Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
جالب بود! :دی افکت های برقش بس جذاب بود! :دی
ولی احساس میکنم یکم مثل ساب زیروی MK9 کند باشه:-" (مخصوصا اون Lighting Trap و ... خیلی شبیه کلون سلب زیرو بود:-" )
فیتالایتیش رو راستش زیاد حال نکردم:-" امیدوارم دومیش بهتر باشه! :-"

جالب بود! :دی افکت های برقش بس جذاب بود! :دی
ولی احساس میکنم یکم مثل ساب زیروی MK9 کند باشه:-" (مخصوصا اون Lighting Trap و ... خیلی شبیه کلون سلب زیرو بود:-" )
فیتالایتیش رو راستش زیاد حال نکردم:-" امیدوارم دومیش بهتر باشه! :-"

فن هاش خیلی عالی بودن ولی خدا به دادم برسه هنوز این فنه که میره توی سینه یارو میگه لالالاللا رو داره::||:|
با داداشم که مرتال میزدیم پشت سر هم اینو میزد:|||||||
ولی انصافا روی هریک از کارکترا و فناشون خیلی کار شده!

فن هاش خیلی عالی بودن ولی خدا به دادم برسه هنوز این فنه که میره توی سینه یارو میگه لالالاللا رو داره::||:|
با داداشم که مرتال میزدیم پشت سر هم اینو میزد:|||||||
ولی انصافا روی هریک از کارکترا و فناشون خیلی کار شده!

تنها کاری که نشده همینه :دی درستش اینه : انصافاً روی اسکورپیون و فن هاش خیلی کار شده :دی
الان اسکوری که توی MK X هست کالکتوریه از تمام کرکتر ها !!! فریم حرکتاش خیلی کم و سریعه ! اون حرکتی که یه بابایی از زمین میاد بیرون حرکت Noob ـه که اد بون گفته حیفه اسکور نداشته باشه ! یه حرکت پرتاب آتش هم براش گذاشتن مشابه پرتاب یخ سابی بابی :دی یعنی الان حرکت و فیتالیتی ای در تاریخ MK وجود نداره ه برای اسکور لیست نکرده باشن (با اغراق)
توبیاس کجایی که ببینی این اد بون چه تـِری به قافیه زده :دی

تنها کاری که نشده همینه :دی درستش اینه : انصافاً روی اسکورپیون و فن هاش خیلی کار شده :دی
الان اسکوری که توی MK X هست کالکتوریه از تمام کرکتر ها !!! فریم حرکتاش خیلی کم و سریعه ! اون حرکتی که یه بابایی از زمین میاد بیرون حرکت Noob ـه که اد بون گفته حیفه اسکور نداشته باشه ! یه حرکت پرتاب آتش هم براش گذاشتن مشابه پرتاب یخ سابی بابی :دی یعنی الان حرکت و فیتالیتی ای در تاریخ MK وجود نداره ه برای اسکور لیست نکرده باشن (با اغراق)
توبیاس کجایی که ببینی این اد بون چه تـِری به قافیه زده :دی

نه باو مثلا فن های raiden یا فن های این یارو khan

نه باو مثلا فن های raiden یا فن های این یارو khan

لرد رایدن رو که هنوز گیم پلیش رو ندیدم ولی همین کتل خان هم چیز جدیدی نیست یه کرکتر تقریباً کند و قدرتیه :دی
همونطور که گفتم الان انقدر غرق اسکور فنی شدن که باقی کرکتر ها رو یادشون رفته ! قشنگ بساط اینکه دوباره یه سری نوب بیان اسکور وردارن و با کمترین زحمت برنده بشن داره گسترده تر میشه :دی اسکور الان هم اکثر قدرت های کاربردی سایر کرکتر ها (مثل چیزایی که بالاتر گفتم) رو داره هم گرب روی هوا ، هم تلپورت و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه :دی یه زمان بازی انقدر بالانس بود که اگه کسی نوب بود و می خواست بدون کمبو و با تکرار یه سری تک حرکت خاص برنده بشه ، نمیشد ! یه نمونه ـش اون زنجیر (طناب) معروف اسکور که فریم و مدت پرت شدنش جوری بود که اگه یکی می خواست همینحوری بدون هیچ کاری ازش استفاده کنه راحت میشد دفاع کرد و باید در حین کمبو زده میشد ، الان هنوز دست اسکور جلو نیومده زنجیر توی حلق طرفه =)) یعنی جوری شده که طرف با تکرار یکی دو حرکت پشت هم می تونه بازی رو ببره ! :|
یا همین یخ پرت کردن ساب زیرو یه زمان سریع دستش رو میاورد جلو و همون لحظه یخ پرت میشد ، توی MK 9 که بعد از دو ساعت استخاره و حرکات موزون شونصد ساعت دستش رو می برد عقب و یخ تولید می کرد تازه اگه بزرگتر ها اجازه میدادن یخ رو پرت میکرد :دی همچین آن بالانس داغونی توی حرکات یه کرکتر نه تنها راحت دفاع میشه بلکه به شدت خوراک پانیش کردنه :دی توی MK X بهتر شده ولی هنوزم اون عقب رفتن مسخره رو داره :| خلاصه معلوم نیست اینا سر خودشون رو به چی گرم کردن :دی

بهت پیشنهاد می کنم گیم پلی ریدن رو ببینی. فک کنم فقط با ریدن میشه حریف اسکورپیون شد.

با هر کرکتری که حرفه ای بشی و کامل سیستم مبارزه ـش رو درک کنی که نه تنها اسکور بلکه هر کسی رو که بخوای می تونی له کنی :دی ولی خب کماکان این مشکل بالانس هست که هست :دی
حالا رایدن هم میبینم :دی
پ.ن : این اسمش رو همون ژاپنی تلفظ کنیم بهتره :دی چون بخواهیم با لهجه ی انگلیسی بگیم نوشتنش اهم اهم چیزه :دی

آخرین ویرایش:
بهت پیشنهاد می کنم گیم پلی ریدن رو ببینی. فک کنم فقط با ریدن میشه حریف اسکورپیون شد.

- - -ویرایش - - -

با هر کرکتری که حرفه ای بشی و کامل سیستم مبارزه ـش رو درک کنی که نه تنها اسکور بلکه هر کسی رو که بخوای می تونی له کنی :دی ولی خب کماکان این مشکل بالانس هست که هست :دی
حالا رایدن هم میبینم :دی
پ.ن : این اسمش رو همون ژاپنی تلفظ کنیم بهتره :دی چون بخواهیم با لهجه ی انگلیسی بگیم نوشتنش اهم اهم چیزه :دی[/QUOTE]

اون که حرفه ای بشی که آره، اما وقتی بالانس نباشه ( همون طور که خودتون هم گفتین) اسکورپیون چپ و راست فنون مختلف رو اجرا کنه، اونوقت شما به چند فن محدود باشید، از طرفی اسکورپیون به شما یه اپرکات بزنه شما رفتی تو هوا و اونوقت چپ و راست جمله ی گت تو هیر رو میشنوین و به علت سرعت سرسام آور اسکورپیون هیچی از دستتون بر نمیاد مگر مکانیکی به نام زد حمله در بی تعادلی رو اضافه کنند، که اونم تعادل کلی رو بهم میزنه

SUBZERO رو فراموش نکن!دو تا شخصیت رو طوری ساختن که اگه واقعا بتونی باهاش تخصصی بازی کنی فقط سابزیرو اسکرپین رو و فقط اسکورپین سابزیرو رو میتونه شکست بده.و با بازیکنای دیگه خیلی خوب دهن سرویس کن میشه

اون که حرفه ای بشی که آره، اما وقتی بالانس نباشه ( همون طور که خودتون هم گفتین) اسکورپیون چپ و راست فنون مختلف رو اجرا کنه، اونوقت شما به چند فن محدود باشید، از طرفی اسکورپیون به شما یه اپرکات بزنه شما رفتی تو هوا و اونوقت چپ و راست جمله ی گت تو هیر رو میشنوین و به علت سرعت سرسام آور اسکورپیون هیچی از دستتون بر نمیاد مگر مکانیکی به نام زد حمله در بی تعادلی رو اضافه کنند

این حرفه ای شدنه یه مقدار اون آن بالانس رو جبران میکنه :دی چون چشمت جوری عادت میکنه که می فهمی طرف می خواد چیکار کنه و با یه دفاع می تونی طرف رو پانیش کنی :دی اون تله پورت اسکور رو وقتی دفاع کنی عین کوفته قلقلی روی هوا واسه خودش قل می خوره و میشه ترکوندش :دی اون زنجیرش هم دفاع بشه یه ، یه ثانیه ای بی دفاع میشه :دی روی هوا هم میشه بریکر زد که خب باید گاوج اون پایین یکی دوتاش پر باشه :دی ولی خب سرعت خیلی بالایی میخواد که 90% کسایی که بازی میکنن از پسش بر نمیان :دی
اکثر این حرکات یه راهی براش هست ولی خب به شرط حرفه ای شدن :دی اصل بالانس بودن یه بازی اینه که از همون ثانیه ی اول همه متعادل باشن :دی

راجب اسکورپیون بنظرم یه مقدار اغراق میکنید!
از نظر بالانس نبودن بنظرم نوب و اسموک و کابال رو میشه یه جورایی برتر دونست.
واقعن هم کسی با این 3 کاراکتر حرفه ای بشه بردنشون سخته.
اسکورپیون رو اصلن موافق ایسن نیستم باعث برهم خوردن بالانس بازی بشه!!!

راجب اسکورپیون بنظرم یه مقدار اغراق میکنید!
از نظر بالانس نبودن بنظرم نوب و اسموک و کابال رو میشه یه جورایی برتر دونست.
واقعن هم کسی با این 3 کاراکتر حرفه ای بشه بردنشون سخته.
اسکورپیون رو اصلن موافق ایسن نیستم باعث برهم خوردن بالانس بازی بشه!!!

مشکل اینجاست که اسکورپیون مث رایدن(دوستمون گفت اینطوری بنویسم :d) میره تو شکم حریف، مث ساب زیرو آتش پرتاب می کنه ( درسته ساب زیرو یخ پرتاب میکنه اما در عمل یکی هستن) و چند جا دیدم مث کاراکتر محبوب من یعنی نوب سایبوت کاراکتر دوم احضار می کنه.دیگه تو طراحی اش زیاده روی شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or