نه وحید بازی نکردم. متاسفانه کنسولم پیشم نیست وگرنه تاحالا حتما امتحانش کرده بودمبرهان تو دمو رو بازی کردی؟
انتظاراتت رو بروارده کرد؟
مبارزه ها سریع بود؟
خبر خبر خبر :d یک سری خبر در مورد کریتوس :d
این جمله ها رو خود PS BLOG پررنگ کرده بود :d توضیحات بیشترم هرکی میخواد بره اینجا :d
Yes, Kratos has an ending
Yes, Kratos has a fatality
Yes, Kratos has a stage. And yes, it has a stage fatality
Yes, Kratos is being carefully balanced
Yes, Kratos uses X Weapon
No, Kratos won’t participate in Test Your Might
سلاح هایی که توی MK استفاده میکنه عبارتند از :
Bow, Cestus, Blade of Olympus, Icarus Wings, Helios head , the Blades of Chaos.
به به ! چه شود :d :d :d
واو !According to what I can only assume is Ed Boon's twitter account, four players will be able to play simultaneously in Mortal Kombat 9's tag team mode. This could really make teams tournaments interesting, and I hope to see tournament goers trying it out.
"RT @ChuckPatoDuck I have 1 question. Is there 4 players offline? (MK9) Noobde: Yes, 4 people can play on 1 console (tag-team)."

بشه خیلی lol میشه !واو !
یعنی مبارزات تیمی رو میشه به صورت 2 به 2 بازی کرد و هر بازیکن کنترل یه مبارز رو در اختیار داره !
جالبه![]()

دوستان آیا میشه دمو را روی CTW 3.55 اجرا کرد یا هنوز نه؟
سلام دوستان معلوم نیس بازی دقیقا کی میاد؟
چطوری Ending داره؟خبر خبر خبر :d یک سری خبر در مورد کریتوس :d
این جمله ها رو خود PS BLOG پررنگ کرده بود :d توضیحات بیشترم هرکی میخواد بره اینجا :d
Yes, Kratos has an ending
Yes, Kratos has a fatality
Yes, Kratos has a stage. And yes, it has a stage fatality
Yes, Kratos is being carefully balanced
Yes, Kratos uses X Weapon
No, Kratos won’t participate in Test Your Might
آره میشه خیلی جالبه. البته پاراگراف اول فکر کنم به قسمت آنلاین هم اشاره کرده بود.واو !
یعنی مبارزات تیمی رو میشه به صورت 2 به 2 بازی کرد و هر بازیکن کنترل یه مبارز رو در اختیار داره !
جالبه![]()
اتفاقا یک ویژگی فوق العاده و منحصر به فرد هستش. خیلی ها هستند که 3 یا 4 دسته دارند و می تونند به راحتی تو حالت آفلاین بازی کنند.بشه خیلی lol میشه !
این یعنی چی نفر با یک کنسول !
اوون می گه R1 رو بزن من بیام این میگه R1 بزن من میام خیلی باحال میشه !![]()
خوب این نظر تو هست و دلیل نمیشه که همه موافق باشند به نظر من هم این بازی یکی از داغون ترین فایتینگ های این نسل بود که مورد توجه من قرار نگرفت اما مسلما چون امتیاز خوبی گرفته یعنی قابلیت های خوبی داشته. سعی کن این رو جابندازی که چیزی که مطابق با سلیقه تو نیست دلیل نمیشه عقب مونده ترین فایتینگ باشه. اگه تو فقط به خاطر 4تا کرتر این رو نسبت به DC که هیچی نداشت ترجیح میدی کلا ......
شما که استاد فایتینگ هستی حتما تریلرهای Challenge Tower و Graveyard و Tag Team و Ladder و Story Mode رو دیدی یا در موردشون شنیدی. حالا نمیدونم با این همه بخش چطور میشه که شاهد یک بازی مبارزه ای عقب مونده باشیم. چون گیم پلیش هم به دل خیلی ها نشسته و تک و توک کسی هست که باهاش حال نکرده!
SF نه اما به نظر من میتونه با MvC مقابله کنه. البته این نظر من هست و ممکنه اشتباه باشه اما با توجه به چیزایی که تو بازی هست پتانسیلش رو داره. تو Challenge Tower پر مینی گیم هستش که اینا هم جزو گیم پلی بازی حساب میشه. از لحاظ درگیر کردن با وجود Graveyard و خریدن کلی آیتم از اون تو مطمئن باش موندگاری هم داره. بخش آنلاین هم که با وجود این Team Tag که الان گفتند تو آنلاین هم میشه بازی کرد به نظرم خیلی جذاب میشه.من بازیش نکردم که نظر قطعیمو بدم. ولی از چیزی که دیدم عملن مطمئنم این بازی بازی نیس که بخواد تورنمنت خور بشه یا مث MvC یا حتی SF کنار کنسول گیمرا بمونه؛ بعد یه مدت تو قفسس. حالا باس بازی کنم خب. عقب موندن از گیم پلی جهانی با مد برطرف نمیشه. مکانیزم بازی باید تغییر کنه.
حالا باس گیم پلی رو تجربه کنم تا تز بدم بطور قطعی. و البته نظرم خیلی واس خودم محترمه حکمن. سعی کن این رو جا بندازی که بازی که به نظر من عقب موندست حق دارم بیام بگم به نظر من عقب موندس.
پ.ن: البته خیلی خوبه که نسخ قبلی بازی انتظار منو اینقدر آوردن پایین. بازی خوب باشه بهتر جلوه میکونه برام
تامی این سلاح ها رو قبلا ندیده بودم اما اگه صفحات قبل رو خونده باشی گفته بودم که Ed boon تو مصاحبه ای که چند هفته پیش داشت گفته بود کریتوس از هر شخصیتی در بازی بیشتر سلاح داره.فکر کنم بیشترین سلاح متعلق به همین کریتوس باشه، هرچی داشته از سری گاو ورداشته با خودش آورده!![]()