Mortal Kombat | PS3

با Sheeva اون حرکت که میپره از بالا میپره رو طرف رو باید بزنی.

با Striker هم باید فاصله بگیری و تیر بزنی تند تند ... خیلی سخته ولی میتونی ! و جا خالی رو فراموش نکن ... با پتک رو باید بپری ... نیزه هم که میندازه بشین گارد بگیر !

با رایدن هم خیلی راحت میشه کشتش کافیه بالا پایین بزنی میره پشت طرف و بعد اپرکات

• Like
Reactions: Captain Mitchell
هیچ کدوم اسموک نمیشه واسه کشتن شائوکان ! تا میاد تبر یا نیزه بندازه یه تلپورت نثارش میکنی ! Flawless victory ! :| همونی که غیب میشه یدونه اینور میزنه ، یدونه هم ازونور ... ملّینا هم راحته باهاش :دی به محض این که دست به تیر شد ، دوتا جلو ضربدر میزنی و رتته :دی !

هیچ کدوم اسموک نمیشه واسه کشتن شائوکان ! تا میاد تبر یا نیزه بندازه یه تلپورت نثارش میکنی ! Flawless victory ! :| همونی که غیب میشه یدونه اینور میزنه ، یدونه هم ازونور ... ملّینا هم راحته باهاش :دی به محض این که دست به تیر شد ، دوتا جلو ضربدر میزنی و رتته :دی !

این تلپورت رو بعضی وقت ها یهو قاطی میکنه همرو دفاع میکنه بعد یه بیگ بوت نثار طرف میکنه

با رایدن هم خیلی راحت میشه کشتش کافیه بالا پایین بزنی میره پشت طرف و بعد اپرکات

اره اگه تلپارت رو هم درنظر بگیریم ... با Ermac هم میشه اینکار رو کرد :d
ممنون بابت Raiden ...

ولی پدرم در اومد ۳۰۰ تا تموم شد :( سخت بود !

بدون شرح !

omhnd9w4pe0e8rgtpe.jpg

اره اگه تلپارت رو هم درنظر بگیریم ... با Ermac هم میشه اینکار رو کرد :d
ممنون بابت Raiden ...

ولی پدرم در اومد ۳۰۰ تا تموم شد :( سخت بود !
یه سوال من تا 27 رفته بودم اومدم فردا از ادامش برم دیدم از اول اومد کلا این شکلیه؟

سلام

من فهمیدم چطوری میشه مشکل online mortal kombat رو حل کرد و من الان حدود دو سال هستش که لایو بازی میکنم و تا حالا با هیچ بازیی برای انلاین مشکلی نداشتم و توی هیچ بازیی لگ یا لیتنسی نداشتم و در ضمن سرعت اینترنتم 1.3 مگابیت و پینگمم 300 هستش .. تنها بازیی که هیچوقت نتونسته بودم انلاین بازی کنم mortal kombat dc universe و mortal komabat 2011 بود ولی امروز تونستم مشکلشو حل کنم .

قبلا وقتی روی private match و ranked match می زدم و اگه تا یه هفته هم صبر میکردم هیشکی برای بازی پیدا نمیشد ولی دیروز همه چیز تغییر کرده بود
تنها راهی که برای بازی کردن این دو بازی به صورت انلاین هست اینه که از طریق ranked match و private match انلاین بازی کنید و بلافاصله یه player پیدا میشه و بون هیچ error و lag به راحتی میشه بازی کرد و من از دیروز تا حالا تونسم trophy که باید 100 تا بازی انلاین کنی رو بگیرم و به هیچ وجه join room نکنید , و از شر the game session is no longer available لعنتی راحت میشید واقعا عالی هستش به دوستان پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنن امیدوارم مشکل انلاین دوستان حل بشه...

imagef7dc4e623c23.gif

آخرین ویرایش:
سلام

من فهمیدم چطوری میشه مشکل online mortal kombat رو حل کرد و من الان حدود دو سال هستش که لایو بازی میکنم و تا حالا با هیچ بازیی برای انلاین مشکلی نداشتم و توی هیچ بازیی لگ یا لیتنسی نداشتم و در ضمن سرعت اینترنتم 1.3 مگابیت و پینگمم 300 هستش .. تنها باززیی که هیچوقت نتونسته بودم انلاین بازی کنم mortal kombat dc universe و mortal komabat 2011 بود ولی امروز تونستم مشکلشو حل کنم .

قبلا وقتی روی private match و ranked match می زدم و اگه تا یه هفته هم صبر میکردم هیشکی برای بازی پیدا نمیشد ولی دیروز همه چیز تغییر کرده بود
تنها راهی که برای بازی کردن این دو بازی به صورت انلاین هست اینه که از طریق ranked match و private match انلاین بازی کنید و بلافاصله یه player پیدا میشه و بون هیچ error و lag به راحتی میشه بازی کرد و من از دیروز تا حالا تونسم trophy که باید 100 تا بازی انلاین کنی رو بگیرم و به هیچ وجه join room نکنید , و از شر the game session is no longer available لعنتی راحت میشید واقعا عالی هستش به دوستان پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنن امیدوارم مشکل انلاین دوستان حل بشه

اولا ممنون .
مشکل من و فکر کنم خیلی های دیگه اینه که کلا توی گزینه ی online از اولین منوی بازی که میریم .. بدون اینکه این گزینه هایی که شما بهشون اشاره کردی رو ببینیم .. همون پیغام کذایی میاد و برمیگرده منوی اول بازی .
ما که تو کف دیدن همین گزینه های lobby موندیم ، چه برسه به یه راند آنلاین !
مشکل از من و ما نیست ..
اگه اون دسته از دوستانی که اینترنتشون به خاطر پایتخت نشینی و یا حتی مایه داری توی شهرهای بزرگ دیگه ، از کوه بالا میره رو فاکتور بگیریم ، کل مشکل مربوط به ذلالت ما ایرانیاست توی اینترنت . بد جوری خورده تو سرمون داداش .

نه بابا پایتختم مشکل داره کلا همه اینترنت تو ایران مشکل داره
من امروز رین با اون dlc مجانی رو دانلود کردم تا اینجا که این بازی 60 خودش 65 هم کارت psn هزینه تراشیده برام خدا آخرشو به خیر بگذرونه
امیر خان :d بعدی کیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or