Multi Platform Monster Hunter Wilds

سازنده
capcom
تاریخ انتشار
February 28, 2025
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

1111111111 - Copy.png

Developer & Publisher: Capcom
Genre: Action RPG
Platforms: PS5 - Xbox Series X|S - PC(Steam)
Release Date: February 28, 2025

Trailers

Monster Hunter Wilds - Official Reveal Trailer | TGA 2023

Monster Hunter Wilds - 1st Trailer

Monster Hunter Wilds - 2nd Trailer: The Hunter's Journey

Monster Hunter Wilds: Focus Mode Overview

Monster Hunter Wilds: 4th Trailer | Release Date Reveal

Monster Hunter Wilds: 5th Trailer | The Black Flame

Monster Hunter Wilds: 6th Trailer | Into the Iceshard Cliffs

Monster Hunter Wilds - Launch Trailer

Monster Hunter Wilds - Proof of a Hero Trailer

Screenshots

222222 - Copy.png
777777.png 9999999.png 55555555.png 66666666.png 444444444.png 3333333333.png 8888888888.png

آخرین ویرایش:
به مانستر هانتر به چشم دارک سولز نگاه کنید
نه این که سبک گیم پلی اش مثل اون باشه
بلکه مثل اون سبک از بازی ها قرار نیست به همین راحتی برید توش و غرقش بشید
یکم طول می کشه تا با خم و چمش آشنا شید

ولی بعدشه که می فهمید واقعا مثلش چیزی نیست

یه خروس جنگی هانت کردم و فریم اوکی بود میشه گفت زیر 50 نیومد 99% مواقع :D

خارج از یه سری کلیپ تو توییتر واقعا هیچی از بازی ندیدم که یه موقع اگه تونستم برم بازی رو برام تازگی داشته باشه

ولی نمیدونستم بازی خروس جنگی داره به عنوان Big Monster.
count me intrigued :دی

یه خروس جنگی هانت کردم و فریم اوکی بود میشه گفت زیر 50 نیومد 99% مواقع :D

گیمپلی بازی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااست فقط کپکام پرفرمنس رو درست کنه پتانسیل GOTY داره از نظر من :-" :D
(GTA VI Who? :D)
من آخرم موفق نشدم character creator رو قبل بیرون رفتن از خونه شکست بدم.=((:D

لامصب اگه این character edit voucher ها وجود نداشتن یه کارکتر پیشفرض برمیداشتم و بعد سر صبر قیافشو تغییر میدادم، ولی الان نمیشه.:(

• Smile
  • Like
Reactions: NHM and Rohshen
بازى دقيقا چيو دنبال ميكنه؟ :D
بازی بیشتر بخاطر حالت گرایندش طرفدار داره.از این نظر اعتیاد آوره.یعنی شما هی میری آیتم جمع میکنی باس میزنی میای سلاح و لباس رو تقویت میکنی تا بتونی باس بعدی رو بزنی.منتهی این نسخه یه نیمچه داستان هم اضافه کردن ولی در کل داستان جایگاه خیلی خاصی تو این بازی نداره.هر باس هم مدت طولانی طول میکشه زدنش و hp بالایی دارن و مکانیزم زدن خودشون رو دارن.

بازى دقيقا چيو دنبال ميكنه؟ :D
شکار کردن! کل بازی به ظاهر خلاصه میشه تو شکار. ولی خب nتا مانستر داره که هرکدوم اسلحه و ارمور و متریال خاص خودشونو دارن در مپهای مختلف. اصل بازی بعد تموم کردن بخش داستانی شروع میشه که اندگیمشه. باید با مانسترای به مراتب سخت تر فایت کنی (هر ماموریت بین ۳۰ تا ۵۰ دقیقه بهت زمان میده و مثلا کل تیم ۳ یا ۴بار میتونه هرکی بمیره و بیشتر شه ماموریت فیل میشه) و آیتمای بهتر بگیری بیلدتو قوی کنی و بری سراغ مانسترهای دشوارتر.
از چندوقت دیگه eventها شروع میشه که هر ماموریت جایزه خودشو داره یکی فلان سنگ و متریال دراپ میکنه یکی gem یکی اسلحش خفنه (بازی ۱۴ مدل مختلف اسلحه داره) یکی ارمورش. با بازیای دیگم ایونت میذاره مثلا نسخه world یه ماموریت اورد باس ویچر ۳ بود ارمور گرالت و سیری رو میداد. یکی ایونت رزیدنت ایول بود ارمور لیان دراپ میکرد یا ایونت فاینال فانتزی که اسلحه و ارمور اون فرنچایزو میداد. هر ایونت هم حال و هوای خاص خودشو داره.
مانسترها هم طبیعتا رنج مختلفی از جک و جونور شامل میشن و هرچی درجه سختیشون بره بالا، بیشتر دهن پلیرو سرویس میکنن. هوش مصنوعی بشدت خاص و منحصر به فردی دارن هرکدوم.
از بیرون ببینی ممکنه روتین تکراری به نظر برسه ولی بشدت اعتیاد آور و سرگرم کنندس مخصوصا کوآپ. تکیم میتونی بازی کنی البته. سروراشم با اینترنت ایران هیچ مشکلی نداره.

جزو اون بازیاس که بنظرم تغییر نسل کامل توش به چشم میاد نسخه قبلی و جدیدش. یه ماموریت شکار بود که داخل یه محیط وسیع کلی مانستر ریز و درشت وجود داشت و شما باید دنبال یکیشون میکردی. این وسط کل مپو طوفان و رعد و برق گرفت جلوه ها دیدنی! :D شمام از در و دیوار باید دنبالش میکردی و بعد تموم کردنش درجا کل مپ اب و هواش عوض میشه که یه چیز خفن و چشم نوازی میذاره جلوت.
مشکلات فریم و گرافیکی اینا هم طبیعتا با اپدیت حل میشن و اتفاق بزرگی نیست که رو استیم اینقدر سر و صدا کرده. کلیت بازی مهمه که دیدنیه واقعا مخصوصا جلوتر که برین یسری لوکیشن هست فقط میخوای واستی و تماشا کنی. تو این ۱۰تا مانستری هم که زدم تا الان طراحیشون و جزئیاتشون بشدت خفن کار شده.

چقدر خوبه که بعد تموم کردن Investigation ها تو این بازی مستقیم برنمیگردی کمپ. امروز دو ساعت افتادم تو مپ هی پشت سر هم خروس و قورباغه شکار کردم. :D بنده خداها کم کم دارن به انقراض کشیده میشن.:D
با توجه به اینکه فن سری نیستم، حالا جدی تو بازی سیستم انقراض هست؟!:دی

خیلی برای کانالم بده ولی از همون 2 ساعتی که رسیدم بازی کنم یه ویدیو کوتاه ساختم دوست داشتید نگاه کنید :D

شخصا احتمالا چند روزی صبر کنم یکم با ماد/آپدیت پرفرمنس بهتر بشه(الان هم قابل بازیه ولی میتونه بهتر باشه)

پ.ن: بدترین تامبنیلیه که بشر به خودش دیده، نمیخواد اشاره کنید :-"

با توجه به اینکه فن سری نیستم، حالا جدی تو بازی سیستم انقراض هست؟!:دی
خیر :D :D :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or