Mortal Kombat | PS3

تامی این سلاح ها رو قبلا ندیده بودم اما اگه صفحات قبل رو خونده باشی گفته بودم که Ed boon تو مصاحبه ای که چند هفته پیش داشت گفته بود کریتوس از هر شخصیتی در بازی بیشتر سلاح داره.
مرسی برهان ندیده بودم :دی البته همین ویدئو جدیدی که از گیم پلی بازی اومده و کامل نشون میده سبک مبارزه کریتوس رو Blades of Chaos , Cestus , Helios head و... رو میشه دید.

بله بله :d گفتند که بیشترین سلاح رو همین عزیز دل داره :d
بسیار هم عالی:دی

DLC نمیدن که بعدا زئوس و هیدز و پوسایدون و بقیه ی دوستان بیاند تو بازی؟ :d :d :d
می خوای اسم بازی رو به God of War Kombat تغییر بدیم؟:دی

خب وقتی از جانب من ساطع میشه ینی نظر منه دیگه. آخه به نظرم هسته و تخم گیم پلی قبلی رو تو اینم پیاده کردن :دی
تو 1 دقیقه چطور پیام من رو خوندی و جواب هم دادی؟:دی
این رو میدونم اما بیشتر منظورم رو دلیل بود. خوب اگه گیم پلی رو میگی به نظرم از هر 10 نفر 1 نفر خوشش نیومده:دی الان تو این سایت تا حالا تو و مرتضی و نوید از گیم پلی بازی خوشتون نیومده اما بقیه خیلی خوششون اومده. در کل به نظرم بهتره منتظر نقد بازی بمونیم تا ببینم چه مشکلاتی داره!

چطوری Ending داره؟:دی اینا که گفته بودن تو بخش داستانی اصلا نیست؟

آره میشه خیلی جالبه. البته پاراگراف اول فکر کنم به قسمت آنلاین هم اشاره کرده بود.

اتفاقا یک ویژگی فوق العاده و منحصر به فرد هستش. خیلی ها هستند که 3 یا 4 دسته دارند و می تونند به راحتی تو حالت آفلاین بازی کنند.

در حالت آنلاین هم که فوق العاده است این حرکت و می تونی با یکی از دوستانت دوتایی آنلاین بشید تو یک تیم برید و برید در تورنومنت شرکت کنید. به نظر من قابلیت عالی هستش و دو نفر که بازیشون خیلی خوب باشه باهم دیگه هماهنگ بشند می تونند بزنند همه رو بترکونند:دی
این تیکش خیلی باحال بود . :d

اقا برهان میایی یه تورنمت واسه این بازی بذاریم و بعد قوی ترین توو BC رو معرفی کنیم . :d:x:x:x

اینجا دیگه کسی حریفم نمی شه ! /:)

این تیکش خیلی باحال بود . :d

اقا برهان میایی یه تورنمت واسه این بازی بذاریم و بعد قوی ترین توو BC رو معرفی کنیم . :d:x:x:x

اینجا دیگه کسی حریفم نمی شه ! /:)
آره من می تونم تورنومنت رو براتون بزارم اما خودم نمی تونم شرکت کنم که چون که 17ـم که برگردم یک راست میرم شمال و دانشگاه و اونجا هم که اینترنت مناسب برای بازی ندارم:دی اما اگه سیستم آنلاین بازی خوب باشه به نظرم چیز باحالی میشه!

مرسی برهان ندیده بودم:دی
خواهش می کنم:دی

برهان چند وقته کلا یادت رفته هر کی یک نظری داره و حتما نباید اون نظر با نظر بقیه یکی باشه ! :دی
-----------------
با تجربه ای که از دمو دارم ، گیم-پلی کاملا پویا ، گرافیک دلنشین ، انیمیشن های خوب و ... ، واقعا میتونم این موضوع رو به خودم بخورونم که بهترین فایتینگی هست که تا بحال تجربه کردم ، حتی بهتر از Tekken 3 که شیرین ترین خاطرات زندگی Gamer ـیم رو باهاش دارم .

آره من می تونم تورنومنت رو براتون بزارم اما خودم نمی تونم شرکت کنم که چون که 17ـم که برگردم یک راست میرم شمال و دانشگاه و اونجا هم که اینترنت مناسب برای بازی ندارم:دی اما اگه سیستم آنلاین بازی خوب باشه به نظرم چیز باحالی میشه!
نه از نطر من این کارو باید به یک ناظم دیگه بسپاری که اهل MK باشه , فک کنم خیلی ناظم زیاده واسه این کار اگه تونستی یه باهاشون حرف بزنی ببین چی می شه .

اگه کمک خواستی به من بگو من از اون شایان ( War has chance ) ( :d ) بهترم . :d

• Like
Reactions: Ἁlireza
برهان چند وقته کلا یادت رفته هر کی یک نظری داره و حتما نباید اون نظر با نظر بقیه یکی باشه
عده زیادی تو سایت عاشق Halo هستند و این بازی گروه خونیش به من نمیخره. برم تو تاپیکش بگم گیم پلی بازی عقب مونده است شما میای میگی این نظر شماست و محترم؟!
پست ها رو هم اگه کامل خونده باشی گفتم که امیر اولین نفر نیست که فکر می کنه گیم پلی خوب نیست و مرتضی و نوید هم همین عقیده رو داشتند. مسلما نمیشه که از 100 نفر 100ـشون از بازی خوششون بیاد و کاملا هم طبیعی هست. اما وقتی یکی بدون دلیل میگه عقب مونده احترام گذاشتن به نظرش معنی نداره و باید ببینی چرا این حرف رو زده البته با احترام. فروم هم برای بحث کردن هست نه این که فقط بشینی نظر بقیه رو نگاه کنی و سر تایید تکون بدی;)

نه از نطر من این کارو باید به یک ناظم دیگه بسپاری که اهل MK باشه , فک کنم خیلی ناظم زیاده واسه این کار اگه تونستی یه باهاشون حرف بزنی ببین چی می شه .

اگه کمک خواستی به من بگو من از اون شایان ( War has chance ) ( :d ) بهترم . :d
میگم می تونم من کاراش رو انجام بدم میگی به یک ناظم دیگه بدم؟:دی تو بخش PS3 ناظم دیگه نداریم که اهل MK باشه. اما تو 360 بابی و نوید هستند.

نه شایان یک چیز دیگه هست:دی

برهان اشاره کرد :d منم تایید میکنم :d این هلی کوپتر و اژدها خیلی باحال بودن! حال کردم شدید :d
فقط این تابلوی تبلیغاتی جانی کیج کجا بودش ؟ :d

برهان اشاره کرد :d منم تایید میکنم :d این هلی کوپتر و اژدها خیلی باحال بودن! حال کردم شدید :d
فقط این تابلوی تبلیغاتی جانی کیج کجا بودش ؟ :d
اون تابلو تبلیغاتی سمت راست راست صفحه بودش:دی خداییش هم خیلی تریلر باحالی بود و از همکاری اون دو شخصیت هم که اون ور گفتم به شدت پشتیبانی میشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or