Mortal Kombat | PS3

سلام ..من هر کاری کردم شانگ تسونگ.تو قسمتLADDER بچه نشد;;)در حالی که خودش بودش.........

دوم..هر کاریم کردم نتونستم مثلا زیر چونه بزنم.بره تو اسید ..ولی یه بار کنشی به من یه زیر چونه زد من...تو اون زمینه که درخت داره درختاش دهن داره رفتم بالا درخت بد کلاغا ریختن رو جنازم:d:d

بدون شرح !

image27.jpg

حالا هی باز بیاین بگین من دلم فلانی رو میخواد !
کاراکترایی که Ed Boon روی صفحه ی تو**** خودش ، DLCشدنشون رو تکذیب کردن اینا بودن :

Shinnok
Fujin
Tremor
Drahmin
Bo' Rai Cho
Motaro
Mokap
Li Mei
Kira
Mavado
Havik
Chameleon
Hsu Hao

خدایی هرکدوم ازینا اضافه نشن من افسردگی نوع 3 میگیرم :( ! اد بون "باید" همه این ها رو اضافه کنه وگر نه من میدونم و اون ! :(lol
تو اساسا منحرفی!:دی

به نظر من این MK یه بیس بزرگ هست و به مرور همه شخصیت های محبوب سری بهش اضافه میشن! اینا 4 تا DLC بفروشن پول بازی رو درآوردن! مگه میشه بیخیال شخصیت جدید بشن؟

• Like
Reactions: Kavigne
تو اساسا منحرفی!:biggrin1:

به نظر من این MK یه بیس بزرگ هست و به مرور همه شخصیت های محبوب سری بهش اضافه میشن! اینا 4 تا DLC بفروشن پول بازی رو درآوردن! مگه میشه بیخیال شخصیت جدید بشن؟
منم موافقم :دی ! مطمئنم شخصیت های خوف مذکور اضافه میشن :دی !

همونطور که گفتم گاو 100 من شرده شده این بازی من که از 25 پوندی که شارژ کرده بودم 9 پوند بیشتر نمونده خدا کنه این روند عوض بشه و حداقل 2 تا کاراکتر با این پول بدن:|

این امتیازا که میگیریم به چه دردی میخوره ؟! :-/
سکه ها منظورتونه ؟ با سفر به نکروپولیس میتونیم آیتم های قابل آزاد شدن رو خریداری کنید ... فک میکنم توی قسمت Extra باشه اگر اشتباه نکنم ... فیتالیتی ، کاستوم ، آرت وُرک و غیره هست ...
کارکتر های کلاسیک رو من ریختم اما از کجا بیارمش؟؟!!:-/
کاستوم های کلاسیک به اینصورت انتخاب میشن :
روی کرکترهایی که کاستوم کلاسیک رو ریختین براش ، یا دانلود کردین ، در هنگام انتخاب ، استارت بزنید و میتونید لباسهای دوم و کلاسیکشون رو انتخاب کنید ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or