Multi Platform Monster Hunter Wilds

سازنده
capcom
تاریخ انتشار
February 28, 2025
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

1111111111 - Copy.png

Developer & Publisher: Capcom
Genre: Action RPG
Platforms: PS5 - Xbox Series X|S - PC(Steam)
Release Date: February 28, 2025

Event Quests Schedule

Trailers
Monster Hunter Wilds - Official Reveal Trailer | TGA 2023

Monster Hunter Wilds - 1st Trailer

Monster Hunter Wilds - 2nd Trailer: The Hunter's Journey

Monster Hunter Wilds: Focus Mode Overview

Monster Hunter Wilds: 4th Trailer | Release Date Reveal

Monster Hunter Wilds: 5th Trailer | The Black Flame

Monster Hunter Wilds: 6th Trailer | Into the Iceshard Cliffs

Monster Hunter Wilds - Launch Trailer

Monster Hunter Wilds - Proof of a Hero Trailer

Screenshots

222222 - Copy.png
777777.png 9999999.png 55555555.png 66666666.png 444444444.png 3333333333.png 8888888888.png

آخرین ویرایش:
من ميخام بگیرم بازیو میخام فرصت برم بهش و بازیش کنم میبینم خیلی اینجا بین ایرانیا طرفدار نداره کسی زیاد درموردش بحث نمیکنه
آره خیلی از اینجا یا حالا کلا خاورمیانه بازیکن نداره من دارم بیشتر با پلیرهای آسیای شرقی بازی میکنم
در مورد خوده بازی هم تا الان من ۷۰ ساعت بازی کردم چیزی که میتونم بگم اینه که هم احتمالش هست خیلی جذبت کنه و هم ممکنه اصلا خوشت نیاد کاملا پنجاه پنجاهه، از این نظر ممکنه خوشت نیاد که مثلا دوست نداشته باشی یه کار رو هزار بار تکرار کنی ، فلسفه بازی به طور مداوم شکار مانستره و آپگرید کردن خودت و شکار مانستر بعدی ...حالا یا تکی یا با اسکواد ، این روال ممکنه برای یکی تا چند سال هم جذاب باشه برای یکی ممکنه بعد از یک هفته تکراری بشه

آره خیلی از اینجا یا حالا کلا خاورمیانه بازیکن نداره من دارم بیشتر با پلیرهای آسیای شرقی بازی میکنم
در مورد خوده بازی هم تا الان من ۷۰ ساعت بازی کردم چیزی که میتونم بگم اینه که هم احتمالش هست خیلی جذبت کنه و هم ممکنه اصلا خوشت نیاد کاملا پنجاه پنجاهه، از این نظر ممکنه خوشت نیاد که مثلا دوست نداشته باشی یه کار رو هزار بار تکرار کنی ، فلسفه بازی به طور مداوم شکار مانستره و آپگرید کردن خودت و شکار مانستر بعدی ...حالا یا تکی یا با اسکواد ، این روال ممکنه برای یکی تا چند سال هم جذاب باشه برای یکی ممکنه بعد از یک هفته تکراری بشه
تكى هم حال ميده يا نصف لذتو از دست ميدى؟

به خودت بستگی داره تکی لذت ببری یا نه من شخصا اصلا تکی بازی نمیکنم چند نفرش خیلی باحال تره ، ضمن اینکه باس های های رنکش هم تک نفره یکم سخته

تنهایی هم هنوز حال میده ولی با بقیه لذتش دو برابره.
اضافه کنم، در صورتی که لگ نباشه :D

نمیدونم با مبین نت لجه یا کلا رو PC، ولی من بدون VPN با کراس پلی روشن کلا نمیتونم وصل بشم، با VPN هم شدیدا لگه کلا نت رو بد زدن
DNS هم کلا انگار نه انگار

• Like
Reactions: DedSec88
اضافه کنم، در صورتی که لگ نباشه :D

نمیدونم با مبین نت لجه یا کلا رو PC، ولی من بدون VPN با کراس پلی روشن کلا نمیتونم وصل بشم، با VPN هم شدیدا لگه کلا نت رو بد زدن
DNS هم کلا انگار نه انگار
من رو PS5 هرازگاهی جوین مچ های لگی میشم ولی خداروشکر مشکل کانکشن اصلا نداشتم تا حالا. (ADSL شاتل)
نتورک ارور هم فقط تو مچ های لگی یا از investigation هایی که سریع پر میشن تا حالا فقط گرفتم. :-?

• Sad
Reactions: NHM
به خودت بستگی داره تکی لذت ببری یا نه من شخصا اصلا تکی بازی نمیکنم چند نفرش خیلی باحال تره ، ضمن اینکه باس های های رنکش هم تک نفره یکم سخته
رنكشو ميشه از بقيه پلیرا کمک گرفت جوین شن همراهیت کنن؟ بتونی ردش کنی اونجارو ؟ تازه شنیدم هوش مصنوعی‌ تک نفره بری درخواست بدی میان کمکت از پلیرا بهتر بازی میکنن و عملکردشون عالیه !!!

کلا هر بازیی چند نفره بری خیلی بیشتر حال میده ولی خب این بازی رو راحت میتونی سولو بری از نظر سختی اصلا در حدی نیست که مجبور بشی آنلاین حتما بری

من برا بار دوم خودم دارم MHGU رو میرم دفعه اول با سویئچ بود و تا حتی آخرای grank سولو رفتم با اینکه اون بازی از یه جا به بعد کوئست ها مخصوص مولتی طراحی شدن و مانسترا جون چند برابر دارن به صورت پیش فرض
الان ولی با شبیه ساز دارم میرم خلاصه قراره پاره بشم :D

• Like
Reactions: noorihamid99
رنكشو ميشه از بقيه پلیرا کمک گرفت جوین شن همراهیت کنن؟ بتونی ردش کنی اونجارو ؟ تازه شنیدم هوش مصنوعی‌ تک نفره بری درخواست بدی میان کمکت از پلیرا بهتر بازی میکنن و عملکردشون عالیه !!!
کلا از پایین ترین سطح تا بالاترین سطح میتونی درخواست بدی پلیر واقعی همراهیت کنن محدودیتی نیست ، بله هوش مصنوعی هم میاد کمکت ، حتی میتونی تو تنظیمات بازی تعیین کنی وقتی درخواست کمک میفرستی فقط پلیر جوینت بشه یا فقط هوش مصنوعی جوینت بشه ، به نظرم برای باس های low rank هوش مصنوعی خوب کمک میکنه ولی برای high rank نه ، هوش مصنوعی بازی یه چیز حداقلیه که فقط تو مواقع ضروری جای پلیر واقعی رو بگیرن ، ولی خوبیه پلیر اینه که یه وقت میبینی یه نفر با لول خیلی بالا و با یه بیلد خیلی خوب جوینت میشه و یه کمک اساسی بهت میکنن

آخرین ویرایش:
کلا از پایین ترین سطح تا بالاترین سطح میتونی درخواست بدی پلیر واقعی همراهیت کنن محدودیتی نیست ، بله هوش مصنوعی هم میاد کمکت ، حتی میتونی تو تنظیمات بازی تعیین کنی وقتی درخواست کمک میفرستی فقط پلیر جوینت بشه یا فقط هوش مصنوعی جوینت بشه ، به نظرم برای باس های low rank هوش مصنوعی خوب کمک میکنه ولی برای high rank نه ، هوش مصنوعی بازی یه چیز حداقلیه که فقط تو مواقع ضروری جای پلیر واقعی رو بگیرن ، ولی خوبیه پلیر اینه که یه وقت میبینی یه نفر با لول خیلی بالا و با یه بیلد خیلی خوب جوینت میشه و یه کمک اساسی بهت میکنن
نياز به اشتراک پلاس داره ؟

اقا چقدر پیچیدست کنترل بازی وسط مبارزات و فرار میخای هم پورشن بخوری بری تو منو از اونورم حواست باشه دوربین هم جلوتو نشون میده بخای تمام اینارو کنترل کنی کاراکترت میره تو دیوار چقدر بده این سیستم پیچیدش ولی خوده بازی خیلی خوبه مشکلش همیناست تازه هیچ اموزشی هم نداره

اقا چقدر پیچیدست کنترل بازی وسط مبارزات و فرار میخای هم پورشن بخوری بری تو منو از اونورم حواست باشه دوربین هم جلوتو نشون میده بخای تمام اینارو کنترل کنی کاراکترت میره تو دیوار چقدر بده این سیستم پیچیدش ولی خوده بازی خیلی خوبه مشکلش همیناست تازه هیچ اموزشی هم نداره
اصلا لازم نیست بری داخل منو که یه ایتم بسازی تو قسمت کاستومایز لود اوت برو بر اساس همون مانستری که می خوایی شکار کنی ایتم هات رو بچین وسیله ها مورد نیازت رو مرتب کن تو مبارزه فقط کافیه یک کلیک کنی تا از ایتمات استفاده کنی حتی برا ایتم های پرتکرار که زیاد استفاده میشه هم میتونی تو قسمت کاستوم لوداوت گزینه ساخت ایتم مورد نظرت رو قرار بدی تا راحت بتونی بسازی بدون این که دو ساعت بگردی دنبال یه ایتم تا استفاده کنی یا بسازیش
کلا تو مکانیزم های بازی بگردی خیلی دستت رو باز گذاشته میتونی نهایت استفاده رو ببری
حتی میتونی از یه سری ایتم ها استفاده کنی که سرعت استفاده از پورشن رو زیاد کنی تا توی شکارت اذیت نشی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or