Multi Platform Monster Hunter Wilds

سازنده
capcom
تاریخ انتشار
February 28, 2025
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

1111111111 - Copy.png

Developer & Publisher: Capcom
Genre: Action RPG
Platforms: PS5 - Xbox Series X|S - PC(Steam)
Release Date: February 28, 2025

Trailers

Monster Hunter Wilds - Official Reveal Trailer | TGA 2023

Monster Hunter Wilds - 1st Trailer

Monster Hunter Wilds - 2nd Trailer: The Hunter's Journey

Monster Hunter Wilds: Focus Mode Overview

Monster Hunter Wilds: 4th Trailer | Release Date Reveal

Monster Hunter Wilds: 5th Trailer | The Black Flame

Monster Hunter Wilds: 6th Trailer | Into the Iceshard Cliffs

Monster Hunter Wilds - Launch Trailer

Monster Hunter Wilds - Proof of a Hero Trailer

Screenshots

222222 - Copy.png
777777.png 9999999.png 55555555.png 66666666.png 444444444.png 3333333333.png 8888888888.png

آخرین ویرایش:
بازی آنلاین هست؟ یعنی یه تیم انتخاب میکنی میری شکار هیولا؟
البته افلاینم بخوای بازی کنی میتونی یه گزینه فعال کنی که بات هوش مصنوعی بیاد کمکت. منتهی چه بات و چه پلیر جوین بشه، جون هیولاها به مراتب بیشتر میشه. دستت بازه که تکی بری یا آنلاین یا بات بیاد کمکت.

دوستان من تا حالا مانستر هانتر بازى نكردم و حس میکنم حوصله سر بر و تکراریه بنظرتون اینو برم سراغش ؟ کلا سخته بازیش ؟ از اون سختیای رو اعصاب رو داره؟
حوصله سر بر و تکراری که نیست اگه بود که این همه پلیر نداشت! هرچی هست الی حوصله سر بر!
سخت و اسونیشم به خودت ربط داره که چقدر وقت بذاری و مکانیکهاشو یاد بگیری و بیلد خوب ببندی چون همه اسلحه هاش خوبه و فقط به خودت مربوطه که از کدوم چطور استفاده کنی و چقدر وقت بذاری که کاراکترتو قوی کنی. از طرفیم گیم پلی خاص خودشو داره که اگه باهاش مچ نشی ممکنه رو اعصابت بره و کلافه شی.
ممکنه زیاد بمیری، زیاد توسط مانسترا استان بشی، یه جم و ایتم برای یکی زود دراپ شه برای تو nساعت زمان ببره یا تا گیم پلی دستت بیاد و منوها و سلاح ها و اینارو یاد بگیری زمان ببره. ممکنم هست همینا کلافه و زده ات کنه.

آخرین ویرایش:
نسخه های قبلی رو حتمن باید پلی بدیم ؟
این همون نبود که تو نسخه اول گربه برات چای میاورد با گربه صحبت میکردی ؟ :D :)) :|
نه کلا داستان و اینا فقط بهونس. همین نسخه بهترین گیم پلی رو داره.
گربه هم که حکم همون پت بازیای mmo رو داره دیگه. حالا اینجا کاربردش خیلی بیشتره. چیز عجیب و مسخره ای نیست جزو dna این فرنچایزه گربه و رفتاراش :D

• Smile
Reactions: Annunaki ™
البته افلاینم بخوای بازی کنی میتونی یه گزینه فعال کنی که بات هوش مصنوعی بیاد کمکت. منتهی چه بات و چه پلیر جوین بشه، جون هیولاها به مراتب بیشتر میشه. دستت بازه که تکی بری یا آنلاین یا بات بیاد کمکت.
البته بات های این بازی به قدری قوین که علیرغم زیادتر شدن جون مانسترا، خیلی سریعتر میمیرن. :D
تو رایز بات ها خیلی دمیجشون از پلیرا کمتر بود و بیشتر بدرد باف کردن با Hunting Horn و اینا میخوردن، ولی اینجا واقعا از نصف رندوما بهتر بازی میکنن.:D

البته بات های این بازی به قدری قوین که علیرغم زیادتر شدن جون مانسترا، خیلی سریعتر میمیرن. :D
تو رایز بات ها خیلی دمیجشون از پلیرا کمتر بود و بیشتر بدرد باف کردن با Hunting Horn و اینا میخوردن، ولی اینجا واقعا از نصف رندوما بهتر بازی میکنن.:D

اتفاقا همین گودرت بالای بات‌هاشه که احتمالا باعث بشه بازی رو بگیرم در آینده :D

هم دمیجشون بالاس و هم نمیمیرن :D دیشب سر یه مانستر امتحان کردم عقب وامیستادم اینا ۳تایی قشنگ پارش میکردن و همیشم یکیشون سوار مانستره:))
خیلی خیلی از پلیر معمولی که جوین شن و نوب باشن بهترن. امیدوارم کپکام نرفی چیزی نکنه اینارو.

• Like
Reactions: DedSec88
از کی بود یه کله هیچ گیمی بازی نکرده بودم چند وقته کلا بازیو به زور یکی 2 بار بستم تو این 3 روزه hr 71 وقتشه دیگه درست حسابی دکو فارم کنیم :D
دیسکوردی چیزی نیست بیس هر چقدرم بیسیک تا الان درست کرده باشه واسه هر وپنی؟ اصلا هنوز نمیدونم دقیق artian وپن ها از وپن های معمولی بهترن یا نه :D
تا الان ست homebrew که خودم ساختم ایناست
arkveld belt+chest
guardian arkveld legs
odo head+gloves
باید خوب باشه واسه Raw حداقل 2 set bonus gore magala هم خوبه بیشتر واسه المنتال فک کنم
اینم ست خودم تا الان :">
RDOsvxk.png

اقا من الان استیم چک کردم یوزر اسکور بازی خیلی پایینه ۵۷ هست. نمیدونم یعنی اینقدر مشکل پرفورمنس داره؟ من یک ساعتی رو پلی استیشن بازی کردم واقعا مشکلی ندیدم. یه اپدیتم دیروز اومد برای بازی.

اقا من الان استیم چک کردم یوزر اسکور بازی خیلی پایینه ۵۷ هست. نمیدونم یعنی اینقدر مشکل پرفورمنس داره؟ من یک ساعتی رو پلی استیشن بازی کردم واقعا مشکلی ندیدم. یه اپدیتم دیروز اومد برای بازی.
پرفورمنس بازی روی پیسی ایراد داره و همه رو شاکی کرده. کپکام یه چندتا اپدیت بده درستش کنه یوزرا مثبت میشه. کنسولا اوکیه البته روز اول افت فریم و کرش خودم زیاد داشتم اوایل بخش استوری که حل شد :D

• Like
Reactions: SMM9 and Rohshen
تعریفا برای طرفدارای بازی که نسخه world رو بالا ۱۰۰۰ ساعت بازی کردن دیگه تکراری حساب میشه برا همین از میون همه ویژگی های خوب باید بگم این قابلیت فوکوس مود که به صورت manual اجرا میشه واقعا نیاز بود و چقدر بازی لذت بخش تر میشه حالا من نسخه های بعد از world رو بازی نکردم نمیدونم تو نسخه های بعدی این قابلیت اومده یا نه
ولی اگه میتونستن این فوکوس مود رو با لاک مود ترکیب کنن خیلی خوب میشد
چون قابلیت لاک هنوز بدرد نخوره و اگه تنهایی بازیی میکنید بجا لاک کردن از فوکوس استفاده کنید خیلی بهتر میتونید کنترل شخصیتتون رو بدست بگیرید

• Like
Reactions: DedSec88 and SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or