Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
سلام دوستان ....بازی من ریجن 1 هست... اما هیچ رفیق ایرانی ندارم که بتونم باهاش آنلاین بازی کنم! کسی هست بخواد آنلاین بازی کنه... نمیدونم این پستم اسپم حساب میشه یا خیر....
به هر حال این آیدی من هستش... خوشحال میشم ادم کنید یا آیدیتون رو بدید من اد کنم....
Nima_SPARTACUS

سلام
اگه دقت کنی من ایدیمو واسه همین دادم هم دستینی هستم هم کمبت اگه سرورا یاری کنن

نخیر یعنی یکی دیگه بساز روو انگلیس مثلن / اکانت خودتو نمیتونی عوض کنی دیگه

اره منم به همین شک کردم که اکانت خودمو نمیشه عوض کرد،ممنوجاز پاسختون دوستان.
دادا کومبو زدن چقدر سخت شده تو این سری،دهنم سرویس شد دیگه!
کیا عضو گروه لین کوه هستند؟

اره منم به همین شک کردم که اکانت خودمو نمیشه عوض کرد،ممنوجاز پاسختون دوستان.
دادا کومبو زدن چقدر سخت شده تو این سری،دهنم سرویس شد دیگه!
کیا عضو گروه لین کوه هستند؟

خواهش / من عضو برادران سایه هستم ، اونش زیاد مهم نیس :)

بدون درنظر گرفتن shao kahn از بین 31 کارکتر کامبت قبلی (نسخه کامپلیت ادیشن) 16 نفر در کامبت جدید نیستن
در مقابل در کامبت جدید 10 کارکتر جدید اضاف شده
از نظر گرافیکی و گیم پلی که کامبت جدید چندین رده بالاتر قرار میگیره و قابل مقایسه نیست، یه مزیت بزرگ هم انتخاب لباس هست و استفاده از اشیاء که بعضی وقتا آدمو نجات میده خصوصا اگه گوشه گیر افتاده باشی

Mortal Kombat IX - komplete edition
0.jpg

Motral Kombat X
1.jpg

2.jpg

3.jpg

بدون درنظر گرفتن shao kahn از بین 31 کارکتر کامبت قبلی (نسخه کامپلیت ادیشن) 16 نفر در کامبت جدید نیستن
در مقابل در کامبت جدید 10 کارکتر جدید اضاف شده
از نظر گرافیکی و گیم پلی که کامبت جدید چندین رده بالاتر قرار میگیره و قابل مقایسه نیست، یه مزیت بزرگ هم انتخاب لباس هست و استفاده از اشیاء که بعضی وقتا آدمو نجات میده خصوصا اگه گوشه گیر افتاده باشی

Mortal Kombat IX - komplete edition
0.jpg

Motral Kombat X
1.jpg

2.jpg

3.jpg

با تشکر / البته انتخاب لباس توو نسخه قبلم بود

تریلر کرکتر Jason رو دیدین ؟عجب چیزی ساختن یعنی ته خشونت و درندگی و ابهت هست این کرکتر.

حیف عوض اینکه بیان همچین کاراکترایی رو اضافه کنن یه عده بچه سوسول معلوم الحال رو از فایتینگای ژاپنی کپی کردن تو بازی:d
لعنت بر شرکتهای پول پرست

.

تریلر کرکتر Jason رو دیدین ؟عجب چیزی ساختن یعنی ته خشونت و درندگی و ابهت هست این کرکتر.

حیف عوض اینکه بیان همچین کاراکترایی رو اضافه کنن یه عده بچه سوسول معلوم الحال رو از فایتینگای ژاپنی کپی کردن تو بازی:d
لعنت بر شرکتهای پول پرست

.

من باش بازیم کردم / کرکتر کندی هست اما کمبو های بشدت سهمگینی داره / من ب شخصه کرکتر های کلاسیک کمبت رو ترجیح میدم توو مهمان هارو

من باش بازیم کردم / کرکتر کندی هست اما کمبو های بشدت سهمگینی داره / من ب شخصه کرکتر های کلاسیک کمبت رو ترجیح میدم توو مهمان هارو
خوبه پس اونی که من دوس دارم

منم کرکترهای کلاسیک رو دوس دارم ولی وقتی سازنده عمدا میاد نوب سایبوت و کابال و اسموک رو از ما می گیره حداقل یه چیزی اضافه کنه که به فضای درنده و وحشی مورتال بخوره نه این بچه سوسولایی که اضافه کرده

خودشونم ابهت این کاراکترو میدونن که گذاشتنش تو DLC (مرد بودن دختر جکس رو میذاشتن DLC عمرا یه نفرم نمی خرید:d)

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or