Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
کجا نوشته؟
من هر آپدیت کل Patch Notes رو میخونم. سایرکس تقریبا همونیه که بعد از ECT بود.
تو پچ نوت نیست، دیروز تو استریم K&M دیدم، مثل قبل نصف بار رو مصرف می‌کنه!

گروه بندی Final Kombat

مسابقات از فردا شروع میشه. اما قبل از اون امروز Last Chance Qualifier برگزار میشه که قهرمانش بعنوان آخرین نفر در گروه D قرار میگیره.
از چهره های بارز حاضر در Last Chance Qualifier میشه به KingGambler و HoneyBee و hayatei و Konqueror و Grr اشاره کرد که همونطور که گفتم فقط یک نفر به FK صعود میکنه.
دو بازیکن که خبری ازشون نیست Af0xyGrampa و Rewind هستن که هر دو بطور خیلی محدود تو مسابقات راهیابی 6-7 ماه اخیر شرکت کرده بودن و عدم حضورشون انتظار میرفت.

1718148335947.png

Group A
USA - SonicFox
Bahrain - Tekken Master
Brazil - KillerXinok
Kuwait - FaysalKombat
Australia - Souls Clue

Group B
Chile - Nicolas
Spain - MKJavierMK
United Kingdom - VideoGamezYo
Argentina - chocolate2383
USA - WiZEGEMiN

Group C
USA - Ninjakilla_212
USA - TheMightyUnjust
Poland - MakoraN
Brazil - Zeeus
Puerto - Rico Broseph

Group D
Chile - Scorpionprocs
Turkey - Kanimani
USA - Xombat
Mexico - Mikelou
Brazil - GuiExceptional

مسابقات گروهی بصورت Round Robin انجام خواهد شد و از هر گروه 2 نفر اول به دور بعد صعود میکنن.

گروه مرگ همونطور که مشخصه گروه A هست. دو مدعی قهرمانی یعنی SonicFox و TekkenMaster در این گروه هستن.
گروه D هم غیر قابل پیش بینیه و Scorpionprocs و Kanimani و Xombat هر سه از بهترین های جهان هستن.

به نظر من MKJavier پتانسیل خلق شگفتی در این رقابت ها و حتی رسیدن به مراحل نهایی رو داره.

تماشای مسابقات:

twitch.tv/NetherRealm
Youtube.com/MortalKombat

آخرین ویرایش:
اگه این پرروژه واقعا بطور جدی در حال ساخت باشه من دیگه از دنیا هیـــــچی نمیخوام.
با اینکه ظاهر AI آپ اسکیل شده ی تابلوئی داره ولی نکته مهم اینجاست که توسط تیمی از عاشقان MK داره ساخته میشه که خیلی هم کارشون رو بلدن.
calactyte یکی از اعضای پروژه ی MK MUGEN REMIX بود که توسط طرفداران MK در دست ساخت بود ولی بعد از 3-4 سال به نتیجه نرسید و بیخیالش شدن. اما مدتی بعد چند نفر از این افراد یک استودیو جدید به اسم Eyeballistic Games تشکیل دادن و ظاهرا این پروژه ی مخفیشون هست که با همکاری WB در دست ساخته.
متاسفانه موزیک ساز این تیم یعنی "Jango" حدود دو سال پیش سکته کرد و قسمتی از بدنش فلج شد (الان فکر کنم خیلی بهتر شده) امیدوارم که سلامتیشو برای بازسازی یا ریمستر کردن موزیک های بازی بدست اورده باشه چون کارش خیلی درسته.

Screenshot_2.jpg

GQpewr7XQAEsZic.jpg

شایعه به نقل از گیم رنت :
لیست احتمالی کمبت پک 2 لو رفت هنوز باید منتظر نایت ولف بمونم:
  • Conan the Barbarian
  • Cyrax
  • Ghostface
  • Noob Saibot
  • Sektor
  • T-1000
اینا به کنار واقعا منطق ابنکه گوست فیس بیاد اومنی من بزنه باید کجای دلمون بذاریم مردونه؟اصلا گیم پلی چطور قراره در بیاد
کیمو ها چطور مشخص نشدن؟!واقعا دوست دارم چاکیو بعنوان کیمو ببینم بنظرم کیمو وزه ای در میاد ازش😂

شایعه به نقل از گیم رنت :
لیست احتمالی کمبت پک 2 لو رفت هنوز باید منتظر نایت ولف بمونم:
  • Conan the Barbarian
  • Cyrax
  • Ghostface
  • Noob Saibot
  • Sektor
  • T-1000
اینا رو interloko دیتاماینر معروف پیدا کرده. البته همشون تو لیک های اولیه بازی هم بودن و چیز جدیدی نیست.

مورد دیگه اینکه این کارکترا لزوما همشون تو کامبت پک ۲ نیستن، فقط می‌دونیم که قراره بیان، همچین اینا تمام کارکترا هم نیستن، مثلا فایل های مرتبط با Jade و Cassie هم داخل بازی هست اما چون از زمان عرضه تغییری تو دیتاش انجام نشده، هنوز راجع بهشون قطعیت وجود نداره.

راستی سایرکس هم مونثه تو این تایملاین! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or