Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یه یکی دو ماه دیگه میخوام پی اس 4 بخرم اولین بازی که باهاش میگیریم بتمنو میگیریم فیزیکی
بعد یه ماه که تمومش کردم میخوام بفروشمش یه چیز دیگه بگیرم
بنظرتون کمبت بگیرم جاش میارزه؟ارزش خرید داره؟

یه یکی دو ماه دیگه میخوام پی اس 4 بخرم اولین بازی که باهاش میگیریم بتمنو میگیریم فیزیکی

بتمن بگیر دقیقا... تمام کردی اگه god of war3 بازی نکردی بخر چون بعد بتمن 2 هفته بعد میاد.... و بعد هرچی که دوست داشتی برا فوتبال هم وایسا فیفا 16 بیاد...
کومبت بازیه خوبیه منم خریدم و بازیش کردم و فروختم رفت همان اوایل اما بازی هایه دیگه داستان محور تر و سرگرم کننده تر هستن بخصوص بتمن که یک بازیه جذابه 100 درصد شک نکن تو خریدش...

من دارم كمبت و پي اس خواستي پيغام بده بهت بدم

Sent from my iPhone using Tapatalk

بتمن بگیر دقیقا... تمام کردی اگه god of war3 بازی نکردی بخر چون بعد بتمن 2 هفته بعد میاد.... و بعد هرچی که دوست داشتی برا فوتبال هم وایسا فیفا 16 بیاد...
کومبت بازیه خوبیه منم خریدم و بازیش کردم و فروختم رفت همان اوایل اما بازی هایه دیگه داستان محور تر و سرگرم کننده تر هستن بخصوص بتمن که یک بازیه جذابه 100 درصد شک نکن تو خریدش...
دمت گرم داش باشه اره اتفاقا قبلش 360 داشتم گاد اف وار بازی نکدرم
بتمن رو 160 180 میفروشم یکم یزارم روش میرم گاد اف وار میگیرم بعدشم فیفا میگیرم شاید کمبت رو دیجیتالی بگیرم یا خیلی دیر بگیرم:)
اخه وقتی من بگیرم یه دسته بیشتر ندارم کمبت تنهایی حال نمیده انلاینم که خوشم نمیاد پینگم بالاس

بنظرم بازی مزخرفه ! :دی من MK9 رو خیلی بیشتر دوست داشتم. توی این نسخه فقط چند تا مورد خوب به چشم میخوره و کلیت گیم پلی هم همون هست + شخصیت های نچسب که من فقط از کیسی کیج و ارون بلک خوشم اومد. سرور های بازی هم بشدت بیخودن و به زود میشه دو تا دست بازی کرد.

نه بهتره اول tlou بگیری که محشره قیمتش هم فوق العاده کم شده، بعدش gta v که اونم محشره و قیمتش معقوله، بعدش کامبت که تا اون موقع قیمتش کم میشه، بعدش هم بتمن و mgs و....... تا آخر نسل هشتم وقت واسه انجام دادن اینا زیاده
البته جای این حرفا تو این تاپیک نیستا :)

چرا Story واسه من گزینه ش خاموشه ؟! :|

واسه منم اول خاموش بود یکی دو دست قسمت نبرد تن به تن رو رفتم فعال شد بعدش حالا نمیدونم رو چه حساب اینظوره :d

--------------------------------------------------------

دوستان منم ادد کنید واسه آنلاین

PSN: Da_Ni_aL

چرا Story واسه من گزینه ش خاموشه ؟! :|
مشکل خاصی نیست !
برای اولین بار وقتی بازی‌ رو داخل کنسول قرار میدی و اجراش میکنی این تا چند دقیقه همچنان در حال نصب بازی هست حتی وقتی که خودت هم داخل بازی هستی.
به همین خاطر یه مقدار طول میکشه تا همه کاراکترها و قسمت های مختلف بازی فعال بشه ! :دی

بر خلاف اون چیزی که تصور میکردم تا اینجای کار بدون هیچ مشکلی فکر کنم کتر از 3 دقیقه شد وصل شدم به سرور های آنلاین تو بازی آنلاین هم مشکل قعطی و چیز خاصی نداشتم خیلی راحت بازی کردم

فکر کنم بخاطر آبدیت جدید مشکلات آنلاین برطرف شده

بر خلاف اون چیزی که تصور میکردم تا اینجای کار بدون هیچ مشکلی فکر کنم کتر از 3 دقیقه شد وصل شدم به سرور های آنلاین تو بازی آنلاین هم مشکل قعطی و چیز خاصی نداشتم خیلی راحت بازی کردم

به جرات میتونم بگم شما از معدود افرادی هستید که مشکل انلاین نداره :) تبریک

کلا سروراش بگیر نگیر داره!!:d
مال من یه روز یهو میبنی زیر 30 ثانیه پیدا میکنه و بدون هیج لگی بازی میکنم ولی یه روز هم 10 دقیق میشه ولی هنوز کسی پیدا نکرده:d
ولی از نظر خودم صبحا واسه انلاین بازی کردن خیلی بهتر جواب میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or