Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
قیمت که مطمئناً بین 20-30$ خواهد بود، یه آنلاین درست و حسابی هم داشته باشه، فروش خوبی خواهد داشت. از جمله بازی‌هایی هست که خیلی‌ از PC Gamerـها حتماً تهیه می‌کنن؛
حتی اونایی که روی کنسول هم بازی رو خریدن به خاطر MODـهای متنوع بازی رو می‌خرن.

در مورد بازار بازی‌هایی Fighting روی پلتفرم PC باید به یه نکته توجه کرد، که با عدم توجه به این پلتفرم در چند سال گذشته، طبیعتاً گیمرهایی که به این ژانر علاقه داشتن به سمت کنسول رفتن، اگه همه‌ی بازی‌های Fighting واسه PC هم منتشر می‌شدن، الان کامیونیتی خیلی بزرگتری از عاشقان این سبک روی پلتفرم PC شکل می‌گرفت.
به هر حال این بازی خوب فروش کنه، Injustice هم واسه PC میاد.

دوستان این بازی همون نسخه مورتال کامبت 9 کنسول هست؟
\:d/عرضه مورتال کامبت پی سی بهترین خبر گیمینگ بود منتظرشم بدجوری [-o

دوستان این بازی همون نسخه مورتال کامبت 9 کنسول هست؟
\:d/عرضه مورتال کامبت پی سی بهترین خبر گیمینگ بود منتظرشم بدجوری [-o

بله، همونی هست که سال 2011 واسه کنسول‌ها اومد.
بازی کلی Modeـه بخش انفرادی داره که تا ساعت‌ها سرگرم می‌شید، Storylineـه خوبی داره و چندین ساعت با همین بخش سرگرم می‌شید. Challenge Tower هم هست که 300 تا چلنج رو باید رد کنید. اگه اهل بازی آنلاین باشید هم کلی Achievement داره که ساعت‌ها وقت احتیاج داره:d
کلاً اگه با بازی‌های مورتال کامبت روی سگا حال کردید، با اینم خیلی حال می‌کنید، خیلی از خاطراتتون هم زنده خواهد شد.

بازی 14 مرداد روی دیسک عرضه میشه
با اینکه نسخه ps3 کامل رفتم اما منتظر نسخه pc هم هستم!
کاراکترهای مورد علاقم scorpion/syrax/freddy krueger
finish him فردی به نظر من بهترین قتالیتی هست تو سری کمبت/علاوه بر خشونت ترس و وحشت هم به بازی اضافه کرده!
x9cf3wwqjdshcsuhmmtb.jpg

5zwydgnzudxcgs98ypfx.jpg

n8mbjl96wz0cqwiovh.gif

قیمت که مطمئناً بین 20-30$ خواهد بود، یه آنلاین درست و حسابی هم داشته باشه، فروش خوبی خواهد داشت. از جمله بازی‌هایی هست که خیلی‌ از PC Gamerـها حتماً تهیه می‌کنن؛
حتی اونایی که روی کنسول هم بازی رو خریدن به خاطر MODـهای متنوع بازی رو می‌خرن.

در مورد بازار بازی‌هایی Fighting روی پلتفرم PC باید به یه نکته توجه کرد، که با عدم توجه به این پلتفرم در چند سال گذشته، طبیعتاً گیمرهایی که به این ژانر علاقه داشتن به سمت کنسول رفتن، اگه همه‌ی بازی‌های Fighting واسه PC هم منتشر می‌شدن، الان کامیونیتی خیلی بزرگتری از عاشقان این سبک روی پلتفرم PC شکل می‌گرفت.
به هر حال این بازی خوب فروش کنه، Injustice هم واسه PC میاد.

کلیت حرفت درسته اما پایرت خوری نمیدونی چه کارا که نمیکنه . تو کل دنیا و حتی همینجا این همه آدم خدا خدا کردن که بازی برای PC عرضه بشه که با حداقل هزینه بتونن بازی رو تجربه کنن .طبیعتا این رویه روی ناشر هم تاثیر میذاره و تصمیم میگیره به کل بازی رو برای PC منتشر نکنه . الانو نگا نکن که PC Gaming به لطف استیم به یه ثباتی رسیده از 2005 به بعد عجیب سیر نزولی داشت فروش نرم افزار PC . اون موقع استیم نبود ؟ چرا بود .کلاینت و شبکه ی استیم بصورت رسمی از سال 2003 شروع بکار کرد و 90% عناوینشم مربوط به خودش میشد که بازیهای Halflife و Counter و ... تنها میشد درش پیدا کرد . اون موقع هیچ ناشری جرات ریسک نداشت که بازیهاشو روی شبکه دیجیتالی اونم به این شکل عرضه کنه . میدونی همین استیمی که الان اسمش شده سر در pc gaming (که آدمی مث من که تا 4 سال پیش مث خیلیاتون فقط کرک بازی میکردم و الان حتی Angry Bird رو هم از استیم خریداری میکنم) داره نون چیو میخوره ؟ این قضیه همش برمیگرده به Modern Warfare 2 . تا سال 2009 عملا هیچکسی استیم رو خیلی به رسمیت نمیشناخت و عنوان خاصی رو نمیتونستی تو فروشگاهش یافت کنی . اما با تصمیم اکتیویژن مبنی بر قرار دادن MW2 به استیم و استفاده از تمام امکاناتش مثل Cloud/achievements و... باعث شد نگاه همه ناشران بیکباره عوض بشه و یواش یواش شاهد عرضه عناوین بزرگ مث mafia 2 بودیم . الانم که دیگه خیلیا مثل من معتادش شدن و حتی طی این سالها نمیتونن 1 بازی رو بصورت کرک انجام بدن . اگه اون اتفاقی که بهت گفتم خیلی زودتر اتفاق میوفتاد الان خیلی خیلی وضعیت PC بهتر از اینی بود که الان میدیدی . هیچ وقت حرکت اکتی رو فراموش نمیکنم و ازش ممنونم چون اگه اون موقع این ریسک رو نمیکرد الان مشخص نبود که MK و ژانرهایی که خیلی محبوب نیستن روی PC الان به این راحتی در یک مجموعه در دسترس گیمرهای واقعی بودن .

منم به احتمال 99% اوریجینالشو میگیرم. اون 1% رو برای یه سری احتمالات دیگه که از ناکجا سر در میارن میدیم:d
ولی با این حال واقعا منتظر روزیم که بازی های فایتینگ، همون روز اول نسخه PC رو با خودشون داشته باشن. چون واقعا عاشق این سبک هستم. حالا که همه قصد خریدن نسخه اورجینال دارن، چرا که نه؟ ما هم در کنارشون هستیم;)

کلیت حرفت درسته اما پایرت خوری نمیدونی چه کارا که نمیکنه . تو کل دنیا و حتی همینجا این همه آدم خدا خدا کردن که بازی برای PC عرضه بشه که با حداقل هزینه بتونن بازی رو تجربه کنن .طبیعتا این رویه روی ناشر هم تاثیر میذاره و تصمیم میگیره به کل بازی رو برای PC منتشر نکنه . الانو نگا نکن که PC Gaming به لطف استیم به یه ثباتی رسیده از 2005 به بعد عجیب سیر نزولی داشت فروش نرم افزار PC . اون موقع استیم نبود ؟ چرا بود .کلاینت و شبکه ی استیم بصورت رسمی از سال 2003 شروع بکار کرد و 90% عناوینشم مربوط به خودش میشد که بازیهای Halflife و Counter و ... تنها میشد درش پیدا کرد . اون موقع هیچ ناشری جرات ریسک نداشت که بازیهاشو روی شبکه دیجیتالی اونم به این شکل عرضه کنه . میدونی همین استیمی که الان اسمش شده سر در pc gaming (که آدمی مث من که تا 4 سال پیش مث خیلیاتون فقط کرک بازی میکردم و الان حتی Angry Bird رو هم از استیم خریداری میکنم) داره نون چیو میخوره ؟ این قضیه همش برمیگرده به Modern Warfare 2 . تا سال 2009 عملا هیچکسی استیم رو خیلی به رسمیت نمیشناخت و عنوان خاصی رو نمیتونستی تو فروشگاهش یافت کنی . اما با تصمیم اکتیویژن مبنی بر قرار دادن MW2 به استیم و استفاده از تمام امکاناتش مثل Cloud/achievements و... باعث شد نگاه همه ناشران بیکباره عوض بشه و یواش یواش شاهد عرضه عناوین بزرگ مث mafia 2 بودیم . الانم که دیگه خیلیا مثل من معتادش شدن و حتی طی این سالها نمیتونن 1 بازی رو بصورت کرک انجام بدن . اگه اون اتفاقی که بهت گفتم خیلی زودتر اتفاق میوفتاد الان خیلی خیلی وضعیت PC بهتر از اینی بود که الان میدیدی . هیچ وقت حرکت اکتی رو فراموش نمیکنم و ازش ممنونم چون اگه اون موقع این ریسک رو نمیکرد الان مشخص نبود که MK و ژانرهایی که خیلی محبوب نیستن روی PC الان به این راحتی در یک مجموعه در دسترس گیمرهای واقعی بودن .

کاملاً درست می‌گی. ولی پایرت خوری روی همه‌ی پلتفرم‌ها هست. حتی کنسول‌ها هم شامل این قضیه می‌شن. با این حال اگه یه بازی کیفیت مناسب داشته باشه، و آنلاین مناسب داشته باشه، حتماً روی PC خوب فروش می‌کنه. الان کسایی که سمت PC Gaming اومدن، بیشتر شامل FPSـبازها و عاشقان سبک استراژی و RPG هستن. یک علتش اینه که باقی ژانرها روی پلتفرم PC به اندازه‌ی کنسول‌ها ساپورت نمی‌شن.
اما با قدرت گرفتن استیم (این که استیم مسیر PC Gaming رو تغییر خواهد داد رو خیلی‌ها پیش‌بینی می‌کردن)، می‌بینیم که رفته رفته ناشرها دیدگاهشون داره به PC Gaming عوض می‌شه. توی یک سال گذشته تقریباً تمام بازی‌هایی که برای کنسول‌ها اومده و انحصاری سونی یا مایکروسافت نبوده، برای PC هم اومده. وقتی بازی‌های بیشتری بیاد، کامیونیتی بزرگ و بزرگ‌تر می‎شه. بزرگ‌تر شدن کامیونیتی یعنی تقاضای بیشتر برای سبک‌های مختلف، تقاضای بیشتر یعنی ریسک کمتر برای سازنده.
البته این رو هم فراموش نکنید، که سونی و مایکروسافت به خاطر حمایت از کنسولشون، کلی خرج می‌کنن که شرکت‌هایی مثل EA یه بازی‌ای مثل FIFA رو در سال‌های اول برای PC با موتور نسل قبل منتشر کنن که خیلی‌ها رو مجبور به خرید کنسول کنن. ولی به هر حال، اگه تقاضا برای همون بازی FIFA روی PC خیلی زیاد شه، EA هم دلیلی برای عدم حمایت از PC Gamerـها نمی‌بینه. اگه اشتباه نکنم کونامی هم بالاخره بی‌خیال اون GFWLـه مسخره شد و قراره PES رو روی Steam عرضه کنه. کافیه کونامی بازی جدید و نسل بعدش رو مثل نسل گذشته روی Steam منتشر کنه و خیلی از عاشقان سبک بازی‌های ورزشی برن سمت این بازی، EA هم مجبور می‌شه یه فکری به حال نسخه‌ی PC بازیش بکنه.
در کــل برای کسی که PC Gamer هست، آینده خیلی روشن‌تر از 5-6 سال پیش به نظر می‌رسه.

در ضمن از همه بابت آف تاپیک عذرخواهی می‌کنم.

به نظرتون گرافیک بازی نسبت به نسخه کنسول تغییر میکنه ؟

در حد رزولوشن و AA، بعید می‌دونم تکسچرها بهتر شده باشن و یا افکت‌های خاصی به بازی اضافه شه.
گرافیک کنسولیش هم معمولی هست، با توجه به این که بازی فایتینگ رو باید با 60 فریم ثابت بازی کرد (واسه اجرای کمبوها شرط لازمه که افت فریم نداشته باشید)، لازم نیست خیلی بازی رو از نظر گرافیکی سنگین کنن. همون نسخه‌ی کنسولی + AA و رزولوشن کاملاً راضیتون می‌کنه.
بازی هم با UE ساخته شده که معمولاً بازی‌هایی که با این موتور ساخته می‌شن خیلی روی PC خوب فریم می‌دن.
با این حال، من هنوزم که نسخه‌ی کنسولی رو بازی می‌کنم، گرافیکش قابل قبوله، اینقدر مبارزات سریع هستن که گرافیک رو فراموش می‌کنید وسط بازی :d

از این خبرا و اورجینال خریدن ها از طرف دوستان خیلی شنیدیم پای عمل که میاد وسط 90% شون غیب میشن :d . یبار مرد باشید و رو حرفتون واسید تا یه عنوان غیرشوتر رو با تجربه کنیم . به محض اومدنش رو استیم اطلاع رسانی میکنیم که واقعا اگه بحث خریدش جدی هست تا روز عرضه لااقل 5/6 نفری شده باشیم ;)

از این خبرا و اورجینال خریدن ها از طرف دوستان خیلی شنیدیم پای عمل که میاد وسط 90% شون غیب میشن :d . یبار مرد باشید و رو حرفتون واسید تا یه عنوان غیرشوتر رو با تجربه کنیم . به محض اومدنش رو استیم اطلاع رسانی میکنیم که واقعا اگه بحث خریدش جدی هست تا روز عرضه لااقل 5/6 نفری شده باشیم ;)
من 100% هستم.از روز عرضه رو کنسولها،منتظر معجزه ای بودم که برا پی سی هم بیاد.تا آخر این ماه میخوام BF4 وMK بخرم.بقیه هم هر کی میخواد بخره اعلام وجود کنه که همدیگه رو بشناسیم.ان شاالله بعد خرید هم علیرضا جان تو پست اول اسامیو اد میکنه.

آخرین ویرایش:
همونطور که حدس میزدم اولین نفری که پیش قدم شد برای خرید آقا صفا خان بودن :d که Steam ID شون رو به پست اول اضافه کردم . دوستان دیگه ای که تمایل به خرید نسخه ی اصل رو دارن و یا نمیدونن به چه صورتی باید بازی رو تهیه کنن به من pm بدن که کارها به دقیقه 90 نرسه و بتونیم بعد از سالها از یه عنوان فایتی که مدتهاست خیلیامون منتظرش هستیم لذت ببریم .

خب جالبه بعد از 4 روز اینترنت قطع بودم اولین تایپیکی هست که نظر میدم :d اول سلام
دوم اینکه وقتی اینجا میام، یه روحیه ی خاصی میگیرم :x

من هم عاشق Scorpion هستم و قبلا یه آی پی با این نام ساختم هر چند اون موقع اصلا بازی سنتر رو نمیشناختم :d
بعد از اون NoobSaibot که باید باشه درسته ؟

هر وقت هم که به مشکل برمی خوردم میرفتم سراغ نوب ... خاطرات همه ی ما 100% با 3 , 2 و البته Trilogy هست ... :x
من توی Trilogy اول از همه با Scor میرفتم بعدش اگر میباختم میرفتم سراغ Sektor و بعد در نهایت که غول بود Noob Saibot :d

مثلا غول آخر Sahokhan رو همیشه میبردم گوشه و هی تند تند پایین+ جلو + ضربدر و بعدش مربع میزدم و فن من همین بود و آخر میمرد :d

یادش بخیر ...

حالا بی صبرانه منتظر اینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or