Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
فکر نکنم این بحث کاستوم من شما به پایان برسه چون احساس میکنم شما کلا حال نمیکنید همونجور که اشاره کردین و منم اینقدر با بازی حال کردم و دوسش دارم و فکر میکنم دربارش و اشباع شدم به جد بدی ندیدم تا الان باز باید وایسیم بازی بیادش ببینیم چه میکنه

23 و 24 کارکتر مشخص نیستن کیان؟

یکی که احتمالا همون shang tsung هست که واسه پیش خرید و نسخه های گرون تر بازی هست

ممکنه کلا ۲۳ نفر باشن و نفر ۲۳ همون شنگ سونگ باشه

در کل هنوز چیزی مشخص نشده و یک ماه هنوز تا عرضه بازی فاصله داریم شاید معرفی جدید داشته باشه:D

• Like
Reactions: Jaw
دو ماه و نیم پیش این رو گفتم:

همه چیز از دید من عالی به نظر می‌رسه، به جز اینکه هی شخصیت‌ها رو با همدیگه قاطی می‌کنم. :D شاید هم به خاطر کهولت سن باشه، ولی کلاً نوع چهره‌ها و لباس‌ها یه جوریه که هم توی تریلر اصلی و هم اینجا، یه ذره طول می‌کشید تا بفهمم چی به چیه و کی داره با کی صحبت می‌کنه یا می‌جنگه! :D

و متأسفانه وضعیت از اون موقع هم بدتر شده! :-" طراحی کاراکترها یه جوریه که انگار نصف‌شون خواهر برادر هستن و مثلاً منم مثل امیر اکیبا، اول فکر کردم سیندل همون لی‌می هست! :D یا ریدن و کونگ‌لاو یه جوری هستن که اگه به کلاه‌شون دقت نکنم، نمی‌فهمم کی به کیه!
کلاً بازی از این نظر یه کمی عجیب غریبه، مخصوصاً بعد از طراحی‌های MK11. حالا من برخلاف خیلی از بچه‌ها مشکل خاصی با پوشش کاراکترها ندارم، ولی به نظرم باید یه سری جزئیات و تفاوت‌ها توی چهره‌ها بود که هرکدوم از اون یکی متمایز بشه.
به جز این مورد، از بقیه جهات خیلی با بازی حال می‌کنم و به نظرم چیز به شدت جذابی شده. فقط حیف که جکس با اون طراحی خفن جزو کاراکترهای اصلی نیست. :(

این قضیه اشتباه گرفتن کارکترها رو منم زیاد دیدم، مدل صورت سیندل و لی می تو اون شات اول خیلی شبیه به همه!
کلا رئال و authentic کردن کارکترا رو از MK11 شروع کردن و خیلی از شخصیت ها مدل آسیایی داشتن اونجا، سیندل و ریدن جز معدود کارکترای شرقی بودن که همچنان صورت های غربی داشتن، که اینجا درستش کردن. با این حال سیندل جز طراحیای خوب بازیه به نظرم. :-"
ریدن، کونگ لاو و یه چندتای دیگه رو قبول دارم که خیلی ساده هستن.

Collage Maker-23-Aug-2023-09-10-AM-6426.jpg

Screenshot_2023-08-23-01-53-25-269_photoeditor.layout.collagemaker-edit.jpg
@Akiba رایدن شوگان :-" :D

کمیو شوجینکو حرکات حریف رو تقلید می‌کنه.

View attachment rapidsave.com_shujinko_still_copies_his_opponents_moveset_like-z85wkrgnoqjb1.mp4

آخرین ویرایش:
دو ماه و نیم پیش این رو گفتم:

و متأسفانه وضعیت از اون موقع هم بدتر شده! :-" طراحی کاراکترها یه جوریه که انگار نصف‌شون خواهر برادر هستن و مثلاً منم مثل امیر اکیبا، اول فکر کردم سیندل همون لی‌می هست! :D یا ریدن و کونگ‌لاو یه جوری هستن که اگه به کلاه‌شون دقت نکنم، نمی‌فهمم کی به کیه!
کلاً بازی از این نظر یه کمی عجیب غریبه، مخصوصاً بعد از طراحی‌های MK11. حالا من برخلاف خیلی از بچه‌ها مشکل خاصی با پوشش کاراکترها ندارم، ولی به نظرم باید یه سری جزئیات و تفاوت‌ها توی چهره‌ها بود که هرکدوم از اون یکی متمایز بشه.
به جز این مورد، از بقیه جهات خیلی با بازی حال می‌کنم و به نظرم چیز به شدت جذابی شده. فقط حیف که جکس با اون طراحی خفن جزو کاراکترهای اصلی نیست. :(
من دیشب خواستم همین را بنویسم انگار اومدن یک چهره را اسکن کردند و سپس ویرایشش کردند تمامی چهره های انگار پایه شون یک چهره هست همه چیزشون یکیه مخصوصا تغییر فرم ماهیچه های صورت موقع حرف زدن
الان کونگ لائو با جانی کیج چه تفاوتی میکنه ؟
دقیقا یکی هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or