فکر کنم یک هفته 10 روز قبل از عرضه روی PC هم بتا داشته باشه. یادمه برای MK11 هم (یا شایدم MKX بود....یا اینجاستیس 2) بتا داشتیم.pc باز ها خطاب به سازنده ها :
مشکل داری مشکل داری ب...ناموس ما اینجا داریم زحمت میکشیم
جالبیش اینجاس این بازی ها با pc ساخته میشن و در اخرم بتاش براشون منتشر نمیشهpc باز ها خطاب به سازنده ها :
مشکل داری مشکل داری ب...ناموس ما اینجا داریم زحمت میکشیم
گورو و موتارو جزو راستر اصلی؟PC جدید کامل شد. یک ماه دیگه رِیکو، هویک، گورو، موتارو.
GORO IS MORTAL KOMBAT
let's goooooo
نه همون kameo منظورم بود.گورو و موتارو جزو راستر اصلی؟
بقیه رو نمیدونم، ولی من شخصا خیلی دنبال این بودم دستم به بتای بازی برسه. تو چند تا giveaway شرکت کردم و (همونطور که انتظار میرفت) تو هیچکدوم برنده نشدم، دیگه انگیزهم رو از دست دادم قهر کردم و تا ریلیز بازی کاری به کارش ندارمچقدر اینجا سوت کوره بابا مثلا بتا بازی اومده و کلی اطلاعات میم و...
یا همه پی سی پلیرین یا فکر کنم من بشدت بازی دوست داشتم و هایپم براش هیچکس هیچ چیزی نمیگه
بازیو هر نسخه ای پیش خرید میکردین بتا در دسترستون بود چرا giveaway برادربقیه رو نمیدونم، ولی من شخصا خیلی دنبال این بودم دستم به بتای بازی برسه. تو چند تا giveaway شرکت کردم و (همونطور که انتظار میرفت) تو هیچکدوم برنده نشدم، دیگه انگیزهم رو از دست دادم قهر کردم و تا ریلیز بازی کاری به کارش ندارم
آخه من به پیشخرید اعتقادی ندارمبازیو هر نسخه ای پیش خرید میکردین بتا در دسترستون بود چرا giveaway برادر
من هر 7 ثانیه به این بازی فکر میکنم.یا همه پی سی پلیرین یا فکر کنم من بشدت بازی دوست داشتم و هایپم براش هیچکس هیچ چیزی نمیگه
روی PC در دسترس نیست متاسفانه.بازیو هر نسخه ای پیش خرید میکردین بتا در دسترستون بود چرا giveaway برادر