جانی کیج را که میزنی وقتی دستش سبز شد، نزدیکش باش ( از من شانسی میگیره)از دوستان گرامي يكي ميشه لطف كنه بگه چطوري ميشه X-Ray جاني كيج و فيتاليتي ميلينا رو اجرا كرد ممنون
اما ملینا را باید آخر صحنه بایستی و فتالیتی را بزنی ... (فاصلت باید دور باشه)
جانی کیج را که میزنی وقتی دستش سبز شد، نزدیکش باش ( از من شانسی میگیره)از دوستان گرامي يكي ميشه لطف كنه بگه چطوري ميشه X-Ray جاني كيج و فيتاليتي ميلينا رو اجرا كرد ممنون
در اینکه من اون موقع نووب بودم اصلا شکی نیست! و اصلا و ابدا هم منکر نمیشم :dشما زیادی نوب تشریف داشتید ! :d:d:d
جانی کیج رو وقتی X-ray رو زدی باید طرف شما رو بزنه / اگه زد اوون جانی با اوون کارش X-ray رو می زنه . ولی اگه طرف شما رو نزد اوون وقت عمل نمی کنه .از دوستان گرامي يكي ميشه لطف كنه بگه چطوري ميشه X-Ray جاني كيج و فيتاليتي ميلينا رو اجرا كرد ممنون
شما زیادی نوب تشریف داشتید ! :d:d:dآره کلا به نظر میرسه بازی خیلی سادست :d
من توی PS2 روی نرمال اشکم در میومد باس آخر رو بزنم :d (بقیه هم متوسط بودن :d ) ولی اینا اینطور که معلومه کلا آسونند شاید یکبار هم از باس آخر 4 تا کتک بخوریم :d
همون نام نمایشی هست دیگه![]()
همون نام نمایشی هست دیگهوقتی میخوام تو سایت خود بازی ثبت نام کنم ، بین اون اطلاعاتی که ازم میخواد ، یک گزینه ای هست به نام Screen Name !
چیه ؟!![]()
اینا داهاتشون فرق دارهتو داهات ما به این میگن Nickname![]()
دیدمش خیلی باحاله. باید ببینیم finish ایم آش چطوریه.
چقدر کُنده کریتوس, حرکاتش انگار اسلو-موشن هست!
واسه من که نمی یاد یکی یه جا اپ کنه , موندم توو خماری !

شما برید توو قسمت MOve list و بعد ضربدر رو بزنید و دوتا اخرین شگرد همون فاتالیتی ها می باشند .دوستان من هم دمو رو یک هفته پیش دانلود کردم
از لحاظ گرافیکی میتونم بگم عالیه
راستی مگه بازی رو حالت FULL HD 1080P اجرا میشه؟؟؟
چون تلوزیون ما موقعی که داشتم بازی میکردم میگفت که بازی FULL HD هستش(منظورم نوشته کنار تصویر هنگام ورود به بازی اینو نشون میده )
از لحاظ سختی و اسون بودن هم باید بگم که روی درجه اکسپرت با هارد تازه به نظرم نرمال آمد
البته مثل اینکه سازند ها اعلام کردن درجه بازی حتما سخت تر و حاد تر میشه
در کل خیلی حال داد راستی کسی از دوستان از این فینیشینگ های اسکورپین چیزی بلد هست بزنیم یارو رو بترکونیم؟؟؟
کجا آپ کنم؟واسه من که نمی یاد یکی یه جا اپ کنه , موندم توو خماری !![]()