Mortal Kombat | Online

اون آقایی که گفتن پینگ زیر 100میخواد لطفا پینگ خودشون رو اعلام کنن. ضمنا اگه میشه دلیلتون رو هم بگید
از سایر کاربرها که دارن بازی میکنن و به راحتی بدون لگ یا کندی حرکت ندارن بگن پینگشون چنده.
من خودم پینگ 150 بعضی مواقع لگ و کندی در اجرای حرکت دارم
ولی اکثر مواقع درست

امروز با چند تا از بچه ها بازی کردیم بسی حال داد :d
فقط یه نصیحت دوستانه به برخی دوستان. یکم کمبو یاد بگیرید انقدر نوب نباشید!!!
جدا بعضیا اعصاب ادمو می ریزن به هم.... ;)

چه جوري اعصابت به هم ميريزه ؟؟ فن تكراري يا همش دفاع كردن يا فقط uppercut زدن ؟؟
دقیقا... من قفط وقتی یک نفره بازی می کنم نوب بازی در میارم :d
هوش مصنوعی که نوب موب حالیش نیست... ولی وقتی با یه انسان بازی می کنم سعی می کنم قشنگ بازی کنم. اگر طرف هم قشنگ بازی کنه و شکستم بده اصلا خیالی نیست! لذت هم می بریم. ولی وقتی هی بشینه اپرکات بزنه یا هر نوب بازی دیگه ای دربیاره، خیلی رو اعصابه...

منظور من شخص خاصی نیست! کلی گفتم. سوء تفاهم نشه یه وقت...

اون آقایی که گفتن پینگ زیر 100میخواد لطفا پینگ خودشون رو اعلام کنن. ضمنا اگه میشه دلیلتون رو هم بگید
از سایر کاربرها که دارن بازی میکنن و به راحتی بدون لگ یا کندی حرکت ندارن بگن پینگشون چنده.
من خودم پینگ 150 بعضی مواقع لگ و کندی در اجرای حرکت دارم
ولی اکثر مواقع درست
من پینگم بین 200 تا 230 هست ولی حتی 1 بار هم نتونستم با خارجیها ساین بشم ولی با ایرانی میشه .دلیل:اول اینو بگم که نظر من اینه که بازی به خاطر سریع بودنش و حرکت وچند ضربهای لحظه ای نیاز به پینگه پایین داره

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.من به میه مشکل برخوردم.بازی رو که اجرا می کنم اون قسمت اول که باید استارت بزنیم تا وارد بازی بشه وقتی استارت میزنم فریز میشه و مجبورم دستگاهو خاموش روشن کنم.قبلا بازیمیکردم مشکلی نداشت.کسی میتونه کمکم کنه؟

سلام دوستان.من به میه مشکل برخوردم.بازی رو که اجرا می کنم اون قسمت اول که باید استارت بزنیم تا وارد بازی بشه وقتی استارت میزنم فریز میشه و مجبورم دستگاهو خاموش روشن کنم.قبلا بازیمیکردم مشکلی نداشت.کسی میتونه کمکم کنه؟
واسه منم دقیقا چند بار همین طوری شد اینترنت ps3 رو قطع کن درست میشه.

د،ستان من اون دمذی که بایر ریدیم کنم تا بتونم اذ امکانات آنلاین استفاده کنم کار نمیکنه ! بازیمم پبملمپ بود موقعی که خریدمش .

یکی کمکم کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or