Mortal Kombat | Online

من تازه فهميدم مشكلم چيه كه لگ دارم
من تو پستم پينگ تايم شبكه خودمو دادم !!!! نگو پينگ 4.2.2.2 رو كه گرفتم ديدم بين 220 تا 250 متغيره. آقا ما بيخيال آنلاين شديم
كلا بيخيال PS3 . كسي ميخره؟ 1 ماهه خريدمش

سلام
یه سوالی داشتم در مورد آنلاین مورتال
من از یکی دو نفر که پرسیدم گفتن آنلاین این بازی مشکل داره و نمیشه بازی کرد یعنی درست و حسابی,درست گفتن؟؟؟؟؟
مشکل داره آنلاینش؟

سلام
یه سوالی داشتم در مورد آنلاین مورتال
من از یکی دو نفر که پرسیدم گفتن آنلاین این بازی مشکل داره و نمیشه بازی کرد یعنی درست و حسابی,درست گفتن؟؟؟؟؟
مشکل داره آنلاینش؟

مشکل :)) یه چیزی بیشتر از مشکل کنسول فریز میکنه فقط نصف شبا شاید بشه بازی کرد .. داغون .. برای اینجاست البته !

سلام
من یه مورتال کمبات کامپلیت گرفتم (نو) ریجن 1 تو این پک 2 تا کد بود یکی برای دانلود آهنگ از سایتها و دیگر 12 رقمی بود ولی راهنماییش نوشته بود برای دانلود سریال باید توی psn movie بزنیش
سوال کد آنلاینش کجاست یا اصلا این نسخه کد نداره ؟ کد 12 رقمی رو برای آنلاین قبول نمی کنه میگه این کد درست نیست توی psn movie هم میگه شما نمتونید از این استفاده کنید مشکل چیه؟
راستی این error
no season longer چیه دهن ما رو آسفالت کرد

آخرین ویرایش:
من لابی وسصل میشه اما نمیشه بازی کرد :(
میشه با بروبچ ایران بازی کرد یا اونم تعطیل هست؟!!!
اگه میشه این آیدی ادد کنید rainman8506
تا 2روزم تموم نشوده یه دست بازی کنیم :(

آقا من میگم بیاید حالا اد کنید شاید درس شد
psn id:Sir0mid_Naruto98
منم به لابی هم نمیتونم وصل بشم:(
من که بی خیال بخش چند نفره بازی شدم .اوایل چند بار به سختی وصل شدم .دیگه وصل نشدم یک مدتی که کلا در حالت آنلاین هنگ می کرد .وصل شدن به لابی این بازی و چند نفره بازی کردنش از هفت خان رستم سخت تره والا.کلا بازی سرور نداره انگار جاش هویج گذاشتن!

سلام آقا تورو خدا کمک کنید این چه اروریه 1 ماهه قبل از کانکت شدن به لابی میده:
the network connection to your lsystem has been lost.make sure your ethernet cables and router are connected properly.
من 4 تا اکانت دارم از همه ریجن ها با هر کدوم رفتم همین ارور رو میده دقیقا یه ثانیه قبل وصل شدن به لابی کمباتم هم ریجن 3 هست این چی میگه مشکل کجاست من ارتباط اینترنتیم هم هیچ مشکلی نداره و همه بازی ها رو آنلاین می کنم و سرعتم هم همون 2 مگ یا 250 کیلوبایت در ثانیه
ممنون میشم کمک کنید اگر کسی به این ارور برخورد کرده منظور از این ارورش چیه تورو خدا کسی میدونه بگه:sad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or