Mr.adams
کاربر سایت
اصلا لازم نيس اون كد ! صاف برو تو آنلاين اگه وصل شدي به lobby بازي كن ، نشدي هم كه هيچي ...
خوب یعنی من نمیتونم آنلاین بازی کنم اصلا ؟ :-o
اصلا لازم نيس اون كد ! صاف برو تو آنلاين اگه وصل شدي به lobby بازي كن ، نشدي هم كه هيچي ...
مشکل از اینترنت ایرانه من اولین بار بعد 40 بار تلاش به لابی وصل شدم تازگیا بهتر شده بعد بار سوم وصل میشم.سلام دوستان من اصلا تو loby هرکاری میکنم وصل نمیشم چندین بار هم امتحان کردم مشکل از چیه؟ اگر ممکنه راهنمائی کنید
من كه نگفتم نميتوني . گفتم بدون اون كد همه بازي مي كنن !! كسي كاري به كدش كه نداره !خوب یعنی من نمیتونم آنلاین بازی کنم اصلا ؟ :-o
من كه نگفتم نميتوني . گفتم بدون اون كد همه بازي مي كنن !! كسي كاري به كدش كه نداره !
ميري تو آنلاين به lobby وصل ميشه بازي ميكني ، بعضي وقتام ممكنه وصل نشه ، به نتت ربط داره ! ممكن هس كه وصل نشي ولي خيليا وصل ميشن .
منم نتم همينه ولي بعضي وقتا وصل نميشه ، احتمالا خيلي بستگي به پينگ داره ، اصولا نت بي سيم بايد پينگش كمي بالاتر از نت با سيم باشه ! حالا شما امتحان كن ببين وصل ميشي يا نه !آخه اینترنتم ۱ مگ وایرلسه ، فکر نکنم مشکل از نت من باشه !
سلام ، لطفا فارسي بنويسيد.salam,man ye mk9 region2 dashtam ba ye region1 avaz kardam ke codesh estefadeh shode , aya??? Mishe az PSN code jadid kharid ke beshe Online bazi kard ya bedone code ham mishe bazi kard, Lotfan karshenasane javab bedid na alaki...
درست ISP های ما بی کیفیت .اما از طرف دیگه سرورهای بازی اصلا خوب نیست اصلا.سیستم آنلاین پر ایراد .تشخیص کد بازی که کلا حالش خوبه .گاهی زدن کد با نزدنش فرقی نداره .چون بازی به شدت قاتی و ممکن برای شما گزنیه trial هر دفعه تمدید(!) بکنه .ممکن!