Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
بعنوان یه کسی از زمان بچگی وقتی فهمیدم دست و پا چیه متاسفانه MK رو بر مگادرایو بازی میکردم عرض میکنم که بازی کلا یجوری هست و انگار به دل من نمیشینه !

یجوری بازی نچسب هست ! خدا کنه حداقل در حد نسخه 2011 باشه چون واقعا عالی بود اون نسخه .

بعنوان یه کسی از زمان بچگی وقتی فهمیدم دست و پا چیه متاسفانه MK رو بر مگادرایو بازی میکردم عرض میکنم که بازی کلا یجوری هست و انگار به دل من نمیشینه !

یجوری بازی نچسب هست ! خدا کنه حداقل در حد نسخه 2011 باشه چون واقعا عالی بود اون نسخه .
وحید تنها تو همچین حسیو نداری منم همینطوریم از وقتی نمایش E3 رو دیدم حالم گرفته ـس اصلا با کاراکترای جدید نمیتونم ارتباط برقرار کنم و اینم برام قابل هضم نیست که مثلا ارمک تو بازی نباشه :|!

وحید تنها تو همچین حسیو نداری منم همینطوریم از وقتی نمایش E3 رو دیدم حالم گرفته ـس اصلا با کاراکترای جدید نمیتونم ارتباط برقرار کنم و اینم برام قابل هضم نیست که مثلا ارمک تو بازی نباشه :|!

اصلا بازی به دلم نمیشینه از کاستوم یکی از محبوب ترین شخصیت هام یعنی اسکورپین بگیر تا ساب زیرو و. اصلا به دلم نشسته ! هرچند mk2011 یه بازی دلنشین و طرفدار و فن پسند بود این یکی میخواد وارد حوزه ای بشه که باعث شد در نسل PS2 سری MK بره قاطی باقالی ها !

اصلا بازی به دلم نمیشینه از کاستوم یکی از محبوب ترین شخصیت هام یعنی اسکورپین بگیر تا ساب زیرو و. اصلا به دلم نشسته ! هرچند mk2011 یه بازی دلنشین و طرفدار و فن پسند بود این یکی میخواد وارد حوزه ای بشه که باعث شد در نسل PS2 سری MK بره قاطی باقالی ها !
بعد جالبه دارن اداکه بخش داستانیو میسازن :| ( یعنی کاراکترایی که نیستن مثلا برمبنای داستان نسخه 2011 ـه و این چیزا ) کمبت چیه که داستان بخواد آخه :| ؟ فقط نسخه آرماگدون و DECEPTION استوری مُدشون قشنگ بود !
باقی واقعا برن قاطی باقالیا :دی ! ناراحتم از اِدی شدید :| :دی

بعد جالبه دارن اداکه بخش داستانیو میسازن :| ( یعنی کاراکترایی که نیستن مثلا برمبنای داستان نسخه 2011 ـه و این چیزا ) کمبت چیه که داستان بخواد آخه :| ؟ فقط نسخه آرماگدون و DECEPTION استوری مُدشون قشنگ بود !
باقی واقعا برن قاطی باقالیا :دی ! ناراحتم از اِدی شدید :| :دی

البته در رابطه با داستان سری MK همیشه و همه نسخه هاش از نظر داستانی خیلی قابل قبول و دو سه پله بالاتر از بازی های رقیبش مثل Street Fighter و Tekken و اینا بوده .

البته به بحث داستان که بکشه کوچکترین رقیبی برای فایتینگ های ژاپنی مثل Blazblue نمیشه تصور کرد ! ولی خب داستان سری MK همیشه خوب و راضی کننده بوده .

کلا اد بون بعضی موقع ها میزنه به سرش ! نمیدونم سر MK Vs DC خودش سر بازی بوده یا نه ولی بعضی موقع بد پارازیت میندازه !

والا من معمولا بازیای فایتینگو بخش داستانیشونو دست نمیزنم :دی ( البته کمبت استثنائه :دی ) ولی کلا خیلی عجیبه این حرکات بعد این همه سال یه دفعه بیاد کاراکتر جدید اینهمه اضافه کنه :| :دی
امیدوارم حداقل مبارزه باهاشون لذت بخش باشه چون مثلا من اون یارو که تو مایه های شائو کان بود ولی یه بچه رو کولش بودو اصلا ازش خوشم نیومد !

به عنوان فن این بازی , کلا از حذف شدن هر یک از نینجا ها ناراحت میشم:(

البته به نظرم بعیده این کار صورت بگیریه و کاراکتر های اصلی مثل رین و ارمک رو حذف کنن ! باید صبر کنیم تا انتشار بازی یا خبر های بعدی

من از کامبت جدید راضیم. درسته شخصیت های جدید ظاهر نچسبی داشتن اما حداقل یکی مث فرا/تور مکانیک های مبارزه ای جذابی داره. به امید بازگشت نوب سایبوت و اسموک

بخش داستانی MK9 که خیلی جالب بود! :d من واقعا خوشم اومد! درسته آخرش گند زد به زمین و زمان! ولی بازم جالب بود :d
اما اینکه به خاطر اون قضایا،برداشتن کاراکترها رو حذف کردن مسخرست! :| خوب نباشن توی بخش داستانی!!! توی Ladder که باشن! :|

فکر کنم آخرش به خاطر ارمک و اسموک و کیتانا و چندتا دیگه از شخصیت های محبوب همه مجبور بشیم سیزن پس بخریم! :|

راستی،شایعه شده ممکنه اسموک تو بازی باشه! :-" توی یکی از اون 3 حالت کوتال کان ، که هر حالت به صورت یه تصویر کوچولو نمایش داده میشه،ملت یه یاروی خاکستری رنگی رو دیدن! میگن این اسموکه:-" :d
گرچه به نظرم نمیشه اسموک باشه،ولی نووب نباشه! :|

آها! بیایید دعا کنیم،با مرگ 2 ساب زیرو، این ساب زیرویی که الان هست رو جزو کاراکترهای جدید در نظر بگیرن،تا جا برای یکی دیگه باز بشه! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or