Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
چی میگی دادا لباس ها اسیب نمیبینه من خودم ده بار دیدم تو این نسخه هم لباس ها پاره و زخمی میشه
واقعا چطور متوجه نشدی؟:|

من 7-8 تا تریلر گیم پلی دیدم توی هیچ کدوم لباس ها مثل MK9 تیکه پاره نمیشد :دی فقط خونی میشه یا جای ضربه ها رد خون می مونه :دی خیلی هم گشتم ، حالا اگه شما از کتلت شدن لباس ها عکسی چیزی داری ما رو هم مستفیض کن :دی
این الان کونگ لاو توی گیم پلی Variation های میلینا ، آخرای راند دومه و بعد از کلی کتک خوردن لباسش و خودش عین روز اول سالمه :دی

Noob ميخوام :(

بای هان کبیر :(

آخرین ویرایش:
من 7-8 تا تریلر گیم پلی دیدم توی هیچ کدوم لباس ها مثل MK9 تیکه پاره نمیشد :دی فقط خونی میشه یا جای ضربه ها رد خون می مونه :دی خیلی هم گشتم ، حالا اگه شما از کتلت شدن لباس ها عکسی چیزی داری ما رو هم مستفیض کن :دی
این الان کونگ لاو توی گیم پلی Variation های میلینا ، آخرای راند دومه و بعد از کلی کتک خوردن لباسش و خودش عین روز اول سالمه :دی

بای هان کبیر :(
من خودم دیدم چند بار خونی میشن لباس رو نمیدونم ولی دستو صورتو دیدم
الان نه عکسی چیزی ندارم ولی اگرم من اشتباه کنم خاک توسرشون

من خودم دیدم چند بار خونی میشن لباس رو نمیدونم ولی دستو صورتو دیدم
الان نه عکسی چیزی ندارم ولی اگرم من اشتباه کنم خاک توسرشون

خونی که میشه :دی خودمم اشاره کردم که خونی میشه ولی لباس مثل قبل پاره نمیشه ، بدن کرکترها هم زخمی نمیشه :دی فقط و فقط افکت خون روی لباس یا بدن کرکترها میاد که اونم نسبت به MK9 خیلی محدود تر شده :دی مثلاً توی MK9 بعد از یه چند تا کمبو کل صورت یا بدن طرف رو خون ور میداشت ، ولی اینجا خیلی خیلی کمتر شده افکت خون :دی در حد استایل پاچیده شدنه و مثل قبل کل هیکل طرف قرمز نمیشه :دی یا حداقل تا جایی که من دیدم مثل قبل کل هیکل طرفو خون ور نمیداره :دی

MK9

MKX

واقعاً نمی دونم این همه کار رو کردن که روی نسل 7 هم بتونن بازی رو عرضه کنن ؟ :| و گرنه همچین گرافیک زاقارتی با 60 فریم که هیچ شونصد فریم هم روی نسل 8 اجرا میشه :دی نه کیفیت نسل 8 داره ، نه افکت خون و زخمی شدنش (حتی اسکریپت شده) در حد نسخه ی قبلیه و ... فقط به خاطر یه کم پول بیشتر ؟ :دی

شایعه شده اگه Story رو روی Expert تموم کنی Fujin باز میشه :-\
احتمالش کم نیست چون این Roster خیلی بزرگتر از ایناس چون فقط 4 تا شخصیت دی ال سی هست!
یه عکسم از فوجین اومده بود (رندر بود) یجورایی بنظر میاد واقعی باشه!

اینا رو با dlc اضافه میکنن یا کلا حذف شدن؟
Noob saiboot-shang tsung-Rain-jade-smoke-baraka-shujinko freddy
مخصوصا نوووب با باراکا
:d اینا نباشن نمیشه اصلا!

اینا رو با dlc اضافه میکنن یا کلا حذف شدن؟
Noob saiboot-shang tsung-Rain-jade-smoke-baraka-shujinko freddy
مخصوصا نوووب با باراکا
:d اینا نباشن نمیشه اصلا!

freddy که خودش میهمان بود اون سری اصلا واسه کمبت نیس بقیه هم ایشالا بیان جاشون خالیه

یکی داشت رو توييچ بازی رو استريم میکرد.من خیلی نگاه نکردم چون بخش داستانی بود ولی در کل بد نبود.گرافیک خوب بود مبارزاتم حس mk9 رو میداد.احتمالا هفته دیگه می رسه ايران

یه چیز عجیب یه جا یه عکس از استوری لیک شده بود (نمیدونم دیدین یا ن ولی الان ندارمش)
مبارزه بین کنشی و rain (:-o) بود! ولی rain مدل نداشت دیگه!
امیدوارم یه کارکتر secret ی چیزی باشه :|

دوستان این کمیک ها انگلیسی هست من نفهمیدم
قسمت 13 اخرش که سابزیرو داشت شهرو خراب میکرد واسه چی بود؟
اسکو با تاکدا کجا دارن میرن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or