پرشو یادت رفت.یارو عین قورباغه بالاوپایین می پره چه خبرته بیا پایین سیلی کتک بخور بینیم بابا.چه جوري اعصابت به هم ميريزه ؟؟ فن تكراري يا همش دفاع كردن يا فقط uppercut زدن ؟؟
دقیقا... من قفط وقتی یک نفره بازی می کنم نوب بازی در میارم :dچه جوري اعصابت به هم ميريزه ؟؟ فن تكراري يا همش دفاع كردن يا فقط uppercut زدن ؟؟
با ایرانیا خیلی راحت میشه بازی کرد.ولی با اونوریا... .البته روسیه ای هام خوبن.یعنی آنلاین mortal kombat درست شده یعنی راحت میشه زد ؟
شنیده بودم با بد بختی میشه وارد لابی شد !
الان هم شرایط عینه قبل هست ؟
هنوزم گیر میده ولی به زور میشه وارد lobby شدیعنی آنلاین mortal kombat درست شده یعنی راحت میشه زد ؟
شنیده بودم با بد بختی میشه وارد لابی شد !
الان هم شرایط عینه قبل هست ؟
من پینگم بین 200 تا 230 هست ولی حتی 1 بار هم نتونستم با خارجیها ساین بشم ولی با ایرانی میشه .دلیل:اول اینو بگم که نظر من اینه که بازی به خاطر سریع بودنش و حرکت وچند ضربهای لحظه ای نیاز به پینگه پایین دارهاون آقایی که گفتن پینگ زیر 100میخواد لطفا پینگ خودشون رو اعلام کنن. ضمنا اگه میشه دلیلتون رو هم بگید
از سایر کاربرها که دارن بازی میکنن و به راحتی بدون لگ یا کندی حرکت ندارن بگن پینگشون چنده.
من خودم پینگ 150 بعضی مواقع لگ و کندی در اجرای حرکت دارم
ولی اکثر مواقع درست
واسه منم دقیقا چند بار همین طوری شد اینترنت ps3 رو قطع کن درست میشه.سلام دوستان.من به میه مشکل برخوردم.بازی رو که اجرا می کنم اون قسمت اول که باید استارت بزنیم تا وارد بازی بشه وقتی استارت میزنم فریز میشه و مجبورم دستگاهو خاموش روشن کنم.قبلا بازیمیکردم مشکلی نداشت.کسی میتونه کمکم کنه؟