Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
کاش Brutality هم میگذاشتن:(
من Armagedon رو با هزار بدبختی با PS2 Emoluter بازی می کردم ... اون موقع وقتی میزد فیتالتی، منم شانسی مشت و لگد میزدم یه دفعه درست در اومد آخرش نوشت Brutallety
حالا نمی دونم این هم ازین کارا داره ؟ اصلا من خیلی راحب این MK نمی دونم یعنی گیم پلیش واقعا قشنگ هست ؟

من Armagedon رو با هزار بدبختی با PS2 Emoluter بازی می کردم ... اون موقع وقتی میزد فیتالتی، منم شانسی مشت و لگد میزدم یه دفعه درست در اومد آخرش نوشت Brutallety
حالا نمی دونم این هم ازین کارا داره ؟ اصلا من خیلی راحب این MK نمی دونم یعنی گیم پلیش واقعا قشنگ هست ؟
اون که درجه بود. بروتالیتی یه چیز دیگه هست:d
همون ضربات X-ray از صدتا Brutality بدتره,مخصوصا نوب,عجب کمری میشکونه نامرد!!!
آره خب ولی X-Ray یه چیزی مثل Ultra توی Street Fighter هست. بروتالیتی رو وقتی میزدی، یارو رو کتلت میگرد زیر بارون مشت و لگد:d بعد نکته جالب این بود که وقتی مشت آخر رو میخورد و از هم میپاشید، 5 تا جمجمه، 7تا قفسه سینه، 19 تا پا میریخت وسط صحنه:d=)) ولی خدا بود برای خودش:d چقدر از این Finisher های MK3 میترسیدم:d

اونایی که MK9 رو بازی نکردن نخونن

باحال‌ترین فیتالیتی رو کونگ لائو داره، کلاهشو در حال چرخیدن میندازه رو زمین، بعد لنگای طرف رو می‌گیره دستش و از روی کلاهش رد می‌کنه، ار وسط نصف می‎شه طرف :d

همون ضربات X-ray از صدتا Brutality بدتره,مخصوصا نوب,عجب کمری میشکونه نامرد!!!

من ترجیح میدادم Brutality داشته باشه، ولی X-Ray حذف شه. بدم نمیاد از X-Ray، ولی Brutality خیلی باحال‌تره :d

باحال‌ترین فیتالیتی رو کونگ لائو داره، کلاهشو در حال چرخیدن میندازه رو زمین، بعد لنگای طرف رو می‌گیره دستش و از روی کلاهش رد می‌کنه، ار وسط نصف می‎شه طرف :d

من ترجیح میدادم Brutality داشته باشه، ولی X-Ray حذف شه. بدم نمیاد از X-Ray، ولی Brutality خیلی باحال‌تره :d

با این که از نوب متنفرم ولی خدایی از همه خفنتره,هر دوتاش مخصوصا اونی که طرف رو جر میدن!!!
Brutality تو جریان مسابقه تاثیر خاصی نداشت در حالی که X-Ray خیلی موثره!!!

آخرین ویرایش:
به قول دوستمون ماله نوب بهتره از لنگ وسط نصفش میکنه ! به نوع ایرانی پارش میکنه ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or