Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
سلام یه سوال داشتم
من ریحن دو بازی رو دارم.بازی رو که شروع میکنم فقط دوتا شهصیت ساب زیرو و اسکورپیون رو داشت و باقی شخصیتها قفل هستن و اصلا توی لیست نشون نمیده.قسمتهای استوری و تاور و کریپت هم بسته هستن و فقط میتونم قسمت تمرین و سینگل فایت رو بازی کنم
میشه لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم? ممنون

سلام یه سوال داشتم
من ریحن دو بازی رو دارم.بازی رو که شروع میکنم فقط دوتا شهصیت ساب زیرو و اسکورپیون رو داشت و باقی شخصیتها قفل هستن و اصلا توی لیست نشون نمیده.قسمتهای استوری و تاور و کریپت هم بسته هستن و فقط میتونم قسمت تمرین و سینگل فایت رو بازی کنم

سلام
شما دی وی دی بازیو داری یا اکانت هست ؟

Mortal Kombat X | PS4

اورجینال دیسکو خریدم.بلوری

عجیبه من توو کنسولا همچین چیزی ندیدم اما توو پی سی اوایل کمبت این مشکل رو داشت که با اپدیت حل شد / دروغ چرا بگم من ندیدم تا حالا بزار بینیم دوستان دیگه میتوونن کمک کنن یا نه/ اپدیت ۳ گیگیو انجام دادی ؟ وصل شدی به پی اس ان ؟

عجیبه من توو کنسولا همچین چیزی ندیدم اما توو پی سی اوایل کمبت این مشکل رو داشت که با اپدیت حل شد / دروغ چرا بگم من ندیدم تا حالا بزار بینیم دوستان دیگه میتوونن کمک کنن یا نه/ اپدیت ۳ گیگیو انجام دادی ؟ وصل شدی به پی اس ان ؟
به پی اس ان بله وصل شدم ولی اپدیت نکردم.امروز روشن کردم دستگاهو یهو دیدم کل شخصیتها باز شده

سلام یه سوال داشتم
سلام.وقتی برای اولین بار دیسک بازیو میذارید تو کنسول باید صبر کنید تا کامل نصب شه,میتونید وارد بازی بشید ولی بازی ناقصه,نصبش هم پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه

سلام.وقتی برای اولین بار دیسک بازیو میذارید تو کنسول باید صبر کنید تا کامل نصب شه,میتونید وارد بازی بشید ولی بازی ناقصه,نصبش هم پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه
نصب که شد عزیز تا کامل نصب نشه که اصلا وارد بازی نمیشه.وقتی داخل بازیم رفتم بیشتر از 45 دقیقه داشتم باهاش ور میرفتم.قسمت تمرینشم رفتم کامل تروفیشم گرفتم ولی بازم کاراکتراش باز نشده بود ولی امروز صبح دیدم باز شده

نصب که شد عزیز تا کامل نصب نشه که اصلا وارد بازی نمیشه.وقتی داخل بازیم رفتم بیشتر از 45 دقیقه داشتم باهاش ور میرفتم.قسمت تمرینشم رفتم کامل تروفیشم گرفتم ولی بازم کاراکتراش باز نشده بود ولی امروز صبح دیدم باز شده

خب پس مشکلی نبود حل شد / گفتم من ندیدم توو کنسول تا حالا همچین چیزی / برو از بازیت لذت ببر

سلام دوستان
من از ديروز به جمع دارندگان PS4 پيوستم

ميخوام MKX رو برا كنسول بگيرم منتها هدف اصليم از گرفتنش آنلاين بازي كردن رو PS4 هست چون اين بازيو رو pc هم دارم .
ميخواستم بپرسم كلا مُد آنلاين اين بازي چطوره؟ ارزش داره من اين هزينه رو برا خريدش رو كنسول بكنم.

سلام دوستان
من از ديروز به جمع دارندگان PS4 پيوستم

ميخوام MKX رو برا كنسول بگيرم منتها هدف اصليم از گرفتنش آنلاين بازي كردن رو PS4 هست چون اين بازيو رو pc هم دارم .
ميخواستم بپرسم كلا مُد آنلاين اين بازي چطوره؟ ارزش داره من اين هزينه رو برا خريدش رو كنسول بكنم.

ارزش که داره ولی سروراش ت....ه

دوستان الان كامل ترين نسخه از بازي كه ميشه از بازار خودمون تهيه كرد كدوم نسخه هست؟ يعني جديدترين فايترها مثل جيسون رو هم داشته باشه؟

دوستان من اگه ریجن 1 بگیرم (چون اکانتم ریجن 1 ) بعد میتونم به سرورهای اروپا وصل شم و با دوستام که ریجن 2 دارن بازی کنم ؟؟
البته کلا با این وضع نت میشه بازی کرد؟؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or