Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
این تریلر جدیده کنشی چقدر باحاله:)
بچه ها من فک کنم این جای شخصیت ها بیشتر باشه فک کنم بره صفحه بعد مثلا:| اخه این همه شخصیت مونده هنوز

احیانا دوستان آخرین گیم پلی تکن رو ندیدن که فکر میکنن اونم مالیده:d همون نور پردازی روی پالتویِ کازویا به کل گرافیکِ MK X میارزه:d
من مشکلم با گرافیکِ MK X اینه که رنگ و رو نداره. یه جورایی سیاه و تاریکه. بر خلاف MK9 که رنگ های شاد و تند و مختلف توی بازی دیده میشد.

احیانا دوستان آخرین گیم پلی تکن رو ندیدن که فکر میکنن اونم مالیده:d همون نور پردازی روی پالتویِ کازویا به کل گرافیکِ MK X میارزه:d
من مشکلم با گرافیکِ MK X اینه که رنگ و رو نداره. یه جورایی سیاه و تاریکه. بر خلاف MK9 که رنگ های شاد و تند و مختلف توی بازی دیده میشد.
داش کمبت باید ترسناک باشه مال همینه همش تاریکه
کمبت سگا ببینی چی میگی من میخوفیدم:)

اصلا فکر نمیکردم اهنگ گروه سیستم ... انقدر به این ویدیو بخوره.بسیار ، بسیار ، بسیار هنری شد و بسیار لذت بردم.خیلی باحال شد . فکر میکردم تاریخ انقضای این گروه و اهنگ هاش تموم شده ولی اهنگ ها هرگز نمیمیرند:d زیبا بود

مشکل بعدی اینه که همه ی لباس و بار و بندیل های ملت دوباره عین نسل 7 مثل خمیر چشبیده به بدن طرف :دی
افکت خون هم که محدود شده نسبت به 9 :دی زخمی شدن و کنده شدن لباس ها هم که حذف شده :دی
متریال استفاده شده برای لباس ها هم برای نسل 7 ـه که فقط کیفیت و رزولوشنش بهتر شده :دی
و ...

کلاً دقت کنید مشکل زیاد داره ، بیشترین دلیلش هم عرضه برای نسل قبله :دی الان توی این نسل هر چی فایتینگ جدید تولید شده یا قراره بشه همگی مخصوص نسل جدید بودن و هستن ، به جز MK X :دی

===

در مورد نایت ولف و نوب به نظرم ممکنه بعداً با DLC اضافه بشن :دی چون حرکاتشون که مشخصه چیه ، وقتی هم سازنده وقت میذاره و 3D توی بازی طراحیشون میکنه دیوانگی محضه اگه وارد بازی نکُندشون :دی مثل اسکارلت که توی پس زمینه ی استیج شائوکان بود و بعداً اضافه شد :دی
اون فایتینگ های جدیدی که قراره فقط واسه نسل جدید عرضه بشن حداقل یه سال تا عرضشون مونده. MK هفته ی دیگه میاد. :d پس خیلی قابل مقایسه نیستن.
در مورد زخمی شدن و پاره شدن لباسا، واقعا تا اینجا ناامید کننده بوده و اگه تو بازی نهایی هم همین باشه خاک تو سرشون.
Nightwolf و Noob هم فکر نکنم به بازی اضافه بشن. چون علاوه بر اینا، Sindel، Stryker، Kabal، Baraka، Fujin و یه سری شخصیت های دیگه هم با همون دیزاین MK9 و به صورت Cameo تو بازی هستن.

تونی جان لینک بده قربون دستت :دی

تریلر خیلی خوبی بود و باز هم آوای زیبای Chop Suey! :x بخش داستانی خیلی عظیم و جالب به نظر میرسه. :دی
در محبث مدل کاراکترها هم واقعاً ایراداتشون رو نمیشه انکار کرد. درسته که اگه MK بدترین مدل ها رو هم داشته باشه باز بازیش میکنیم و کلی حال میکنیم، ولی خب برای یه Fighting معروف زشته که سال 2015 و توی نسل فعلی همچین مدل هایی داشته باشه که برای نیمه دوم نسل قبل هم زیبا محسوب نمیشن:

امیدوارم برای نسخه بعدی یه فکری به حال این قضیه بکنن. حالا از نظر تکنیکی که نسخه بعدی مطمئناً بهتر میشه، ولی از نظر هنری هم نیاز به تغییرات زیادی توی مدل های آدمیزادی دیده میشه.

من همچنان بهترین مدل های MK رو برای نسخه سوم و Ultimateـش میدونم. البته اونجا به اون شکل هم نمیشه گفت مدل بودن و اکثرشون یه جورایی اسپرایت های واقعی بودن! :دی ولی کلاً از نظر هنری و ظاهر و لباس ها و حال و هوا و ...، بدجوری با اون نسخه حال میکردم.
فرقی نمیکرد کاراکتر آدمیزادی باشه:
a1.gif

یا روباتیک باشه:
a1.gif

یا جک جونور:
01.png

همه ـشون ظاهر جالبی داشتن. به نظرم از وقتی MK وارد دنیای 3D شد، طراحی هنری بازی هم افت کرد، مخصوصاً در مورد انسان ها.

آخرین ویرایش:
اون فایتینگ های جدیدی که قراره فقط واسه نسل جدید عرضه بشن حداقل یه سال تا عرضشون مونده. MK هفته ی دیگه میاد. :d پس خیلی قابل مقایسه نیستن.
در مورد زخمی شدن و پاره شدن لباسا، واقعا تا اینجا ناامید کننده بوده و اگه تو بازی نهایی هم همین باشه خاک تو سرشون.
Nightwolf و Noob هم فکر نکنم به بازی اضافه بشن. چون علاوه بر اینا، Sindel، Stryker، Kabal، Baraka، Fujin و یه سری شخصیت های دیگه هم با همون دیزاین MK9 و به صورت Cameo تو بازی هستن.

خب کسی زور اد بون نکرده بود که به این سرعت بازی رو بده بیرون :دی که البته همچین هم به این سرعت نیست ، آخرین بازیشون مال آپریل 2013 بوده یعنی دقیقاً 2 سال پیش :دی (2 سال کافیه دیگه ؟ :دی نیست ؟ :دی) بحث هم بحث مقایسه نیست نریمان ، بحث استاندارد های نسل جدیده :دی تکن و ستریت فایتر و بلاه بلاه بلاه به کنار ، مورتال کامبت نباید حداقل استاندارد های نسل جدید رو هم رعایت کنه ؟ :دی
خلاصه که مدل ها و افکت ها فاجعس :دی به خصوص ویژوال افکت های حرکات کرکتر ها که 99% ـشون هنوز 2D هستن ! این 2D مال نسل پیشه نه الان :دی

@Dinosaur

آریا اتفاقاً در این مورد قبلاً به علی صلح و صفا هم گفته بودم :دی این تیم طراحی استودیوی Netherrealm و سلیقه ی اد بون به عنوان یه کارگردان مشکل داره :دی اون زمانی که از مدل های واقعی استفاده می کردن مشکلی پیش نمی اومده و همه چی خوب بوده ولی وقتی وارد طراحی دیجیتالی شدن قشنگ بوش بلند شده :دی و جالب ترین نکته ی این مقایسه اینه که هیچ انسانی به اندازه ی طراحی های تیم اد بون زشت نیست :دی

ای بابا چقده ایراد میگیرین به گرافیک!
biggrin1.gif
yahoo_22.gif

گیم پلیو بچسبین گرافیک چیز خیـــلـــــی مهمی نیست بخدا!
biggrin1.gif

من تنها مشکلم با گرافیک اینه که دیگه پاره پوره نمیشن
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
انصافا کل قشنگی 9 به همونش بود
yahoo_2.gif

MK ؟ گیم پلی ؟ :دی

آخرین ویرایش:
ای بابا چقده ایراد میگیرین به گرافیک!:دی :|
گیم پلیو بچسبین گرافیک چیز خیـــلـــــی مهمی نیست بخدا!:دی
من تنها مشکلم با گرافیک اینه که دیگه پاره پوره نمیشن:|:|:|:| انصافا کل قشنگی 9 به همونش بود :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or