Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
pc باز ها خطاب به سازنده ها :

مشکل داری مشکل داری ب...ناموس ما اینجا داریم زحمت میکشیم :D
فکر کنم یک هفته 10 روز قبل از عرضه روی PC هم بتا داشته باشه. یادمه برای MK11 هم (یا شایدم MKX بود....یا اینجاستیس 2) بتا داشتیم.

اینو خیلی دوست دارم فیزیکیش رو بخرم فکر کنم با این حجم دوتا بلوری هم باشه.متاسفانه الان ریجن آل پیدا نمیشه و اکانت من آمریکا هست.
توی ps4 باید ریجن دیسک و dlc اکانت یکی می بود.توی ps5 هم اینجوری هست؟
چون یادمه اوایل عرضه میگفتن ریجن فری هست ps5.

خب قشنگ دو ساعت کامل بتا رو تجربه کردم و نظرمو بگم درباره بازی
تقریبا با تموم کارکترا و کیمو رفتم گیم در مجموع گیم پلیو بشدت دوست داشتم یکم بازی سنگین کند هستش ولی من باهاش مشکلی ندارم خیلی بازی رواله گرافیک بازی واقعا چشنواز و خفنه کارکترا و کمبو هاشون راحتر شده بنظرم نحوه استفادشون یکم شاید گیج بشین تو فتالیتی زدن ولی در مجموع چیز سختی نداره
کیمو هارو دوس داشتم من فقط از دوتا از فناشون همش استفاده میکردم چون واقعا وقتی دارین فایت میدین نمیرسین مثلا بیاین کیمو بزنین ولی واقعا میشه ازش کمبو های خوبی در اورد ولی یکم هنوز گیج کنندس برام
خودم با کارکترای لیو کنگ و کنشی بیشتر از بقیشون حال کردم یکی سرعتی یکی هم قدرتی واقعا خفنن جفتشون خالی از لطف نیست جانی کیجشم خیلی فانه با قدرتای جدیدش توی کل تایم که توی فایتین باهاش کلا تروله😂
سرورای بازی من با گیراپ بازی میکردم اوکی بودن خداروشکر کلا انلاین داشتم پلی میدادم یه بدی که داره ظاهرا با دوستاتون نمیتونین توی بتا انلاین پلی بدین و رندوم کلا یکنفر با شما پلی میده و من هر یه بازی یکبار باگ میخوردم و باید ریست میدادم گیمو و یا بخ شانلاین دوباره تا پیدا کنه
همچنان بنظرم بازی خشنونتش حفظ کرده و بالاس ولی در مجموع من با بازی خیلی خیلی کیف کردم امیدوارم خود باز یاصلی بترکونه بشدت منتظرشم با این بتا

چقدر اینجا سوت کوره :-"بابا مثلا بتا بازی اومده و کلی اطلاعات میم و...
یا همه پی سی پلیرین یا فکر کنم من بشدت بازی دوست داشتم و هایپم براش هیچکس هیچ چیزی نمیگه :D

• Like
Reactions: Red Sox
چقدر اینجا سوت کوره :-"بابا مثلا بتا بازی اومده و کلی اطلاعات میم و...
یا همه پی سی پلیرین یا فکر کنم من بشدت بازی دوست داشتم و هایپم براش هیچکس هیچ چیزی نمیگه :D
بقیه رو نمیدونم، ولی من شخصا خیلی دنبال این بودم دستم به بتای بازی برسه. تو چند تا giveaway شرکت کردم و (همونطور که انتظار میرفت) تو هیچ‌کدوم برنده نشدم، دیگه انگیزه‌م رو از دست دادم قهر کردم و تا ریلیز بازی کاری به کارش ندارم :دی

• Smile
Reactions: blak
بقیه رو نمیدونم، ولی من شخصا خیلی دنبال این بودم دستم به بتای بازی برسه. تو چند تا giveaway شرکت کردم و (همونطور که انتظار میرفت) تو هیچ‌کدوم برنده نشدم، دیگه انگیزه‌م رو از دست دادم قهر کردم و تا ریلیز بازی کاری به کارش ندارم :D
بازیو هر نسخه ای پیش خرید میکردین بتا در دسترستون بود چرا giveaway برادر :D

• Smile
Reactions: Red Sox
من هر 7 ثانیه به این بازی فکر میکنم.

بازیو هر نسخه ای پیش خرید میکردین بتا در دسترستون بود چرا giveaway برادر :D
روی PC در دسترس نیست متاسفانه.

منم چند روزی بتا رو بازی کردم.
در مورد سرعت بازی باید بگم که از 11 خیلی سریع تر شده و اصلا با اون قابل مقایسه نیست اما از MKX همچنان کندتره. یه چیزی ما بین 2 تا که فکر کنم طرفدارای هر دو بازی رو راضی میکنه.
کمیو ها هم عادت کردن بهش و نحوه استفاده درستش، یکم زمانبره مخصوصا که R1 تو بازی قبلی واسه Enhance کردن حرکات بود و اینجا واسه کمیو استفاده میشه. اما یکم که باهاش کار کنید زمان بندیش دستتون میاد و اون موقع هست که همه چی دیگه به خلاقیت خودتون بستگی داره و بازی خیلی دستتون رو باز میزاره. کمیو فراست تو بتا خیلی عالیه هم ابزار pressure داره هم یه حرکت low برای فریز کردن حریف که همیشه باید حواس حریف بهش باشه.
تنها مشکلی که دارم اینه که دیالوگ بین کارکترها فقط تو بخش انلاین هست و تو تاورها، لودینگ اول رو نشون نمیده و مستقیم میره تو بازی. امیدوارم یه جوری این مشکل رو حل کنن تا زمان عرضه چون خیلی ضد حاله!

یه سری عکس هم از بازی گرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or