Mortal Kombat | PS3

برهان تو دمو رو بازی کردی؟
انتظاراتت رو بروارده کرد؟
مبارزه ها سریع بود؟
نه وحید بازی نکردم. متاسفانه کنسولم پیشم نیست وگرنه تاحالا حتما امتحانش کرده بودم:دی بازی اصلی هم ایشالا 3-4 هفته دیگه میاد و میزنیم به بدن:دی

خبر خبر خبر :d یک سری خبر در مورد کریتوس :d
این جمله ها رو خود PS BLOG پررنگ کرده بود :d توضیحات بیشترم هرکی میخواد بره اینجا :d

Yes, Kratos has an ending

Yes, Kratos has a fatality

Yes, Kratos has a stage. And yes, it has a stage fatality

Yes, Kratos is being carefully balanced

Yes, Kratos uses X Weapon

No, Kratos won’t participate in Test Your Might

سلاح هایی که توی MK استفاده میکنه عبارتند از :

Bow, Cestus, Blade of Olympus, Icarus Wings, Helios head , the Blades of Chaos.

به به ! چه شود :d :d :d

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
این جمله ها رو خود PS BLOG پررنگ کرده بود :d توضیحات بیشترم هرکی میخواد بره اینجا :d

سلاح هایی که توی MK استفاده میکنه عبارتند از :

Bow, Cestus, Blade of Olympus, Icarus Wings, Helios head , the Blades of Chaos.

به به ! چه شود :d :d :d

اونی که ما دیدیم Blades Of Exile بود !

According to what I can only assume is Ed Boon's twitter account, four players will be able to play simultaneously in Mortal Kombat 9's tag team mode. This could really make teams tournaments interesting, and I hope to see tournament goers trying it out.

"RT @ChuckPatoDuck I have 1 question. Is there 4 players offline? (MK9) Noobde: Yes, 4 people can play on 1 console (tag-team)."
واو !
یعنی مبارزات تیمی رو میشه به صورت 2 به 2 بازی کرد و هر بازیکن کنترل یه مبارز رو در اختیار داره !
جالبه :-?

واو !
یعنی مبارزات تیمی رو میشه به صورت 2 به 2 بازی کرد و هر بازیکن کنترل یه مبارز رو در اختیار داره !
بشه خیلی lol میشه !

این یعنی چی نفر با یک کنسول ! :))

اوون می گه R1 رو بزن من بیام این میگه R1 بزن من میام خیلی باحال میشه ! :))

چطوری Ending داره؟:دی اینا که گفته بودن تو بخش داستانی اصلا نیست؟

واو !
آره میشه خیلی جالبه. البته پاراگراف اول فکر کنم به قسمت آنلاین هم اشاره کرده بود.

بشه خیلی lol میشه !

این یعنی چی نفر با یک کنسول ! :))

اوون می گه R1 رو بزن من بیام این میگه R1 بزن من میام خیلی باحال میشه ! :))
اتفاقا یک ویژگی فوق العاده و منحصر به فرد هستش. خیلی ها هستند که 3 یا 4 دسته دارند و می تونند به راحتی تو حالت آفلاین بازی کنند.

در حالت آنلاین هم که فوق العاده است این حرکت و می تونی با یکی از دوستانت دوتایی آنلاین بشید تو یک تیم برید و برید در تورنومنت شرکت کنید. به نظر من قابلیت عالی هستش و دو نفر که بازیشون خیلی خوب باشه باهم دیگه هماهنگ بشند می تونند بزنند همه رو بترکونند:دی

خوب این نظر تو هست و دلیل نمیشه که همه موافق باشند به نظر من هم این بازی یکی از داغون ترین فایتینگ های این نسل بود که مورد توجه من قرار نگرفت اما مسلما چون امتیاز خوبی گرفته یعنی قابلیت های خوبی داشته. سعی کن این رو جابندازی که چیزی که مطابق با سلیقه تو نیست دلیل نمیشه عقب مونده ترین فایتینگ باشه. اگه تو فقط به خاطر 4تا کرتر این رو نسبت به DC که هیچی نداشت ترجیح میدی کلا ......

شما که استاد فایتینگ هستی حتما تریلرهای Challenge Tower و Graveyard و Tag Team و Ladder و Story Mode رو دیدی یا در موردشون شنیدی. حالا نمیدونم با این همه بخش چطور میشه که شاهد یک بازی مبارزه ای عقب مونده باشیم. چون گیم پلیش هم به دل خیلی ها نشسته و تک و توک کسی هست که باهاش حال نکرده!

من بازیش نکردم که نظر قطعیمو بدم. ولی از چیزی که دیدم عملن مطمئنم این بازی بازی نیس که بخواد تورنمنت خور بشه یا مث MvC یا حتی SF کنار کنسول گیمرا بمونه؛ بعد یه مدت تو قفسس. حالا باس بازی کنم خب. عقب موندن از گیم پلی جهانی با مد برطرف نمیشه. مکانیزم بازی باید تغییر کنه.

حالا باس گیم پلی رو تجربه کنم تا تز بدم بطور قطعی. و البته نظرم خیلی واس خودم محترمه حکمن. سعی کن این رو جا بندازی که بازی که به نظر من عقب موندست حق دارم بیام بگم به نظر من عقب موندس. :دی

پ.ن: البته خیلی خوبه که نسخ قبلی بازی انتظار منو اینقدر آوردن پایین. بازی خوب باشه بهتر جلوه میکونه برام

بله بله :d گفتند که بیشترین سلاح رو همین عزیز دل داره :d فقط همینطور که امیرحسین اشاره کرد اون BoE هست که داره! حالا نمیدونم چرا تو مصاحبه گفته بودند BoC ( که البته اکثرا سلاح کریتوس رو به این نام میشناسند :d )
در مورد پایان هم این چیزایی که فهمیدم تو این مایه ها بود که اول قرار نبود پایان داشته باشه ولی با خودشون گفتند وقتی کسی Ladder رو تموم کنه منتظر یک چیزی هست :d پس خوب پایان براش میزاریم :d ( این ترجمه نیستا! در کل منظورشون همچین چیزی بود :d )

برای فیتالایتی هم 10 تا طرح داشتند که بالاخره یکیش رو عملی کردند! :d
در مورد stage fatality هم گفتند خفن ترین stage fatality در بین تمام MKهاست :d جو دارن میدن شما زیاد جدی نگیرید :d
DLC نمیدن که بعدا زئوس و هیدز و پوسایدون و بقیه ی دوستان بیاند تو بازی؟ :d :d :d

من بازیش نکردم که نظر قطعیمو بدم. ولی از چیزی که دیدم عملن مطمئنم این بازی بازی نیس که بخواد تورنمنت خور بشه یا مث MvC یا حتی SF کنار کنسول گیمرا بمونه؛ بعد یه مدت تو قفسس. حالا باس بازی کنم خب. عقب موندن از گیم پلی جهانی با مد برطرف نمیشه. مکانیزم بازی باید تغییر کنه.

حالا باس گیم پلی رو تجربه کنم تا تز بدم بطور قطعی. و البته نظرم خیلی واس خودم محترمه حکمن. سعی کن این رو جا بندازی که بازی که به نظر من عقب موندست حق دارم بیام بگم به نظر من عقب موندس. :دی

پ.ن: البته خیلی خوبه که نسخ قبلی بازی انتظار منو اینقدر آوردن پایین. بازی خوب باشه بهتر جلوه میکونه برام
SF نه اما به نظر من میتونه با MvC مقابله کنه. البته این نظر من هست و ممکنه اشتباه باشه اما با توجه به چیزایی که تو بازی هست پتانسیلش رو داره. تو Challenge Tower پر مینی گیم هستش که اینا هم جزو گیم پلی بازی حساب میشه. از لحاظ درگیر کردن با وجود Graveyard و خریدن کلی آیتم از اون تو مطمئن باش موندگاری هم داره. بخش آنلاین هم که با وجود این Team Tag که الان گفتند تو آنلاین هم میشه بازی کرد به نظرم خیلی جذاب میشه.

خوب به نظر تو عقب موندس باشه مشکلی نیست:دی اما قبلش بگی به نظر من بهتر هست چون من همچین چیزی رو ندیدم. به نظرم هم بهتره هرکی هر ایرادی میگیری با دلیل بیاد بگه. همین جوری که نمیشه بگی فلان بازی به نظر من ضعیف هست یا عقب مونده است. اگه از نظر تو اینجوری میشه خوب پس کلا تو زمینه رسوندن نظرت به مخاطب مشکل داری:دی در کل هنوز هم متوجه نشدم چرا و به چه دلیلی اون کلمه رو به کار بردی چون اصولا توضیح نمیدی!

پ.ن: نسخه قبلی که افتضاح بود به نظر من و اصلا ربطی به این سری نداشت. من اون قدر هم بازی نکردمش چون خوشم نیومد.

فکر کنم بیشترین سلاح متعلق به همین کریتوس باشه، هرچی داشته از سری گاو ورداشته با خودش آورده! :دی
تامی این سلاح ها رو قبلا ندیده بودم اما اگه صفحات قبل رو خونده باشی گفته بودم که Ed boon تو مصاحبه ای که چند هفته پیش داشت گفته بود کریتوس از هر شخصیتی در بازی بیشتر سلاح داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or