hamdi113540
کاربر سایت
دوستان در قسمت آخر همون جایی که باید با رایدن شاو خان رو کشت گیر کردم چه شکلی بکشمش
We Are persian
We Are persian
تلپورت بزن هی بزنش
بعدشم از ایکس ری استفاده کن
چون سرور های بازی داغونه فقط باید با ایرانی ها بازی کنیيه سوال چرا نميشه تو لايو رنك بريم ميگرده ولي هيچي پيدا نمي كنه
تلپورت چیه؟2 روز پیش گرفتم بازیو هیچی نمیدونم
We Are persian
لطفا
We Are persian
بعضی از فایتر ها قابلیت تلپورت دارن که اکثرن با پایین بالا دادن سریع انجام میشه مال ریدن همینطور هست برای دیدن حرکات باید بری پاز رو بزنی و موو لیست رو انتخاب کنب صفحه اول کمبو هاست صفحه دمو اسپشال ها
تلپورت :یه جا غیب شدن و یه جا دیگه ظاهر شدن !
قوی ترین شخصیت هم که بتونی راحت شائوکان رو باهاش بدون ضربه خوردن روی درجه سختی Very Hard بکشی Smoke ـه ،با فقط یدونه فن تلپورت !من چشمام رو می بندم و این کار رو انجام میدم واست ...!
آها حالت داستانی رو میگی ؟!دوست عزیز قسمت آخر بازی همون جایی که باید با رایدن،شاوخان رو بکشی گیر کردم.شخصیت رایدن است نه smoke.هر چی از تلپورت استفاده کردم نشد که نشد آخر دستگاه و خاموش کردم.
سالم اقایون هرکی mk9 online میزنه من پایه ام یه حریف قوی مطلبم فک نکنم کسی بتونه شکستم بده plz add me xbox live
اوکی دوست عزیز هر وقت گلد گرفتی بیا بازی کنیم چه با لگ چه بی لگ..میبرمتb-)همیشه کسی هست که بتونه شکستت بده(مثل خود من)
ولی متاسفانه گلد ندارم
و اینکه آنلاین این بازی نافرم لگ داره.میره رو مخ.