Mortal Kombat | Xbox 360

همه ی کرکترها لباس جدید دارن؟ برای من چنتاشون فقط لباسای کلاسیکشون اضافه شده مثه ساب زیرو و چنتا از دخترا
البته از طریق هک dlcهارو ریختم اینجا پرسیدم تا اگر بیشتر هستن دوباره بریزمش

نه فقط یک سری لباس جدید دارد.
اسکورپین، ساب زیرو، ارمک، اسموک
کیتانا، جید، ملینا

---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 AM ارسال شده بود ----------

سایرکس، سکتور، سایبر ساب زیرو، نوب سایبوت

تویه این بازی قست پائین به خط زرد رنگی هست که پر میشه و آخرش هم X میاد ، به این قسمت و حرکتهائی که بعد از پر شدن این قسمت میشه زد چی میگن ؟ جایی برای راهنمائی در مورد ترتیب زدن دکمه ها برای هر شخصیت سراغ دارین؟
نبود فریاد رسی؟

نبود فریاد رسی؟
والا من چنین چیزی ندیدم...در مورد ترکیب فن‌ها هم تو بازیstart رو بزن برو تو move list بعدش هم بیا پایین تا فن هاشونو زده....برای فن‌های ترکیبی‌ با damage بالا هم خواستید بگید بنویسم یا بهم پ.خ بدید....مثلا ارمک ۵۷%

نبود فریاد رسی؟
وقتی پر پر میشه RT و LT و با هم بزنی xray میزنه
وقتی نصفهر هست هر موقع که رمز میزنی با هر کاراکتری گه دلت میخواد باید RT رو هم بزنی اینطوری حرکت جدید میبینی و جون بیشتری از طرف میبره.
مثلا ساب زیرو عقب جلو B رو که میزنی لیز میخوره باید عقب جلو B +RT رو با هم بزنی که هم لیز بخوره هم یه ضربه آخرش به حریف بزنه

سلام دوستان عزیز
میگم جایی هست همه رمز ها رو به ترتیب و درست و حسابی واسه همه آدماش نوشته باشه
یا یکی از شماها بلده درست و حسابی اینجا بگه دیگه
تیکه تیکه نگین یه بار همشو یکی زحمت بکشه بنوسه جامع و کامل تا سردرگمی ایجاد نشه
خیلی خوب میشه ها مرجع خوبی میشه لطفا
ممنون

سلام دوستان عزیز
میگم جایی هست همه رمز ها رو به ترتیب و درست و حسابی واسه همه آدماش نوشته باشه
یا یکی از شماها بلده درست و حسابی اینجا بگه دیگه
تیکه تیکه نگین یه بار همشو یکی زحمت بکشه بنوسه جامع و کامل تا سردرگمی ایجاد نشه
خیلی خوب میشه ها مرجع خوبی میشه لطفا
ممنون
تو خوده بازی هر کسیرو که گرفتی استارتو بزن بعد یه گزینه داره بری توش همه زیرو بم کاراکترتو داره با رمزاش یدونه a یا ضربدرو هم بزنی میره صفحه رمزا ترکیبی

دوستان من توی Story Mode رسیدم به اونجایی که رئیس اصلی (کان) میاد با لو کانگ مبارزه کنه ... اصلا نمیتونم بکشمش نقظه ضعفش چیه ؟؟؟

با استفاده از لو کنگ،فقط ازش تا جایی که میتونی دور شو بعد اون ضربه ای که میشینه و براش آتیش پرتاب میکنه رو بزن.اینطوری میتونی حتی بدون اینکه ضربه بخوری بزنیش.

با استفاده از لو کنگ،فقط ازش تا جایی که میتونی دور شو بعد اون ضربه ای که میشینه و براش آتیش پرتاب میکنه رو بزن.اینطوری میتونی حتی بدون اینکه ضربه بخوری بزنیش.

مرسی تونستم بکشمش با لو ولی الان رسیدم اونجایی که با ریدن باید بکشمش خیلی وحشی شده اصلا نمیشه زدش ... چکارش کنم ؟

مرسی تونستم بکشمش با لو ولی الان رسیدم اونجایی که با ریدن باید بکشمش خیلی وحشی شده اصلا نمیشه زدش ... چکارش کنم ؟

برای زدنش با ریدن،بهش نزدیک شو (نه خیلی) وقتی خواست بهت ضربه بزنه سریع پایین + بالا رو بزن تا پشت سرش ظاهر بشی،بعد یه آپرکات مهمونش کن.چند بار این کارو انجام بدی کارش تمومه.

تو قسمت finishing ها کنار بعضی هاش نوشته Jump. یعنی باید در حین پرش اون دکمه هارو بزنیم؟ چطوریه؟

بعد اینکه بعضی هاش هم بینش دکمه بالا یعنی پرش رو باید بزنیم که طرف می پره و نمیشه. اینو چیکار باید کرد؟

تو قسمت finishing ها کنار بعضی هاش نوشته Jump. یعنی باید در حین پرش اون دکمه هارو بزنیم؟ چطوریه؟

بعد اینکه بعضی هاش هم بینش دکمه بالا یعنی پرش رو باید بزنیم که طرف می پره و نمیشه. اینو چیکار باید کرد؟

salam
اولی منظور از jump یعنی خیلی از طرف فاصله بگیر.اندازه 3 -4 تا آدم
دومی هم میتونی دفاعو نگه داری تا نپره بعد رمزو بزن و ...........................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or