ای رو که پیروز میشید رو سیو میکنه ! از این نظر نگران نباشید !

بازی هم عالی هست منتهی یک باگ دیدم تو یکی از مبارزات ( در تمام طول مبارزه وجود داشت و رو مخ بود ) البته روی گیم پلی تأثیری نداشت و بجز اون بازی بسیار زیبا به نظر میرسید !

باگش چی بود خو ؟ :d:d

آخر ما نفهمیدیم قسمت Ladder یا همون تورنومنت که باید یکی یکی مبارزه کنی تا به Shao Kahn برسی، Cut Scene داره یا نه ؟
اگه نه، چی داره پس ؟:d

باگش چی بود خو ؟ :d:d

آخر ما نفهمیدیم قسمت Ladder یا همون تورنومنت که باید یکی یکی مبارزه کنی تا به Shao Kahn برسی، Cut Scene داره یا نه ؟
اگه نه، چی داره پس ؟:d

والا من تا خود Shao Kahn اش که رفتم خبری نبود ولی شاید بعد از اینکه شکستش میدیدن یه چیزی نشون بده ! که اون رو هم فک نکنم چیز خاصی باشه ! :دی من شکستش ندادم چون دیدم هنوز دستم نیومده بازی و ولش کردم رفتم سراغ داستانش و تمرین با کاراکترهاش !

باگش هم این بود که نمیدونم چرا سطوح دست و بدن و بعضاً پای کاراکتر ها کشیده میشدن یارو گوشه سمت چپ بود دستش سمت راست صفحه !! تو یه مبارزه از اول تا آخرش ( یک راند ) این مشکل وجود داشت و راند بعدش درست شد !;)

اون فنی که پاهاشو 180 درجه باز میکرد و میزد زیر بیضه (!) آقایون ، یادمه روی خانوما قابل اجرا نبود :دی ! اما تو تریلری که از مبارزه جانی کیج و ملینا دیدم این فنو زد بهش و ملینا از درد به خودش میپیچید برای چند ثانیه :دی ! جالبه که اکس-ری رو نمیزنه ! :دی !!!
تابلوئه یه سری اینجا دستشون به بازی نخورده و دارن برای خالی نبودن عریضه تـــز میدن ! ببخشید انقدر رک حرفمو زدم .

عذر ميخوام من اون همه توضيح دادم بعد شما از قسمت آخر متوجه شدي من دستم به بازي نخورده؟

نه خير من پست مفت نميزنم دوست عزيز.من رو Sonya Blade اجرا كردم اجرا نشد.

نيازي هم به جلب توجه ندارم.اين رو هم اونايي كه منو ميشناسن ميدونن+قدمت در مقابل تعداد پست كه مشخص ميكنه

منم بازي رو گرفتم !!
يك حسن ديگه هم كه جدا از توضيحات دوستان هست نرم تر شدن مبارزات هست
يعني شما با سرعت عمل خيلي بالايي ميتونيد ريكشن نشون بديد در بازي كه خيلي مفيد و لازم هست ;)

اون فنی که پاهاشو 180 درجه باز میکرد و میزد زیر بیضه (!) آقایون ، یادمه روی خانوما قابل اجرا نبود :biggrin1: ! اما تو تریلری که از مبارزه جانی کیج و ملینا دیدم این فنو زد بهش و ملینا از درد به خودش میپیچید برای چند ثانیه :biggrin1: ! جالبه که اکس-ری رو نمیزنه ! :biggrin1: !!!
تابلوئه یه سری اینجا دستشون به بازی نخورده و دارن برای خالی نبودن عریضه تـــز میدن ! ببخشید انقدر رک حرفمو زدم .
آخ آخ کیوان یدونه رو سونیا زدم دلم سوخت براش :))! یدونه هم به کــینو که دیگه ته حال و حول رو بردم :)):دی! ولی خب منظور سهیل X-Ray بود نه اون فن. یادم نمیاد منم موفق به اجرا X-Ray روی سونیا شده باشم...

الان من خسته از باشگاه اومدم حتی صورتم رو هم نشستم میخوام یه ضرب تا بوق شب بشینم پاش :دی!

آخرین ویرایش:
درود
منم دیروز که فهمیدم بازی اومده نتونستم صبر کنم رفتم گرفتمش از دیروز ساعت 8شب تا الان دارم یه کله بازی میکنم واقعا عالی شده وخاطره بازی افتضاح mo&dc رو کاملا پاک کرد

آخرین ویرایش:
آخ آخ کیوان یدونه رو سونیا زدم دلم سوخت براش :))! یدونه هم به کــینو که دیگه ته حال و حول رو بردم :)):دی! ولی خب منظور سهیل X-Ray بود نه اون فن. یادم نمیاد منم موفق به اجرا X-Ray روی سونیا شده باشم...

الان من خسته از باشگاه اومدم حتی صورتم رو هم نشستم میخوام یه ضرب تا بوق شب بشینم پاش :دی!

آره راست ميگي شهاب آدم سير نميشه.

بله منظور من اون فن X-ray بود.منكه نتونستم اجرا كنم.باز اگه بچه ها تونستن بگن.

بازی از هر لحاظ عالی و فوق العادس
ریجنش هم که فریه free
من که اول رفتم سراغ tuturial همه چیز رو مرور کردم
از همه چی بیشتر با fatality tuturial حال کردم
story mode م خیلی باحاله

منم بازی رو بازی رو ساعت 6 گرفتم خیلی خفنه مخصوصا tag team vs تا ساعت 10 یه تیکه داشتم با برادرم بازی می کردم :d هنوز هیچ جای دیگش نرفتم یه راست رفتم VS :d دیگه وقت نشد چیزای دیگه رو تست کنم :d

بابا دلمون اب شد:دی امروز که هیچی فردا هم وقت نمیشه برم بگیرم تا 2 شنبه باید صبر کنیم:((
الان من خسته از باشگاه اومدم حتی صورتم رو هم نشستم میخوام یه ضرب تا بوق شب بشینم پاش
بابا اینقدر تعریف نکنید ازش:(
حالا خوبه امشب تا بوق شب فوتبال داره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or