Mortal Kombat | PS3

الان فقط برای اعضای پلاس هستش؟؟؟
اره از هفته ی اینده واسه همه قابل دانلود میشه

آقا این رندر شخصیت های MK رو کسی داره؟
منظورتون ایناست؟
http://www.mediafire.com/?r7qj701aa5nq6hb
یکسری هم دارم که مشکل دار هستن!نمیدونم میشه بزارم تو فروم یا نه؟

آخرین ویرایش:
من که اون موقع ها که کامبت 2 واسه سگا بود، بروسلی رو برمیداشتم (اسمش مسکه Liu Kang ) عمرا هیچ کس حریفم نبود !

برادر لو با بروسلی فرق داره
بروسلی فقط تو تیکن اونم به زور جاش داده بودن
راحت ترین حرکات رو تو مورتال لو داشت که هر گیمر مبتدی ای سریع عاشقش میشد

برادر لو با بروسلی فرق داره
بروسلی فقط تو تیکن اونم به زور جاش داده بودن
راحت ترین حرکات رو تو مورتال لو داشت که هر گیمر مبتدی ای سریع عاشقش میشد
بروسلی نبود ولی اون زمانها همه بهش میگفتیم بروسلی
دوستان امروز داشتم دمو رو بازی میکردم با ملینا بودم یکی از کومبوهاش اینه
مثلث + جلو + عقب
که میپره رو حریف شونش رو گاز میگیره ! :دی
ولی من داشتم بازی میکردم به یک نکته-ی جدید پی بردم حالا نمیدونم تو نسخه-های قبل بوده یا نه
با کومبوی
مثلث + عقب + عقب
ملینا خنجرش رو تو کمر حریف میزنه
بعد از این حرکت اگه همون فن اولی که شونه-ی طرف رو گاز میگیررو بزنین بعد از این که میپره رو حریف بجا گاز گرفتن خنجر رو از تو کمر حریف بیرون میکشه و میزنه به گردنش :دی
خیلی با این حرکت حال کردم فوق العاده بود :دی

بروسلی نبود ولی اون زمانها همه بهش میگفتیم بروسلی
دوستان امروز داشتم دمو رو بازی میکردم با ملینا بودم یکی از کومبوهاش اینه
مثلث + جلو + عقب
که میپره رو حریف شونش رو گاز میگیره ! :biggrin1:
ولی من داشتم بازی میکردم به یک نکته-ی جدید پی بردم حالا نمیدونم تو نسخه-های قبل بوده یا نه
با کومبوی
مثلث + عقب + عقب
ملینا خنجرش رو تو کمر حریف میزنه
بعد از این حرکت اگه همون فن اولی که شونه-ی طرف رو گاز میگیررو بزنین بعد از این که میپره رو حریف بجا گاز گرفتن خنجر رو از تو کمر حریف بیرون میکشه و میزنه به گردنش :biggrin1:
خیلی با این حرکت حال کردم فوق العاده بود :biggrin1:
حالا هی من بگم این ملینا بهتره اونور بگین کیتانا بهتره :d
من دق کردم کی میشه منم بتونم دانلودش کنم به خدا کفم برید

کسایی که میگن بروسلی نیست و هست به این چیزی که میگم نگاه کنید شاید برایتون جالب بود ;)

استایل جنگی Lui kang یا Fighting Style ایشون بنام Jun Fan هست که اسم چینی بروسلی میباشه علت این نامگذاریش هم اینست که John tobias از بروسلی الهام گرفته وگرنه سازنده ی بازی میخواست اول اسم خود این شخص رو Minamoto Yo Shin Soo که اسم یک اسطوره ( قهرمان اساطیری ) ژاپنی میباشه بزاره که tobias موافقت نمیکنه که بعدا یک کشتی گیر بنام Human Tornado از این لگد که رو هوا به حریف میزد استفاده میکرد که این کشتی گیر اسم این لگد رو Lui Kang گذاشته بود که Ed boon ( کارگردان بازی ) و John tobias چون که از این حرکت خیلی خوششون میومد اسم ایشون به این تغییر دادن !

اگه دوستان خوششون اومد ! :d و برای اینکه تاپیک گم و گور نشه و زنده بمونه از این چیز میزای جالب درباره این بازی بقولی Fun Fact زیاد دارم ! :d خواستید میگم :d
بعنوان مثال اسم Ermac از کجا اومده ؟ یا اسم Noob saibot که فکر کنم اکثریت میدونین :d از کجا اومده ! و یا kitana ؟ sonya ؟ mileena ؟ و ........... ! مطمئن باشین کم کم به این جالبی هستن :d

و فردا 15 مارچ هستش دیگه ؟! :d یعنی کاربرای ساده هم میتونن از PSN این دمو رو دانلود کنن ! :x آره دیگه ..... ؟

کسایی که میگن بروسلی نیست و هست به این چیزی که میگم نگاه کنید شاید برایتون جالب بود ;)

استایل جنگی Lui kang یا Fighting Style ایشون بنام Jun Fan هست که اسم چینی بروسلی میباشه علت این نامگذاریش هم اینست که John tobias از بروسلی الهام گرفته وگرنه سازنده ی بازی میخواست اول اسم خود این شخص رو Minamoto Yo Shin Soo که اسم یک اسطوره ( قهرمان اساطیری ) ژاپنی میباشه بزاره که tobias موافقت نمیکنه که بعدا یک کشتی گیر بنام Human Tornado از این لگد که رو هوا به حریف میزد استفاده میکرد که این کشتی گیر اسم این لگد رو Lui Kang گذاشته بود که Ed boon ( کارگردان بازی ) و John tobias چون که از این حرکت خیلی خوششون میومد اسم ایشون به این تغییر دادن !

اگه دوستان خوششون اومد ! :d و برای اینکه تاپیک گم و گور نشه و زنده بمونه از این چیز میزای جالب درباره این بازی بقولی Fun Fact زیاد دارم ! :d خواستید میگم :d
بعنوان مثال اسم Ermac از کجا اومده ؟ یا اسم Noob saibot که فکر کنم اکثریت میدونین :d از کجا اومده ! و یا kitana ؟ sonya ؟ mileena ؟ و ........... ! مطمئن باشین کم کم به این جالبی هستن :d

و فردا 15 مارچ هستش دیگه ؟! :d یعنی کاربرای ساده هم میتونن از PSN این دمو رو دانلود کنن ! :x آره دیگه ..... ؟
مرسی کمک کرد!!
استایل مبارزه هم بهتر از استایل جنگی! هست:d اگه دوست داشتی عوض کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or