Mortal Kombat | PS3

نه دیگه توی دمو هم فرق داشتن! رنگ لباس یکی پررنگ تر بود! فقط مال جانی کیج بود که به جای خط آبی، خط قرمز روی شلوارش بود! :d
یکم با دقت بیشتری به اسکورپیون نگاه کنید :d

نمیدونم تکراریه یا نه ! ولی اینجا یه ویدئو از Kratos هست که بیشتر از ویدئوهای قبلی گیم پلی نشون میده ! وسط بازی QTE هم اجرا میکنه ! lol :دی

wow عجب چیزی بود :دی همه حرکات کریتوس رو بازسازی کردن. دقیقاً انگار داری خود GOW III رو بازی می کنی :دی
stage ـش هم دقیقاً همون جای Boss Fight آخر بازی با زئوسه.

نمیدونم تکراریه یا نه ! ولی اینجا یه ویدئو از Kratos هست که بیشتر از ویدئوهای قبلی گیم پلی نشون میده ! وسط بازی QTE هم اجرا میکنه ! lol :دی
یک لحظه فکر کردم صحنه مبارزه زئوس با کریتوس آخر GOW3 هست! :d
به Stage هم رحم نکردن! :دی

پ.ن: Quick Time Event !!!!

نه دیگه توی دمو هم فرق داشتن! رنگ لباس یکی پررنگ تر بود! فقط مال جانی کیج بود که به جای خط آبی، خط قرمز روی شلوارش بود! :d
یکم با دقت بیشتری به اسکورپیون نگاه کنید :d

پس برم یه بار دیگه بازی کنم:d ولی خیلی از همدیگه متفاوت نکردن (رنگ لباس رو میگم), لااقل میتونستن یه Costume دیگه واسه کرکتر تکراری طراحی کنن.

اون تریلر کریتوس خیلی مسخره بود

اصلا ادم رو از حال و هوای MK میندازه
احساس میکردم دارم تریلر GOW3 رو میبینم

واقعا شخصیتش به درد این بازی نمیخوره

آخرین ویرایش:
حالا شما که نمیخوای با کریتوس بازی کنی :d
ما عشاق کریتوس هستیم که میخوایم بازیش کنیم! و هم باهاش حال کردیم! هم احساس میکنیم خیلی گروه خونیش به این بازی میخوره :d

• Like
Reactions: hosein me and u.s.a
یک چیزی در باره کریتوس بگم تو این تریلر که دیدم داش همه را می ترکوند:d ولی باید بگم که بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت
چون تو واقعیت باز ی چیز دیگه ای هست اون همه کاراکتر با اون همه قدرت و فوت و فن امکان نداره به این راحتی از کریتوس کتک بخورند :d

نه
ما با استاد ermac همه رو نفله میکنیم:d
ههههههههههههههه :d

مگه اینکه تو رویا به سر ببری ..:((

شاید داشتی با cpu بازی میکردی یه خورده لول بازی رو پایین گزاشتی دور ورد داشته =)) دوران قبلو میگم

کریتوس بحثش جداست نباید خونش به دست نینجاها می ریخت >:):">

چون کلمه همه رو زدی شاید دیدم شامل منم میشه شاید نمی شه اگه می شد اینم

پیشکشت تا روز عرضه بازی بعدشم خوب تمرین کن نینجاها همشون خوب فن باشی یعنی

می شه همش من قدرم :-o

از طرف یکی از نینجونها ...

البته بگما
من توی mk3 استاد رو بر میداشتم
یهو دیدن توی این یکی ضعیف بود یا مثل قدیم نچسبید بهون رفتیم سمت noob >:d<

دوستانی که تجربه انلاین فایتینگ داشتن
تا حالا به لگ بر خوردن؟

دستت درد نکنه یعنی ما رو اینقدر کوچیک می دونی ! :|

تازشم خیلی فیلم برداریش بد بود بد نشون می داد ! :|:|:|
اون اولش گفتم چون سنت رو نمیدونم شروع جملم این بود که نمیدونم سنت قد میده یا نه. پست رو کامل و درست بخون!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد Stage مربوط به کریتوس هم که من قبلا یک تریلر تو youtube دیده بودم و به امیر هم گفتم اون نبردگاه اختصاصی برای کریتوس همون محل مبارزه با Zeus هستش:دی در مورد QTE هم نظری ندارم. اما اگه یادتون باشه یک مصاحبه چند صفحه پیش براتون گذاشته بودم که ed boon با Gamespot داشت. اونجا در مورد کریتوس هم حرف زد گفت ما جوری طراحی نکردیمش که بالانس بازی بهم بخوره اما اگه کسی تکنیک هاش رو یاد بگیره و درست استفاده کنه شخصیت قدرتمندی هست و از تمام شخصیت های داخل بازی سلاح های بیشتری داره مثل شمشیر و تیرکمان و ....

در مورد Noob هم میبینم که طرفدارهای جدید هم داره پیدا میکنه:دی شخصیت باحالی هست و فکر کنم یکی از معدود افرادی باشه که بشه باهاش کریتوس رو راحت سوسک کرد:دی

اون اولش گفتم چون سنت رو نمیدونم شروع جملم این بود که نمیدونم سنت قد میده یا نه. پست رو کامل و درست بخون!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد Stage مربوط به کریتوس هم که من قبلا یک تریلر تو youtube دیده بودم و به امیر هم گفتم اون نبردگاه اختصاصی برای کریتوس همون محل مبارزه با Zeus هستش:دی در مورد QTE هم نظری ندارم. اما اگه یادتون باشه یک مصاحبه چند صفحه پیش براتون گذاشته بودم که ed boon با Gamespot داشت. اونجا در مورد کریتوس هم حرف زد گفت ما جوری طراحی نکردیمش که بالانس بازی بهم بخوره اما اگه کسی تکنیک هاش رو یاد بگیره و درست استفاده کنه شخصیت قدرتمندی هست و از تمام شخصیت های داخل بازی سلاح های بیشتری داره مثل شمشیر و تیرکمان و ....

در مورد Noob هم میبینم که طرفدارهای جدید هم داره پیدا میکنه:دی شخصیت باحالی هست و فکر کنم یکی از معدود افرادی باشه که بشه باهاش کریتوس رو راحت سوسک کرد:دی
آی نفس کش)x کی میخواد رفیق منو سوسک کنه
خودم با کریتوس همه رو له خواهم کرد
و زمانی میرسد که همه به دست کریتوس کشته خواهند شد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or