Mortal Kombat | Xbox 360

لطفا

We Are persian

بعضی از فایتر ها قابلیت تلپورت دارن که اکثرن با پایین بالا دادن سریع انجام میشه مال ریدن همینطور هست برای دیدن حرکات باید بری پاز رو بزنی و موو لیست رو انتخاب کنب صفحه اول کمبو هاست صفحه دمو اسپشال ها

بعضی از فایتر ها قابلیت تلپورت دارن که اکثرن با پایین بالا دادن سریع انجام میشه مال ریدن همینطور هست برای دیدن حرکات باید بری پاز رو بزنی و موو لیست رو انتخاب کنب صفحه اول کمبو هاست صفحه دمو اسپشال ها

تلپورت یعنی چی؟بیشتر توضیح بدید لطفا

تلپورت :یه جا غیب شدن و یه جا دیگه ظاهر شدن !
قوی ترین شخصیت هم که بتونی راحت شائوکان رو باهاش بدون ضربه خوردن روی درجه سختی Very Hard بکشی Smoke ـه ،با فقط یدونه فن تلپورت !من چشمام رو می بندم و این کار رو انجام میدم واست ... :دی !

تلپورت :یه جا غیب شدن و یه جا دیگه ظاهر شدن !
قوی ترین شخصیت هم که بتونی راحت شائوکان رو باهاش بدون ضربه خوردن روی درجه سختی Very Hard بکشی Smoke ـه ،با فقط یدونه فن تلپورت !من چشمام رو می بندم و این کار رو انجام میدم واست ... :دی !

دوست عزیز قسمت آخر بازی همون جایی که باید با رایدن،شاوخان رو بکشی گیر کردم.شخصیت رایدن است نه smoke.هر چی از تلپورت استفاده کردم نشد که نشد آخر دستگاه و خاموش کردم.

دوست عزیز قسمت آخر بازی همون جایی که باید با رایدن،شاوخان رو بکشی گیر کردم.شخصیت رایدن است نه smoke.هر چی از تلپورت استفاده کردم نشد که نشد آخر دستگاه و خاموش کردم.
آها حالت داستانی رو میگی ؟!
ببین کلا شاهرخ دوسه تا حرکت که بیشتر نداره ،درسته ؟!
نیزه پرت میکنه ،یه پتک هم داره که ... :| :دی !
دقیقا دو سه بار که باهاش بازی میکنی به لطف انیمیشن های خیلی خوب بازی از حرکاتش میتونی بفهمی میخواد چه فنی بزنه بهت ؛مثلا سر نیزه پرت کردن دستش رو میبره عقب و ...
حالا تو دقت کن دقیقا همون لحظه که می خواد نیزه پرت کنه طرفت ،تلپرت بزنی و از اونورش ظاهر شی و یه چند ضرب مناسب روش پیاده کنی ...چند بار روش بزنی به طبع تموم می شه خونش دیگه :دی !
یه چیز دیگه اگر نتونستی به هر دلیل ،بیا تو Main Menu ،تو قسمت Option ،درجه سختی رو آسون تر کن و دیگه به راحتی آب خوردن ردش کن !

سالم اقایون هرکی mk9 online میزنه من پایه ام یه حریف قوی مطلبم فک نکنم کسی بتونه شکستم بده plz add me xbox live

همیشه کسی هست که بتونه شکستت بده :دی(مثل خود من)
ولی متاسفانه گلد ندارم
و اینکه آنلاین این بازی نافرم لگ داره.میره رو مخ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or