Mortal Kombat | Xbox 360

با موبایل 3.2 پیکسل و با بدبختی فیلم کمبو خودم رو ضبط کردم. کیفیتش پایینه و باید با سایز کوچیک دیدش. آخرش گوشه سمت چپ رو ببینید زده 20 ضرب 65%. به اسکورپیون زدم تا انتقام ساب زیرو رو بگیرم! :d

Cyrax - 20 Hits (65% Damage).mp4 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

---------- نوشته در 12:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 AM ارسال شده بود ----------

سر فرصت اینا رو دانلود می کنم. فقط یه چیز: من تو چند ضربم از دیوار و ریسیت استفاده نکردم.
برای همینم گفتم واقعا قابل تحسینه .
اون 74% هم نه ریسیت داره نه دیوار.

برای همینم گفتم واقعا قابل تحسینه .
اون 74% هم نه ریسیت داره نه دیوار.
خواهش می کنم.
cowboypistol.gif

اوه اوه! این 74% رو دیدم. این یارو دیگه خیلی کارش درسته! :d من فکر کردم از دیوار استفاده کرده. فکرکنم یه کم تمرین کنم بتونم تا 70% بزنم اما 74% رو نمی دونم.
راستی برای دوستانی که دوست دارن سوپر کمبو بزنن: برای سوپر کمبو (کمبو بالای 10 ضرب) باید کلا اون بازیکن تو دستتون باشه. من الان هر کاری می کنم نمی تونم با اسکورپیون حتی 10 ضرب هم بزنم چون بازیکنش رو از اول انتخاب نمی کردم. اما از همون 1 سال پیش که کمبت رو داشتیم تا الان هر وقت با برادرم بازی می کردم همیشه سایرکس رو می گرفتم و قلقش تو دستم بود. کلا این کمبو ها خیلی سرعت عمل بالا می خواد و باید با حوصله چندین روز روش وقت گذاشت.

درود

لباس کلاسیک اسکورپیون چطور بازمیشه؟!
dlcـیشو دارم همه لباسای کلاسیک باز شده مثلا سابزیرو و چنتا از دخترا ولی خبری از لباس کلاسیک اسکورپیون نیست! چه باید کرد؟!8-|

سلام
مورتال کمبات کامپلیت رو میشه با lt3 بصورت live بازی کرد؟ یا باید برنر مکس باید بخرم
راستی سرور آنلاینش چطوره میشه بازی کرد یا لگ می زنه
و برای بازی با همین بازی های کپی میشه یا نه نیاز به کد هست

سلام
مورتال کمبات کامپلیت رو میشه با lt3 بصورت live بازی کرد؟ یا باید برنر مکس باید بخرم
راستی سرور آنلاینش چطوره میشه بازی کرد یا لگ می زنه
و برای بازی با همین بازی های کپی میشه یا نه نیاز به کد هست
نیازی به برنرمکس نیست . سرورهای آنلاینش واقعا افتضاحه . من فقط تونستم با دونفر اونم با لگ بازی کنم . اما با ایرانی تاحالا بازی نکردم . میخوای add کن منو تا با هم بزنیم . Nima S0ly گیمرتگ منه . قبلا کد انلاین داشت اما الان فکر کنم برداشتن . واسه من که نخواست .

من با Ermac می‌تونم 54% Damege بدم و با Kenshi هم هنوز روش کار نکردم ولی‌ راحت می‌شه باش 30% زد....با Quan Chi هم تا 40% راحت میره....شما چطور؟

البته من تا حالا با Nightwolf از کسی‌ نباختم...ولی‌ خوب Damge بالا هم نمیدم باش(البته بدون X-Ray )

من با Ermac می‌تونم 54% Damege بدم و با Kenshi هم هنوز روش کار نکردم ولی‌ راحت می‌شه باش 30% زد....با Quan Chi هم تا 40% راحت میره....شما چطور؟

البته من تا حالا با Nightwolf از کسی‌ نباختم...ولی‌ خوب Damge بالا هم نمیدم باش(البته بدون X-Ray )
ارمک فکر کنم با استفاده از یه گیج میتونم وسط صفحه 51% بزنم . کنشی اسونترین کمبوش 39% فکر کنم بدون استفاده از گیج . کوآنچی هم 40% بدون استفاده از گیج کمبوی راحتشه . اینایی که گفتم همشون وسط صفحه بودن .
نایت ولف هم بازی نمیکنم من اما دیشب یه کمبو 40% اخر صفحه بدون گیج زدم باهاش همینجوری واسه تست بود :d

من با یه امریکایی تونستم برم تو بازی ولی اون داشت منو میزد یه دفعه پرت شد اون کله دنیا و بعد دیزکانکت :((

فعلا گلد ندارم یکی بهم گلد بده :D

منو هم اد کنین : Jfmoeini

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or