یک لحظه فکر کردم صحنه مبارزه زئوس با کریتوس آخر GOW3 هست! :d
نه دیگه توی دمو هم فرق داشتن! رنگ لباس یکی پررنگ تر بود! فقط مال جانی کیج بود که به جای خط آبی، خط قرمز روی شلوارش بود! :d
یکم با دقت بیشتری به اسکورپیون نگاه کنید :d
حالا شما که نمیخوای با کریتوس بازی کنی :d
ما عشاق کریتوس هستیم که میخوایم بازیش کنیم! و هم باهاش حال کردیم! هم احساس میکنیم خیلی گروه خونیش به این بازی میخوره :d
ای بابا.وحید جان ermac مقابل Scorpion هیچی نیست!!:d:dنه
ما با استاد ermac همه رو نفله میکنیم:d
ههههههههههههههه :dنه
ما با استاد ermac همه رو نفله میکنیم:d

دوران قبلو میگم 

اون اولش گفتم چون سنت رو نمیدونم شروع جملم این بود که نمیدونم سنت قد میده یا نه. پست رو کامل و درست بخون!دستت درد نکنه یعنی ما رو اینقدر کوچیک می دونی !
تازشم خیلی فیلم برداریش بد بود بد نشون می داد !![]()
آی نفس کش)x کی میخواد رفیق منو سوسک کنهاون اولش گفتم چون سنت رو نمیدونم شروع جملم این بود که نمیدونم سنت قد میده یا نه. پست رو کامل و درست بخون!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در مورد Stage مربوط به کریتوس هم که من قبلا یک تریلر تو youtube دیده بودم و به امیر هم گفتم اون نبردگاه اختصاصی برای کریتوس همون محل مبارزه با Zeus هستشدر مورد QTE هم نظری ندارم. اما اگه یادتون باشه یک مصاحبه چند صفحه پیش براتون گذاشته بودم که ed boon با Gamespot داشت. اونجا در مورد کریتوس هم حرف زد گفت ما جوری طراحی نکردیمش که بالانس بازی بهم بخوره اما اگه کسی تکنیک هاش رو یاد بگیره و درست استفاده کنه شخصیت قدرتمندی هست و از تمام شخصیت های داخل بازی سلاح های بیشتری داره مثل شمشیر و تیرکمان و ....
در مورد Noob هم میبینم که طرفدارهای جدید هم داره پیدا میکنهشخصیت باحالی هست و فکر کنم یکی از معدود افرادی باشه که بشه باهاش کریتوس رو راحت سوسک کرد
![]()