Sweet Jesus
کاربر سایت
خب وقتی از جانب من ساطع میشه ینی نظر منه دیگه. آخه به نظرم هسته و تخم گیم پلی قبلی رو تو اینم پیاده کردن 
مرسی برهان ندیده بودمتامی این سلاح ها رو قبلا ندیده بودم اما اگه صفحات قبل رو خونده باشی گفته بودم که Ed boon تو مصاحبه ای که چند هفته پیش داشت گفته بود کریتوس از هر شخصیتی در بازی بیشتر سلاح داره.
بسیار هم عالیبله بله :d گفتند که بیشترین سلاح رو همین عزیز دل داره :d
می خوای اسم بازی رو به God of War Kombat تغییر بدیم؟DLC نمیدن که بعدا زئوس و هیدز و پوسایدون و بقیه ی دوستان بیاند تو بازی؟ :d :d :d
تو 1 دقیقه چطور پیام من رو خوندی و جواب هم دادی؟خب وقتی از جانب من ساطع میشه ینی نظر منه دیگه. آخه به نظرم هسته و تخم گیم پلی قبلی رو تو اینم پیاده کردن![]()
این تیکش خیلی باحال بود . :dچطوری Ending داره؟اینا که گفته بودن تو بخش داستانی اصلا نیست؟
آره میشه خیلی جالبه. البته پاراگراف اول فکر کنم به قسمت آنلاین هم اشاره کرده بود.
اتفاقا یک ویژگی فوق العاده و منحصر به فرد هستش. خیلی ها هستند که 3 یا 4 دسته دارند و می تونند به راحتی تو حالت آفلاین بازی کنند.
در حالت آنلاین هم که فوق العاده است این حرکت و می تونی با یکی از دوستانت دوتایی آنلاین بشید تو یک تیم برید و برید در تورنومنت شرکت کنید. به نظر من قابلیت عالی هستش و دو نفر که بازیشون خیلی خوب باشه باهم دیگه هماهنگ بشند می تونند بزنند همه رو بترکونند![]()

آره من می تونم تورنومنت رو براتون بزارم اما خودم نمی تونم شرکت کنم که چون که 17ـم که برگردم یک راست میرم شمال و دانشگاه و اونجا هم که اینترنت مناسب برای بازی ندارماین تیکش خیلی باحال بود . :d
اقا برهان میایی یه تورنمت واسه این بازی بذاریم و بعد قوی ترین توو BC رو معرفی کنیم . :d
اینجا دیگه کسی حریفم نمی شه !![]()
خواهش می کنممرسی برهان ندیده بودم![]()
نه از نطر من این کارو باید به یک ناظم دیگه بسپاری که اهل MK باشه , فک کنم خیلی ناظم زیاده واسه این کار اگه تونستی یه باهاشون حرف بزنی ببین چی می شه .آره من می تونم تورنومنت رو براتون بزارم اما خودم نمی تونم شرکت کنم که چون که 17ـم که برگردم یک راست میرم شمال و دانشگاه و اونجا هم که اینترنت مناسب برای بازی ندارماما اگه سیستم آنلاین بازی خوب باشه به نظرم چیز باحالی میشه!
عده زیادی تو سایت عاشق Halo هستند و این بازی گروه خونیش به من نمیخره. برم تو تاپیکش بگم گیم پلی بازی عقب مونده است شما میای میگی این نظر شماست و محترم؟!برهان چند وقته کلا یادت رفته هر کی یک نظری داره و حتما نباید اون نظر با نظر بقیه یکی باشه

میگم می تونم من کاراش رو انجام بدم میگی به یک ناظم دیگه بدم؟نه از نطر من این کارو باید به یک ناظم دیگه بسپاری که اهل MK باشه , فک کنم خیلی ناظم زیاده واسه این کار اگه تونستی یه باهاشون حرف بزنی ببین چی می شه .
اگه کمک خواستی به من بگو من از اون شایان ( War has chance ) ( :d ) بهترم . :d
MK9 قراره تو تورنمنت EVO 2011 که 2 ماه دیگه تو لاس وگاس برگزار میشه استفاده بشه![]()
اینجا مثل اینکه تراکم MK بازها بیشترهویدئو جدید و اختصاصی Eurogamer از بازی :
http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-mortal-kombat-footage?size=large
اون تابلو تبلیغاتی سمت راست راست صفحه بودشبرهان اشاره کرد :d منم تایید میکنم :d این هلی کوپتر و اژدها خیلی باحال بودن! حال کردم شدید :d
فقط این تابلوی تبلیغاتی جانی کیج کجا بودش ؟ :d