Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
نا مردا من کنشی می خوام:((=((

لا مصب tag team کنشی و اسکورپیون عالیه
یه خبر بد بدم؟ :-"
علی صلح و صفا میگفت که اد بون تو یکی از مصاحبه ها گفته Tag Team نخواهیم داشت تو بازی! :|
تو یک مصاحبه دیگه هم گفته روی سرورها کار میکنیم و از این چیزا! که امیدواریم واقعا کار کنند! چون MK9 فاجعه ای بود که من هیچ بازیی در اون حد فاجعه تا حالا ندیدم! :|

یه خبر بد بدم؟ :-"
علی صلح و صفا میگفت که اد بون تو یکی از مصاحبه ها گفته Tag Team نخواهیم داشت تو بازی! :|
تو یک مصاحبه دیگه هم گفته روی سرورها کار میکنیم و از این چیزا! که امیدواریم واقعا کار کنند! چون MK9 فاجعه ای بود که من هیچ بازیی در اون حد فاجعه تا حالا ندیدم! :|

از لحاظ انلاين فاجعه بود ديگه؟وگرنه بازيش عاليه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

همه نينجاها باس باشن

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
احتمالا یه خبرهایی میشه! :d امیدوارم کاراکتر جدید معرفی کنند! >:)

تاریخ PAX و ComicCon و این چیزا کی میباشد؟ :-" کلا توی این جور مراسم ها هم همیشه خبرهای جدید میدادن! :d (یه 40-50تایی فکر کنم PAX داریم:-" )

من نمی دونم چرا احساس می کنم تعداد Fighter ها خیلی کمه اگه کسی تریلری که یا چند تا کرکتر ها بازی می کنن رو دیده باشه می فهمه#:-s

در مورد Tag-team باید گفت:
:-o:((

احتمالا یه خبرهایی میشه!
:d
امیدوارم کاراکتر جدید معرفی کنند!
>:)

تاریخ PAX و ComicCon و این چیزا کی میباشد؟
:-"
کلا توی این جور مراسم ها هم همیشه خبرهای جدید میدادن!
:d
(یه 40-50تایی فکر کنم PAX داریم
:-"
)

July 24–27:Comic-on

دوستان Scorpion و Subzero تنها کرکترهایی نیستن که از نسخه قبلی به این نسخ آورده شدن.
Steve Beran طراح کرکترهای بازی تایید کرد کرکترهای قدیمی دیگری به غیر از اسکورپیون و ساب زیرو قرار شده تا به بازی برگردند.
او در گفت و گو با Angry Joe گفت:
ما بین کرکترهای جدید و کرکترهای قدیمی یک بالانس قرار داده ایم. نسخه قبلی، لیست را برای ما خالی کرد و به این ترتیب تیم تصمیم گرفت تا تعدادی کرکتر جدید به بازی اضافه کنند.
و درباره داستان بازی گفتند:
داستان بازی در همان دنیایی که نسخه قبل بود ادامه دارد اما نمیتوانم چیزی بشما بگویم. بیشترین چیزی که میتوانم بگویم این است که اتفاقات این نسخه 25 سال بعد از وقایع مورتال کمبت 9 هستند.
طرفداران ناامید نخواهند شد (از نظر داستان). من خیلی به بچه های درون استودیو افتخار میکنم. ما نویسندگان حقیقتا با استعدادی داریم.
همچنین او درباره کرکتر جدید یعنی Ferra and torr اطلاعاتی داد. Ferra جنگ جوی درشت هیکلی است در حالی که Torr به کمر او چسبیده و برای مبارزه از او پایین می آید. Ferra میتواند از او (Torr) به عنوان یک سلاح و تقریبا مانند یک "توپ بولینگ" استفاده کند.
این احتمالا جاه طلبانه ترین کرکتری است که تا حالا دیده ایم. زیرا شما دارید دو نفر را در یک زمان کنترل میکنید. تعامل این دو میتوانند چالش بر انگیز باشد. در کل یکی از کرکتر های محبوب من است.
منبع

ایا این مشکل منه یا شما ها هم فکر می کنین فریم ریت تریلر کنفرانس سونی خیلی کم بود؟
در کل بعضی بازی ها تو نمایش اشون خیلی خوب ظاهر میشن ولی خود بازی وقتی Release میشه و بازیش میکنی میبینی خیلی افتضاحه مثل Watch Dogs . بعضی ها هم توی نمایش خیلی بد ظاهر میشن اما وقتی Release میشن میبینی بازیش واقعا هیجان انگیز هستش و خیلی خوبه مثل Mortal Kombat

ایا این مشکل منه یا شما ها هم فکر می کنین فریم ریت تریلر کنفرانس سونی خیلی کم بود؟

نمایش داخل کنفرانس سونی که off screen بود ولی توی باقی تریلر هایی که ازش اومده مشکل فریم نداره :دی حالا این فریم به کنار ، کیفیت بصری بازی هم داغون بود :دی همین الانش Dead or Alive 5 کیفیت بصری بالاتری نسبت به MK X داره :دی حالا بماند که DoA 5 سیستم کثیف شدن بدن و لباس و خیس شدن و تعرق هم داره :دی

پ.ن : کرکتر ها کماکان آن بالانس نشون میدن :| ساب زیرو هنوز بعضی حرکاتش اصلاح نشده و فریم زیادی دارن !

در کل بعضی بازی ها تو نمایش اشون خیلی خوب ظاهر میشن ولی خود بازی وقتی Release میشه و بازیش میکنی میبینی خیلی افتضاحه مثل Watch Dogs . بعضی ها هم توی نمایش خیلی بد ظاهر میشن اما وقتی Release میشن میبینی بازیش واقعا هیجان انگیز هستش و خیلی خوبه مثل Mortal Kombat
خب حالا کاراکترای مخفیشون کیا بودن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or