Mortal Kombat | Online

سلام دوستان من اصلا تو loby هرکاری میکنم وصل نمیشم چندین بار هم امتحان کردم مشکل از چیه؟ اگر ممکنه راهنمائی کنید
مشکل از اینترنت ایرانه من اولین بار بعد 40 بار تلاش به لابی وصل شدم تازگیا بهتر شده بعد بار سوم وصل میشم.:p

خوب یعنی من نمیتونم آنلاین بازی کنم اصلا ؟ :-o:-s:((
من كه نگفتم نميتوني . گفتم بدون اون كد همه بازي مي كنن !! كسي كاري به كدش كه نداره !
ميري تو آنلاين به lobby وصل ميشه بازي ميكني ، بعضي وقتام ممكنه وصل نشه ، به نتت ربط داره ! ممكن هس كه وصل نشي ولي خيليا وصل ميشن .

من كه نگفتم نميتوني . گفتم بدون اون كد همه بازي مي كنن !! كسي كاري به كدش كه نداره !
ميري تو آنلاين به lobby وصل ميشه بازي ميكني ، بعضي وقتام ممكنه وصل نشه ، به نتت ربط داره ! ممكن هس كه وصل نشي ولي خيليا وصل ميشن .

آخه اینترنتم ۱ مگ وایرلسه ، فکر نکنم مشکل از نت من باشه !

آخه اینترنتم ۱ مگ وایرلسه ، فکر نکنم مشکل از نت من باشه !
منم نتم همينه ولي بعضي وقتا وصل نميشه ، احتمالا خيلي بستگي به پينگ داره ، اصولا نت بي سيم بايد پينگش كمي بالاتر از نت با سيم باشه ! حالا شما امتحان كن ببين وصل ميشي يا نه !
البته كلا ISP هاي ايراني وضعيت ثابتي هم كه ندارند ، يه روز بدن يه روز خيلي بد 2 روز خراب 5 دقيقه توهمي ... ما كه سر در نياورديم .

salam,man ye mk9 region2 dashtam ba ye region1 avaz kardam ke codesh estefadeh shode , aya??? Mishe az PSN code jadid kharid ke beshe Online bazi kard ya bedone code ham mishe bazi kard, Lotfan karshenasane javab bedid na alaki...

salam,man ye mk9 region2 dashtam ba ye region1 avaz kardam ke codesh estefadeh shode , aya??? Mishe az PSN code jadid kharid ke beshe Online bazi kard ya bedone code ham mishe bazi kard, Lotfan karshenasane javab bedid na alaki...
سلام ، لطفا فارسي بنويسيد.
خوب شما برو تو آنلاين اگه وصل ميشي بازي كن !
من اوايل كه بازي اومده بود 2 روز trialم تموم شده بود ولي باز ميشد بازي كرد ، الان نميدونم كماكان اينجوريه يا نه !
اگه قرار بود بشه بي كد بازي كرد ، چرا كد گذاشتن ؟!

سلام دوستان
من پريروز Mortal Kombat: Komplete Edition رو خريدم براي آنلاين. اينترنتم 1 مگ نامحدود وايرلس هستش كه با كابل بين PS3 و PC شيرش كردم. پينگ تايمم 1ms هستش.
اولش راحت رفتم لابي كانكت شد رفتم تو يه rooom يكي challeng م كرد رفتيم تو بازي ! توي تصوير هيچ delay‌يا مشكلي نداشت ولي موقع فن زدن حدود 1 ثانيه كمتر delay داشت كه بعداْ آمار گرفتم بهش ميگن Desync. حال نميداد بازي كني چون كمبو نميتوني بزني ! و هرچي تمرين كردي يادت ميره !بعد به Provider اينترنتم زنگ زدم گفتم آقا سرعت آپلودم رو ببر بالا. برد روي 120 كيلوبايت بر ثانيه. دانلودمم همون 120 كيلوبايت بر ثانيه گفتم بزار. باز رفتم امتحان كنم، اينبار حدود 20-30 % Desync بهتر شد ولي باز حال نميداد ! من تونستم چند دست رو ببرم، درسته بردم ولي اصلا حال نداد !!!
ديروز يكي از بچه ها رو تو پشت شهرداري (تهران) ديدم اينجارو معرفي كرد گفت من با بچه هاي تو ايران راحت ميزنم ! گفتم بيام اينجا PSN‌امو بزارم با بچه ها يه تست بكنم. با خارجي ها اگه بخواين بازي كنيد بنظر من بايد سرعت آپلودتون بالاي 1 مگابايت برثانيه باشه. يعني اينترنت حدود 5-6 مگ ميخواد (كه وللش تو ايران !!!)

آيدي PSN منم اينه: tomblessor86

من آيدي هايي كه بچه ها اينجا گذاشتن رو اد ميكنم شما هم اد كنيد امتحان كنيم ببينيم با كي ميشه بازي كرد.
آخه اونوري ها هم با سرورها مشكل دارن ! تو PS3 ولي سرعت اينترنتشون ديگه اذيتشون نميكنه.

بايد با هم بازي كنيم تا ببينيم كيا با كيا سرويسشون ميخونه و مشكل ندارن.
عكس پينگ تايمم:

12451112577236388529.jpg

درست ISP های ما بی کیفیت .اما از طرف دیگه سرورهای بازی اصلا خوب نیست اصلا.سیستم آنلاین پر ایراد .تشخیص کد بازی که کلا حالش خوبه .گاهی زدن کد با نزدنش فرقی نداره .چون بازی به شدت قاتی و ممکن برای شما گزنیه trial هر دفعه تمدید(!) بکنه .ممکن!

درست ISP های ما بی کیفیت .اما از طرف دیگه سرورهای بازی اصلا خوب نیست اصلا.سیستم آنلاین پر ایراد .تشخیص کد بازی که کلا حالش خوبه .گاهی زدن کد با نزدنش فرقی نداره .چون بازی به شدت قاتی و ممکن برای شما گزنیه trial هر دفعه تمدید(!) بکنه .ممکن!

كد بازي رو خودش بري تو بازي ميفرسته برا سرور؟! من اصلا تو جعبه بازيم چيزي بنام پسورد نبود ! رفتم آنلاين مستقيم اوكي شد. ولي وحشتناك تو زدن دكمه ها delay داره اصلا نميشه combo زد !!!

بله .دقیقا امکان یک بازی خوب تقریبا در بخش انلاین با این اینترنت ها وجود نداره .سیستم کد داغون .من کد داشتم زدم .ولی خب دوستم کدشو نداره به طور عجیب غریب سیستم TRIAL بازی براش فعال هست .هیچ رسیدگی به بخش انلاین نمی شه .حیف .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or