Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
دوستان من اگه ریجن 1 بگیرم (چون اکانتم ریجن 1 ) بعد میتونم به سرورهای اروپا وصل شم و با دوستام که ریجن 2 دارن بازی کنم ؟؟
البته کلا با این وضع نت میشه بازی کرد؟؟:d
نه اقا نمیتونی این بازی ریجن لاک داره... هر ریجنی بگیری فقط با همون افراد میتونی بازی کنی!
میخوای با دوستات توی اروپا بازی کنی ریجن 2 بگیر....اصلا بذار واضح تر بگم با ریجن 1 زیاد روی انلاین بازی کردن حساب نکن سره پینگ و ....
این دوستمون نمیدونم روی چه منبعی میگه میتونی مگه اینکه این چند وقته اخیر اپدیتی داده باشن ریجن لایک رو برداشته باشن که بعید میدونم.

دوستان من اگه ریجن 1 بگیرم (چون اکانتم ریجن 1 ) بعد میتونم به سرورهای اروپا وصل شم و با دوستام که ریجن 2 دارن بازی کنم ؟؟
البته کلا با این وضع نت میشه بازی کرد؟؟:d

شما به سرورهای اروپا وصل نمیشی با دوستات پرایوت میسازی بازی میکنی اما با غریبه بخوای بازی کنی رجین لاک هستش فقط توو سروری که رجین بازیت هست میتونی بازی کنی

دوستان من میخوام بخرمش فقط این حرفاتون از بخش انلاین یکم منو به شک انداخت ، پینگم با دی ان اسی که استفاده میکنم 130 هست حدودا فوقش تا 160 ، به نظرتون میتونم راحت بازیش کنم ؟ بخش داستانیش چقدر طول میکشه ؟ قبلی حدود 2 3 ساعت بود ولی اندازه ده تا فیلم سینمایی ارزش داشت واقعا این یکی هم به اون اندازه نفس گیر هست ؟ (فقط جوگیر نشید یهو اسپویل کنید :d)

دوستان من میخوام بخرمش فقط این حرفاتون از بخش انلاین یکم منو به شک انداخت ، پینگم با دی ان اسی که استفاده میکنم 130 هست حدودا فوقش تا 160 ، به نظرتون میتونم راحت بازیش کنم ؟ بخش داستانیش چقدر طول میکشه ؟ قبلی حدود 2 3 ساعت بود ولی اندازه ده تا فیلم سینمایی ارزش داشت واقعا این یکی هم به اون اندازه نفس گیر هست ؟ (فقط جوگیر نشید یهو اسپویل کنید :d)

دوست عزیز کمبت نیازی ب تعریف نداره / طرفدار سبک فایتینگ باشی و کمبت رو نزنی عمرت فناس حالا هر ورژنش فرق نداره / سرور خود بازی ضعیفه واسه انلاین مشکل مام نیس کلن خارجیام مشکل دارن / ولی قابل بازی هست

اوکی سفارش اکانتشو دادم :d فقط یکی از دوستان لطف کنه لینک دانلودشو از psx downloader اگه داره بده دانلود کنیم اخه قبل رسیدن اکانتش میخواد دیتا اماده باشه ممنون ;)

توی اون تاپیک اپدیت 1.03 بود حدودا 3 گیگ میخواستم مطمئن بشم بعد دانلود کنم دمت گرم یه دیقه میری تو information ببینی ورژن چنده ؟ ممنون میشم

داداش کنسول دم دستم نیس / اما بعد از ون سه گیگ یادمه یه اپدیت حدود هشتاد الی صد مگی هم اومد / اگه نزدیک کنسول بودم همون اولم بت میگفتم :) اگه عجله نداری صبر کن بت میگم/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or