Mortal Kombat | PS3

نه
ما با استاد ermac همه رو نفله میکنیم:d

طرفدار پیدا کردم =)) الان بهت یه امتیاز شیرین روانه میکنم :d

من مطمئن هستم كه كاراكترهاي Noob Saibot و Kratos بالانس بازيو بهم ميزنن

زبونت و درجا گاز بگیر :d

گر چه کمی موافقم :d

من فقط تو این موندم اون 5 تایی که معرفی نشدن چه کسانی میتونن باشن :d یکی و دوست دارم باشه میترسم بگم من و بترکونین یا بهم بخندین :دی

ممنون.

دوستان اگه نتونستید ببینید اینو من تبدیلش کردم.با فرمت FLV

Mortal Kombat 9 Kratos Trailer

اگه اجرا نمیشه ببخشید خلاصه!:d

به نظر من که خیلی عالی مَچ شده با دنیای MK .ولی باز به نظر یه خورده هنوز قدرتش بالاس نسبت به بقیه.البته احتمالا بَلِنس رو یه جورایی رعایت کردن،حالا باید ببینیم چی میشه.

آی نفس کش)x کی میخواد رفیق منو سوسک کنه
خودم با کریتوس همه رو له خواهم کرد
و زمانی میرسد که همه به دست کریتوس کشته خواهند شد:d
اولا شما خودتو کنترل کن دوست عزیز!!:d:d.زیاد حرص نخور!!
دوما بهتر بود جمله اخرتو اینطور میگفتی که همه جزء Scorpion به دست کریتوس کشته میشن.چون اون کچل :d:dبی خاصیت قراره بدست نینجای محبوب اسکرپین کشته بشه!!:d:d.

• Like
Reactions: Quarantine
ریو چرا باید باشه آخه؟ با کریتوس اون هم. تو تریلر کریتوس. که تهش میگه پلی استیشن :دی من متاسفانه در زمینه فایتینگ فعالم ولی حال ندارم بیام اینورا. ارمکه ها

ریو چرا باید باشه آخه؟ با کریتوس اون هم. تو تریلر کریتوس. که تهش میگه پلی استیشن :دی من متاسفانه در زمینه فایتینگ فعالم ولی حال ندارم بیام اینورا. ارمکه ها
امیر هم گفت(تو نه ها یکی دیگه:دی). به نظر من ermac نیستش چون با اون لباس های اصلیش فرق داره:دی اما یک عکس نشون داد که پشت جفتشون یک نشان زرد رنگ بود که مطمئن شدم ermac هست.

در مورد ریو هم خوب معمولا به این چیزا میگن سورپرایز! در مورد فعال بودن خوب حال نداری بیای اینورا حداقل تو تحریریه که می تونستی بیای نظر بدی در مورد بازی!

امیر(akiba) این ویدئوهایی که پایین میزارم رو حتما نگاه کن:دی

تو این ermac اصلی رو می تونی ببینی

این ویدئو هم مربوط به شخصیت Kabal هستش.

این یک ویدئو هست که کل شخصیت های قابل انتخاب رو که به نظر یکی هست نشون میده. حضور Sheeva هم جالبه:دی

این هم همون شخصیت هست که من میگم که تو این تریلر و اونی که تو پست قبل گذاشتم می تونی ببینی.

خوب برهان این ارمک اصلی که میگی همونه که تو تریلر کریتوس هم بود دیگه :d :d :d
تریلر کابال رو هم از GTTV دیدم :d اگر فرق داره بگو برم ببینم :d
این عکس شخصیت های قابل بازی هم نصفشون عکس اصلیشون نیست کلا با فوتوشاپ ساخته شده این تصویر :d مثلا ما عکس نووب رو توی صفحه ی انتخاب شخصیت های MK9 دیدیم ولی اینجا عکس نسخه های PS2ـش هست :d یا مثلا جید و ارمک که معلوم نیست مال چه عهدی هستند :d Smoke و Rain هم هنوز رسما معرفی نشدند! :d
شِوا هم توی تریلر رایدن (اون اولی که کمتر گیم پلی داشت :d ) تصویرش نشون داده شد ولی هنوز نمیدونیم قابل بازیه یا نه :d
بعد تعداد شخصیت های معرفی شده بیشتر از اینه :d شاید یک تغییری توی تعداد ردیف ها ایجاد بشه :d شایدم یک سری اصلا قابل انتخاب کردن نباشند! :d مثلا کوان چی و سایبر ساب زیرو به خاطر اون اچیومنت میشه گفت که قابل انتخاب هستند ولی توی این تصویر هیچی ازشون معلوم نیست :d کلا یکی عشقی ساختتش :d

خوب برهان این ارمک اصلی که میگی همونه که تو تریلر کریتوس هم بود دیگه :d :d :d
تریلر کابال رو هم از GTTV دیدم :d اگر فرق داره بگو برم ببینم :d
این عکس شخصیت های قابل بازی هم نصفشون عکس اصلیشون نیست کلا با فوتوشاپ ساخته شده این تصویر :d مثلا ما عکس نووب رو توی صفحه ی انتخاب شخصیت های MK9 دیدیم ولی اینجا عکس نسخه های PS2ـش هست :d یا مثلا جید و ارمک که معلوم نیست مال چه عهدی هستند :d Smoke و Rain هم هنوز رسما معرفی نشدند! :d
شِوا هم توی تریلر رایدن (اون اولی که کمتر گیم پلی داشت :d ) تصویرش نشون داده شد ولی هنوز نمیدونیم قابل بازیه یا نه :d
بعد تعداد شخصیت های معرفی شده بیشتر از اینه :d شاید یک تغییری توی تعداد ردیف ها ایجاد بشه :d شایدم یک سری اصلا قابل انتخاب کردن نباشند! :d مثلا کوان چی و سایبر ساب زیرو به خاطر اون اچیومنت میشه گفت که قابل انتخاب هستند ولی توی این تصویر هیچی ازشون معلوم نیست :d کلا یکی عشقی ساختتش :d
خوب من هم چون پیدا کردم برات قرارش دادم که کامل مطمئن بشیم:دی
من اون رو ندیدم:دی میخوای لینکش رو بزار که من ببین تو هم این رو ببین!
خوبی؟:دی خوب تو پست قبل گفتم که نظر یکی هست و خودش قرار داده. نگفتم که اصلی هست. فقط حضور Sheeva از نظرم جالب بود. احساس می کنم شاید باشه:دی rain که بعید میدونم اصلا باشه چون داستانش خیلی مربوط به زمان Mk 2 ,3 نیست اما Smoke رو من مطمئنم هست:دی
آره شخصیت هایی که قابل بازی بودنشون تایید نشده هستند:دی Shao Kahn و Goro هم من ندیدم که تایید شده باشند!
بفرما smile:دی

من کلن به این نسخه هم امید خاصی ندارم. عقب مونده از فایتینگ جهانی؛ سیستم Fatalityش بعد دو هفته جوابگو نخواهد بود و کلن اگه به عشق یه سری کرکتر نبود قد دی سی هم براش ارزش قائل نبودم.

من کلن به این نسخه هم امید خاصی ندارم. عقب مونده از فایتینگ جهانی؛ سیستم Fatalityش بعد دو هفته جوابگو نخواهد بود و کلن اگه به عشق یه سری کرکتر نبود قد دی سی هم براش ارزش قائل نبودم.
اقا جان من از این حرفا نزنید من خودم که اینقدر MK رو دوست دارم با دیدن بعضی حرفا از بهترین بازیم هم حالام بهم می خوره . :|

اخه یعنی چی ! :|:|:|:|

واسه چی عزیز؟

میشه دلایلت رو بگی ما هعم بدونیم؟;)

خوب این نظر تو هست و دلیل نمیشه که همه موافق باشند به نظر من هم این بازی یکی از داغون ترین فایتینگ های این نسل بود که مورد توجه من قرار نگرفت اما مسلما چون امتیاز خوبی گرفته یعنی قابلیت های خوبی داشته. سعی کن این رو جابندازی که چیزی که مطابق با سلیقه تو نیست دلیل نمیشه عقب مونده ترین فایتینگ باشه. اگه تو فقط به خاطر 4تا کرتر این رو نسبت به DC که هیچی نداشت ترجیح میدی کلا ......

شما که استاد فایتینگ هستی حتما تریلرهای Challenge Tower و Graveyard و Tag Team و Ladder و Story Mode رو دیدی یا در موردشون شنیدی. حالا نمیدونم با این همه بخش چطور میشه که شاهد یک بازی مبارزه ای عقب مونده باشیم. چون گیم پلیش هم به دل خیلی ها نشسته و تک و توک کسی هست که باهاش حال نکرده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or