Mortal Kombat | PS3

از دوستان گرامي يكي ميشه لطف كنه بگه چطوري ميشه X-Ray جاني كيج و فيتاليتي ميلينا رو اجرا كرد ممنون
جانی کیج را که میزنی وقتی دستش سبز شد، نزدیکش باش ( از من شانسی میگیره)
اما ملینا را باید آخر صحنه بایستی و فتالیتی را بزنی ... (فاصلت باید دور باشه)

دوستان این دمو خیلی سادست یا من خیلی استعداد MK دارم ؟! :دی
من تا حالا تو عمرم MK بازی نکرده بودم و الآن اولین بارم هستش . اسکورپیون رو انتخاب کردم و درجه سختی رو روی Expert گزاشتم ، شانسم افتاد با خود اسکورپیون و لهش کردم و آخرش هم با یک Fatality خوشگل کار رو تموم کردم .
چرا اینجوریه ؟

آره کلا به نظر میرسه بازی خیلی سادست :d
من توی PS2 روی نرمال اشکم در میومد باس آخر رو بزنم :d (بقیه هم متوسط بودن :d ) ولی اینا اینطور که معلومه کلا آسونند شاید یکبار هم از باس آخر 4 تا کتک بخوریم :d

شما زیادی نوب تشریف داشتید ! :d:d:d
در اینکه من اون موقع نووب بودم اصلا شکی نیست! و اصلا و ابدا هم منکر نمیشم :d

آخرین ویرایش:
از دوستان گرامي يكي ميشه لطف كنه بگه چطوري ميشه X-Ray جاني كيج و فيتاليتي ميلينا رو اجرا كرد ممنون
جانی کیج رو وقتی X-ray رو زدی باید طرف شما رو بزنه / اگه زد اوون جانی با اوون کارش X-ray رو می زنه . ولی اگه طرف شما رو نزد اوون وقت عمل نمی کنه .

با ملینا باید از دور فاتالیتی کنید تا بگیره .
آره کلا به نظر میرسه بازی خیلی سادست :d
من توی PS2 روی نرمال اشکم در میومد باس آخر رو بزنم :d (بقیه هم متوسط بودن :d ) ولی اینا اینطور که معلومه کلا آسونند شاید یکبار هم از باس آخر 4 تا کتک بخوریم :d
شما زیادی نوب تشریف داشتید ! :d:d:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique
نمی دونم قبلا بوده یا نبوده:d.
به هر حال اولین تریلر از گیم پلی بازی که کریتوس هم داخلش است.بعد از زمان 1:17 ثانیه ایشون وارد میشن:d.
Video
Or
Video
------

آخرین ویرایش:
نمی دونم قبلا بوده یا نبوده:d.
به هر حال اولین تریلر از گیم پلی بازی که کریتوس هم داخلش است.بعد از زمان 1:17 ثانیه ایشون وارد میشن:d.
Video
Or
Video
------

واسه من که نمی یاد یکی یه جا اپ کنه , موندم توو خماری ! :(:(:(

دوستان من هم دمو رو یک هفته پیش دانلود کردم
از لحاظ گرافیکی میتونم بگم عالیه
راستی مگه بازی رو حالت FULL HD 1080P اجرا میشه؟؟؟
چون تلوزیون ما موقعی که داشتم بازی میکردم میگفت که بازی FULL HD هستش(منظورم نوشته کنار تصویر هنگام ورود به بازی اینو نشون میده )
از لحاظ سختی و اسون بودن هم باید بگم که روی درجه اکسپرت با هارد تازه به نظرم نرمال آمد
البته مثل اینکه سازند ها اعلام کردن درجه بازی حتما سخت تر و حاد تر میشه
در کل خیلی حال داد راستی کسی از دوستان از این فینیشینگ های اسکورپین چیزی بلد هست بزنیم یارو رو بترکونیم؟؟؟

دوستان من هم دمو رو یک هفته پیش دانلود کردم
از لحاظ گرافیکی میتونم بگم عالیه
راستی مگه بازی رو حالت FULL HD 1080P اجرا میشه؟؟؟
چون تلوزیون ما موقعی که داشتم بازی میکردم میگفت که بازی FULL HD هستش(منظورم نوشته کنار تصویر هنگام ورود به بازی اینو نشون میده )
از لحاظ سختی و اسون بودن هم باید بگم که روی درجه اکسپرت با هارد تازه به نظرم نرمال آمد
البته مثل اینکه سازند ها اعلام کردن درجه بازی حتما سخت تر و حاد تر میشه
در کل خیلی حال داد راستی کسی از دوستان از این فینیشینگ های اسکورپین چیزی بلد هست بزنیم یارو رو بترکونیم؟؟؟
شما برید توو قسمت MOve list و بعد ضربدر رو بزنید و دوتا اخرین شگرد همون فاتالیتی ها می باشند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or