Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
آخرین ویرایش:
Kombat Pack 2 رسمیه یا شایعست؟
اگر رسمیه که خرید MKX تا عرضه ی فلان ادیشن همراه با DLCـها حداقل برای من یکی تاخیر خورد :d

فیکه داداش:))
شوخی کردم! ببخشید:d=))
انقدر این ملت پررو شدن و فرت و فرت DLC میدن، هرچیزی ازشون بر میاد :|
ولی ویدیو رو ندیده بودم اوضاع چجوریه:-"

پس فلان ادیشن رو بی خیال میشیم، 4تا کاراکتری که با 2تاش هیچ سنخیتی ندارم،دوتا دیگشم یکیش رو که اصلا ندیدم تقریبا،اون یکی هم برام مهم نیست...مهم نیست دیگه :)) :d
فقط لباس هاشون(مخصوصا اون لباس فئودال کیتانا) خوب میباشن:( که اگر اشتباه نکنم،توی اطلاعات Kombat Pack چیزی برای ساب زیرو لیست نشده بود:-" پس اونم باز مهم نیست :d

انقدر این ملت پررو شدن و فرت و فرت DLC میدن، هرچیزی ازشون بر میاد :|
ولی ویدیو رو ندیده بودم اوضاع چجوریه:-"

پس فلان ادیشن رو بی خیال میشیم، 4تا کاراکتری که با 2تاش هیچ سنخیتی ندارم،دوتا دیگشم یکیش رو که اصلا ندیدم تقریبا،اون یکی هم برام مهم نیست...مهم نیست دیگه :)) :d
فقط لباس هاشون(مخصوصا اون لباس فئودال کیتانا) خوب میباشن:( که اگر اشتباه نکنم،توی اطلاعات Kombat Pack چیزی برای ساب زیرو لیست نشده بود:-" پس اونم باز مهم نیست :d
اصلا کلا بیخیال:d
برو نسخه کرکی رو بگیر و خودت رو خلاص کن:dواسه DLC ها هم جای نگرانی نیست. هکران عزیز، زحمتشو میکشن. مثل همین DOA5:d
اون ویدیو هم خیلی تابلوئه! مدلینگ اون 4تا شخصیت، اصلا به بازی نمیخورن! اونو طرفدارا همینجوری ساختن!

یه درصد فک کن نمسیس که جزو کرکترهای فایتینگ خود کپکامه بیاد توی MK :دی

اخه چیز عجیبی نیست توی نسل قبل که کریتوس اومد توی کمباد.کریتوس که شخصیت محبوب سونیه.
دیگه بازیهای دارن باهم ادغام میشن و چیز عجیبی نیست.
مثلا فلان شرکت برای اینکه سودی بیشتر ببره به فلان شرکت یه مقدار پول میده و از کارکتر ش یه مدل برداری میکنه و سود کلان میکنه.
دیگه دنیا دنیای پول شده و مثل چند سال قبل بازی سازها از جون مایه نمیزارن و اون فرانچیز مورد نظر رو به کل فراموش میکنن و بازی درخور خودشون میدن بیرون.

اصلا کلا بیخیال:d
برو نسخه کرکی رو بگیر و خودت رو خلاص کن:dواسه DLC ها هم جای نگرانی نیست. هکران عزیز، زحمتشو میکشن. مثل همین DOA5:d
اون ویدیو هم خیلی تابلوئه! مدلینگ اون 4تا شخصیت، اصلا به بازی نمیخورن! اونو طرفدارا همینجوری ساختن!
به بخشی که اومدی دقت کن :-" :d
ویدیو رو ندیدم که پرسیدم توی اون پست خو! :d

به بخشی که اومدی دقت کن :-" :d
ویدیو رو ندیدم که پرسیدم توی اون پست خو! :d
:))
شرمنده حواسم نبود:d
خب منم واسه همین توضیح دادم دیگه! مدلینگش خیلی تابلوئه! مشخصه واسه این بازی نیست. گرافیکش در حد PS2ـه! ویدیوش هم شبیه همون کمبت پکه که اون چهارتا توش معرفی شدن!

اونوقت کی میره 230 بده برا یه بازی؟:|
دیجیتالی هم که 80 تومنه فک کنم
کرایه هم که من شنیدم زیاد کردن شده هفته ای 20 :|
خدایی شما چیکار میکنین؟

هیچی راحت یا میریم آک میخریم با قیمته بالا و بعد با زیانه 30 تومنی میفروشیم و اینکه یا وایمیسیم قیمته بازی بشه 170 180 دسته دومش و میخریم بازی میکنیم 160 150 میفروشیم ...
البته همه اینها به خوده شما ربط داره اینکه ی بازی مثلا آنچارتد بیاد همه آکشو بدونه دلهره میخرن و لذت میبرن اما بازی هایه دیگه آکشو نخری وایسی قیمت بیاد پایین بهتره به یک چیزی هم ربط داره اگه شما ی بازی بخری 200 تومن 2ماه دستت باشه قیمتش وقته فروش تا 140 هم امکان داره پایین میاد بستگی داره چقدر بازی رو نگه داری و بازی مشتری داشته باشه یا نه ...

دو تا بازی بخری بفروشی دستت میاد و زیانت برا هر بازی بیشتر از 10 15 تومن نمیشه.....
البته شما اگه 10 هزار تومن هم برا ی خرج کردنو زیاد میبینی ی حرف دیگه ایه چون فک نمیکنم پوله زیادی باشه....
البته نمونه هایی هم هست سود هم داره مثلا 5 تومن اینا وقته فروش...
عوامله زیادی دخیله از محله قرار تا تمیز بودن و کد هایه بازی ...
به نظر من از 110 تا بازیه 360 که دارم همش هم باد کرده به غیر 30 تاش که فروختم رفت بهتره این روش چون همه هم بازی میکنن هم این دیسکها آشغال نمیشه آخرش برا محیط زیست ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or